معرفی و دانلود کتاب آموزش کاربردی و جامع HTML5 pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب آموزش کاربردی و جامع HTML5

کتاب آموزش کاربردی و جامع HTML5

۴.۱ امتیاز(از ۲۳ رأی)

معرفی کتاب آموزش کاربردی و جامع HTML5

آموزش کاربردی و جامع HTML5 نوشته مسعود قدیمی نحوه کار با یکی از نرم‌افزارهای طراحی سایت را آموزش می‌دهد.

این کتاب با مثال‌هایی ساده و توضیحات روان دوستداران دنیای طراحی سایت را با اچ تی ام ال۵ آشنا می‌کند و خواننده با تمرین و مرور این کدها با دنیای ساده و زیبای اچ تی ام ال آشنا خواهد شد. این نکته قابل ذکر است که تمرین و نوشتن کدها بیشترین سهم را در یادگیری دارد.

مسعود قدیمی علاوه برا یان کتاب، سه کتاب دیگر به نام‌های آموزش کاربردی و جامع HTML۵ و آموزش کاربردی و جامع CSS۳ و آموزش جامع Bootstrap۴ نوشته است.

خواندن کتاب آموزش کاربردی و جامع HTML5 را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

علاقه‌مندان و دانشجویان برنامه‌نویسی و کتاب‌های آموزش کامپیوتر مخاطبان این کتاب‌اند.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب آموزش کاربردی و جامع HTML5 و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابآموزش کاربردی و جامع HTML۵
موضوعکامپیوتر
نویسندهمسعود قدیمی
انتشاراتانتشارات آموزشی تالیفی ارشدان
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۸/۱۱/۰۲
فرمت کتابPDF

ariya
۱۳۹۹/۰۲/۱۳

کتاب خوبیه و بیشتر مطالب را به صورت جمع و جور گفته در کل پیشنهاد می کنم خرید این کتاب را

Aliparadise
۱۳۹۸/۱۲/۰۶

مناسب بود.

۱۳۹۸/۱۲/۰۶

کتاب کاملی بود ممنون از طاقچه

محمدرضا
۱۳۹۹/۰۳/۰۹

این کتاب مطالب کاربردی و مهم را به صورت خلاصه گفته و زیاد حاشیه نرفته و برای کسی که مثل من تازه طراحی وب را شروع کرده مناسبه

آرمان حسینی
۱۳۹۹/۰۱/۱۲

کتاب خوبیه و بیشتر مطالب را به خوبی و آسانی بیان کرده و ایرادات جزئی کتاب داره ولی قابل چشم پوشی است در کل پیشنهاد می کنم این کتاب را

هومن
۱۳۹۹/۰۳/۲۵

در کل خوب بود و مطالب کاربردی html را به طور کامل گفته بود ولی اگر مثال های تکمیلی بیشتری داشت خیلی بهتر می شد

محمدمهدی احمدی دستجردی
۱۴۰۲/۰۹/۱۰

سلام و‌درود و تشکر از نویسنده محترم آموزش روان از خوبی های کتاب هست که کاربردی html رو آموزش میده و به همه دوستان جهت مرور مطالب پیشنهاد میدم اما برای جامعیت هر چه بیشتر لطفاً در مورد سمنتگ های مفهومی...بیشتر

استورم
۱۴۰۱/۰۹/۱۲