کتاب نشریه عین ـ شماره ۱۰ ـ نور ـ زمستان ۱۴۰۴
معرفی نشریه عین ـ شماره ۱۰ ـ نور ـ زمستان ۱۴۰۴
«عین» راوی حسوحال شیرین رفاقت با خداست؛ حالوهوای سفرههای سحری و افطار، قدمبرداشتن در دستههای عزاداری و تماشای تعزیهها، نشاط چراغانی و آبزدن کوچهها، مزهی دلچسب نذری و خوشنویسی با دارچین روی شلهزرد، پناهبردن به دعاهای مادر و اشک پدر در ورودی حرم؛ همهوهمه کاغذ شدهاند و عین را ساختهاند. در کوچهی عین، رنگوبوی خدا و اهلبیت جاریست.
عین یک مجله ادبیآیینی است. زبانی روان و گویا دارد، از کلیشه و شعار فاصله میگیرد و با تمرکز بر تجربهزیسته و روایت شخصی و قصه، آیین را به جزئیات روزمره متصل میکند و به دنبال گفتن از حضور خدا در تصمیمها، ترسها، امیدها و در لحظهلحظهی زندگی آدمهاست؛ نه فقط در مسجد و سر سجاده. روش عین نمادین است و در هر شماره با انتخاب یک نماد و مفهوم آیینی، از موضوع و ایدهای محوری صحبت میکند.
نور میتواند چراغ سبز گوشهی مسجد محل باشد یا پرژکتور استادیوم آزادی. نوربالای ماشین پشتی در جاده نور است و چراغخواب رنگیرنگی کنار تخت کودک هم نور. نور یا هست - ولو اندک - یا نیست؛ فضا یا ظلمات محض است یا بالاخره کورسویی به چشم میخورد. ما آدمها هم گاهی در تاریکی گیر میکنیم و گاهی در روشنایی نفس میکشیم. مسئله این نیست که همیشه همهچیز خوب باشد، مهم این است که به آمدن نور امید داشته باشیم. آدم ممکن است زندگیاش گیر و گور داشته باشد، اما وقتی راه حتی کمی روشن باشد، امید هم زنده میماند.
ماه رمضان از خود خدا نور گرفته و در تقویم، جا خوش کرده است. ما هم در تکاپوی زندگی، با این نور همسفره میشویم تا روشن شویم و روشنایی ببخشیم. شماره «نور» نشریهی «عین» دعوتی است به همین همسفرهشدن؛ روایتهایی از امید و امیدواری، از لحظههای عبور از یأس و ناامیدی، از پیداکردن چراغهای کوچک در دل تاریکی و از قدم برداشتن به سمت روشنایی، نه در حرف و شعار، که در تجربهزیستهی آدمهای اطرافمان
نویسندگان
علی زارع بیدکی، ، محمدصالح عبداللهی کرمانی، فاطمهسادات شیخالاسلامی، محمد گودرزی، فاطمه شهبازی، فاطمه معیا، یکتا نورافشان، مریم صفدری، سیدمصطفی موسوی، طیبه پروانه، مائده مرادی، سیدمهدی حسینی رکنآبادی، فاطمهسادات آلعلی، خلیل قاسمی، نیلوفر حسینخانی، زهرا نجفی یزدی، فاطمه محمدی، فهیمه فرشتیان، محمدسعید صفاری، هانیه پارسائیان، احمدرضا کوکب، مریم برادران، فریده مسعودی، محدثه حبیبی، مریم پیروی، دکتر مصباحالهدی باقری، سیدهاعظمالشریعه موسوی، مریم حمیدیان، فاطمه امیدی، تهمینه رحمانی، علیرضا بزمآرا، مریم راستگوفر، معصومهسادات صدری، زینب گودرزی، حجتالاسلام سیدعلیاصغر علوی، مهدی عفتی، نرگس مهاجر، زهرا باقری، زهرا نصرتی، حسام کمالی، سعیده جلاییفرد، نظیفهسادات مؤذن، مریم ارسلانی
بنویسید نام سردبیر: شهید مصباح الهدی..😭
👏👏
در این روزهای ناامیدی باعث امیدواریام بود.
روایت های کوتاهی داره که میشه در حد پنج شش دقیقه خوند و لذت برد
عالی بود