کتاب ارتباط اثربخش
معرفی کتاب ارتباط اثربخش
کتاب ارتباط اثربخش اولین کتاب از مجموعه مهارتهای ارتباطی است. این مجموعه کتابهایی کمحجم و کاربردی در حوزههای مختلف دارد که مهارتهای مورد نیاز همه افراد به خصوص مدیران را در اختیارشان میگذارد.
درباره کتاب ارتباط اثربخش
توانایی برقراری ارتباط یک مهارت ضروری در زندگی است که البته بهطور مداوم میتواند بهبود پیدا کند. حتی اگر ما بهطور ذاتی یک ارتباطگیرنده خوب باشیم، همواره فرصت و راهکارهایی برای پیشرفت در مهارتهای ارتباطی ما وجود دارد.
ارتباطگیرندههای خوب، راحت میتوانند با دیگران همدلی کرده و اعتماد ایشان را بهدست آورند. این افراد میتوانند سبک ارتباطی خود را با مخاطب و شرایطی که در آن قرار دارند، متناسبکرده و تطبیق دهند. در این کتاب شما با سبکهای ارتباطی، ویژگی های این سبکها، ترجیحات ادراکی، نگرش های ارتباطی، پژوهشها در زمینه ارتباط، به کارگیری اصول ارتباط و موانع ارتباطی آشنا میشوید.
خواندن کتاب ارتباط اثربخش را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
برقرار کردن ارتباط موثر موضوعی است که هر فرد سالمی به آن فکر میکند و یکی از دغدغههای بیشتر افراد بهخصوص مدیران و رهبران است. پس خواندن این کتاب ر ابه همه پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب ارتباط اثربخش
ارتباطگیرندگان «منطقگرا»
افراد دیگری هستند که همانند ارتباطگیرندگان عملگرا، عقاید خود را با قاطعیت بیان میکنند، اما ویژگیهای کاملاً متفاوتی دارند. ارتباطگیرندگان منطقگرا را میتوان با رفتار محترمانه و البته کاربردگرای ایشان شناخت. شما میتوانید اغلب این اشخاص را با تمایلشان بهاستفاده از تجارب قبلی خود در مواجهشدن با مسائل فعلی، بشناسید. ارتباطگیرندگان منطقگرا، بهایجاد چارچوبی منطقی برای ارتباطات خود، مانند چارچوب زمانی و یا هدف مشخص در رابطه، علاقه دارند. آنها تمایل به مشاهده شواهد مکتوب و نیز قضاوت دیگران بر اساس عملکرد ایشان و نه ادعاهایشان دارند.