معرفی و دانلود کتاب محاسبات حقوق و دستمزد pdf + خلاصه رایگان

حمید مستغیث
categoryدسته‌بندی:
مدیریت و کسب و کار

معرفی کتاب محاسبات حقوق و دستمزد

کتاب محاسبات حقوق و دستمزد نوشته حمید مستغیث است. با توجه به وجود قوانین متعدد مالیاتی، بیمه ای و قانون کار و محاسبات به هم تنیده ی این موارد اهمیت محاسبات حقوق و دستمزد بسیار زیاد است این کتاب سعی دارد به این موضوع بپردازد.

درباره کتاب محاسبات حقوق و دستمزد

در این کتاب تمامی موارد مورد نیاز یک کارفرما یا کارمند و کارگر  و همچنین معافیت های بیمه‌ای و مالیاتی کاملا بیان شده است. همچنین در قالب مثال های متعدد و ساده راه‌حل‌هایی داده شده است تا افراد به راحتی حقوق قانونی خود و یا پرسنل خود را محاسبه کنند و از تمامی معافیت‌ها و امتیازات قانونی خود استفاده کنند.

کتاب محاسبات حقوق و دستمزد را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به افرادی که در استخدام شرکت‌های خصوصی و کارخانجات هستند، تمام کارفرمایان بخش خصوصی و اصناف دارای کارگر و مدیران مالی، حسابداران و  دانشجویان حسابداری پیشنهاد می‌کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب محاسبات حقوق و دستمزد و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابمحاسبات حقوق و دستمزد
موضوعمدیریت و کسب و کار
نویسندهحمید مستغیث
انتشاراتانتشارات گنج حضور
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۸/۱۱/۰۹
فرمت کتابPDF

Pourya Jalilzadeh
۱۳۹۹/۰۱/۰۲

کتاب خیلی عالی در مورد حقوق و محاسبات آن و اینکه مالیات چطور محاسبه میشه، توضیحات کاملی داده، خیلی به درد کارمندان و کارگران که در بخش خصوصی و دولتی کار میکنند میخوره، ۵ ستاره کمه واسش ، حتما حتما...بیشتر

Pouya Cheraghi
۱۳۹۹/۰۱/۱۰

صرفا کتابی نیست که فقط حسابدار ها بهش نیاز داشته باشن، بلکه مدیران، کارمندان و مخصوصا کسانی که در حال شروع به ایجاد کسب و کاری هستن. قطعا این کتاب میتونه جلوی خیلی از مشکلات و تو کسب و کار...بیشتر

maleiiik
۱۴۰۵/۰۵/۰۵

خوبه

Shakiba
۱۴۰۵/۰۲/۲۷

این کتاب به زبان ساده قانون کار رو توضیح میده و مراحل محاسبه حقوق و مزایا و مالیات با حل مسله آموزش میده

گندم
۱۴۰۱/۰۷/۱۱

واقعا فوق العادست. خیلی جامع و کاربردی

قوانین مالیاتی پرکاربردتصویر جلد کتاب قوانین مالیاتی پرکاربرد
سعید نمازیان
قانون مالیات‌های مستقیم آموزش با روش نوینتصویر جلد کتاب قانون مالیات‌های مستقیم آموزش با روش نوین
محمد صادق عبدالهی پور
قوانین جدید بازاریابی و روابط عمومیتصویر جلد کتاب قوانین جدید بازاریابی و روابط عمومی
دیوید میرمن اسکات
درآمدی بر قوانین و مقررات مالیاتی ایرانتصویر جلد کتاب درآمدی بر قوانین و مقررات مالیاتی ایران
امیرحسین باوفا
آیین قرارداد‌نویسی برای افرادی با پیش‌زمینه‌ی غیر‌حقوقیتصویر جلد کتاب آیین قرارداد‌نویسی برای افرادی با پیش‌زمینه‌ی غیر‌حقوقی
هادی احمدی
آشنایی با نسبت‌ها و نمودارها برای کشف تقلب در صورت‌های مالیتصویر جلد کتاب آشنایی با نسبت‌ها و نمودارها برای کشف تقلب در صورت‌های مالی
عصمت زنگنه
مهارت‌های مذاکرات تجاری، مکاتبات و قراردادهاتصویر جلد کتاب مهارت‌های مذاکرات تجاری، مکاتبات و قراردادها
وحید ناصحی‌فر
قانون مالیات بر ارزش افزوده مصوب سال ۱۴۰۰تصویر جلد کتاب قانون مالیات بر ارزش افزوده مصوب سال ۱۴۰۰
عباس مزیکی
کتاب کار برنامه ریزی مالیتصویر جلد کتاب کتاب کار برنامه ریزی مالی
اسماعیل علی‌نیا
دکترای سئوتصویر جلد کتاب دکترای سئو
سعید حکیمی نیا
حقوق بیمهتصویر جلد کتاب حقوق بیمه
غزاله رحیم‌زاده
کلیات و مبانی حسابداری حقوق و دستمزدتصویر جلد کتاب کلیات و مبانی حسابداری حقوق و دستمزد
فرهام فرامرزی
مجموعه قوانین و مقررات ثبتیتصویر جلد کتاب مجموعه قوانین و مقررات ثبتی