کتاب ماهنامهٔ خیمه ـ شماره ۱۳۵ ـ دی و بهمن ۹۸
معرفی ماهنامهٔ خیمه ـ شماره ۱۳۵ ـ دی و بهمن ۹۸
در این شماره از «ماهنامۀ دینی، فرهنگی، مجالس حسینی» میخوانیم:
- سرمقالۀ محمدرضا زائری / این پاداش کدامین خدمت بود؟
- نگاهی به اشعار آیینی و عاشورایی در گفتوگو با دکتر سیدعلی موسویگرمارودی / اشعار سبکسرانه در شأن اهلبیت(ع) نیست
- چهرۀ ماه تلاشهای پدر و پسر و ایجاد تشکیلات دینی / حجتالاسلاموالمسلمین شیخعلی اسلامی
- دکتر طالعی از روحیات و فعالیتهای شیخعلی اسلامی میگوید / چاقوی کسی را تیز نمیکرد
- نکتههای خواندنی دربارۀ آیتالله رسولی محلاتی / سوال و جواب با امام(ره) در خواب
- پروندۀ روایتِ وداع (ویژۀ شهید سردار حاجقاسم سلیمانی) / سردار سلیمانی آلترناتیوی در مقابل معظلاتِ امروز ما
- پروندۀ روایتِ وداع (ویژۀ شهید سردار حاجقاسم سلیمانی) / چهارراه وصال
- پروندۀ روایتِ وداع (ویژۀ شهید سردار حاجقاسم سلیمانی) / خون بودیم توی رگهای خیابان
- پروندۀ روایتِ وداع (ویژۀ شهید سردار حاجقاسم سلیمانی) / عشق «دیجِی» به حاجی
- پروندۀ روایتِ وداع (ویژۀ شهید سردار حاجقاسم سلیمانی) / آنکه شجاعتر است تصمیم بگیرد
- پروندۀ روایتِ وداع (ویژۀ شهید سردار حاجقاسم سلیمانی) / نه چپ، نه راست
- با دکتر بیژن عبدالکریمی دربارۀ نواندیشی دینی و چالشهای دنیای مدرن / سونامی پوچگرایی با تلاشهای فقهی متوقف نمیشود
- گفتوگو با حجتالاسلام قائمینیا که نقدهای جدی به حوزههای علمیه و دینپژوهیِ سنتی دارد / در معرفتِ دینی با انسداد مواجهیم
- ناگفتههای علیاکبر حنیفی دربارۀ داوری مسابقات قرآن و برخی اعمال نفوذها / میخواستند پسرم را اخراج کنند
- روایتِ آخر / فحشهای محلی قشنگترند
کتاب ( مجله ) ۳۰۰ از کتابخانه همگانی، این شماره هم دارای مطالب جذاب و متنوعی است. مصاحبه با آقایان دکتر موسوی گرمارودی و دکتر قائمی نیا از قسمت های خوب این شماره است.