کتاب هفته نامه همشهری جوان ـ شماره ۷۵۳ ـ بهمن ۹۹
خداحافظ پسران متعصب
موج خروشان کرهای!
فرایند جهانی شدن، شرق و غرب نمیشناسد
پنج زن مونتــری
هفتهنامه همشهری جوان ـ شماره ۷۶۹ ـ ۲۷ شهریور ۱۴۰۰هفته نامه همشهری جوان ـ شماره ۷۶۸ ـ ۲۰ شهریور ۱۴۰۰هفته نامه همشهری جوان ـ شماره ۷۶۷ ـ ۶ شهریور ۱۴۰۰هفته نامه همشهری جوان ـ شماره ۷۶۶ ـ ۲۳ مرداد ۱۴۰۰هفته نامه هشمهری جوان ـ شماره ۷۶۵ ـ ۹ مرداد ۱۴۰۰همهشری جوان ـ شماره ۷۶۴ ـ ۲۶ تیر ۱۴۰۰هفته نامه همشهری جوان ـ شماره ۷۶۳ ـ شنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۰هفته نامه همشهری جوان ـ شماره ۷۶۲ ـ ۳۰ خرداد ۱۴۰۰هفته نامه جوان ـ شماره ۷۶۱ ـ خرداد ۱۴۰۰هفته نامه جوان ـ شماره ۷۶۰ ـ ۱ خرداد ۱۴۰۰
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
خیلی عالی بود😘😘 ممنون🌙❤💜
خیلی خوبه که بی تی اس هم هستش💜😇
من فقط برای بی تی اس خوندمش
می تونستی یکم بیشتر راجب تلاش های BTS توضیح بدی 😒 ولی حالا اشکال نداره. انشاالله سال دیگه که پسرا جایزه گرمی رو بردن حداقل یک صفحه کامل رو بهشون اختصاص بده .
هر هفته منتظر نسخه جدیدِ جوانم، دستمریزاد به شما
وای چقدر عالی من خیلی دنباله این جور چیز های بودم 💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍
برای بی تی اس :)💜
من ی مولتی فنم (کیپاپرم)، کیدرامرم و عاشق کره ی جنوبیم. باورم نمیشه ک نویسنده های ایرانی هم از کیپاپ و کیدراما کتاب می نویسن و نشر میدن. من عاشق تمام گروه ها هستم مخصوصا بی تی اس و اکسو
من فقط بخش کیپاپ و کیدراماشو چک کردم...خیلی جالب بود تو این چند سالی هیچ جا مقاله ای که به طور بی طرف به فرهنگ کره ای بپردازه ندیده بودم💛
مرسی بابت بی تی اس