معرفی و دانلود کتاب فقط تجربی‌ها بخونن pdf + خلاصه رایگان

بر اساس آخرین تغییرات؛ انتخاب رشته

۳.۸ امتیاز(از ۱۳ رأی)
نسرین ترک

معرفی کتاب فقط تجربی‌ها بخونن

کتاب فقط تجربی‌ها بخونن نوشته نسرین ترک یک راهنمای جامع برای دانش‌آموزان است تا بتوانند با استفاده از آن برای آینده و پیش‌رفت خود تصمیم‌ بگیرند. این کتاب سعی کرده است مستقیم و کارآمد خود دانش‌آموز را راهنمایی کند.

درباره کتاب فقط تجربی‌ها بخونن

این کتاب راهنمای خوبی برای دانش آموزانی است که می خواهند رشته تحصیلی تجربی را در دوران دبیرستان انتخاب نمایند. فقط تجربی ها بخونن به گونه‌ای طراحی و تدوین شده است که گویی مشاور گام به گام همراه دانش آموز بوده و صفر تا صد رشته تجربی را به زبان محاوره برای او بیان می کند و به تمامی سوالات او در رابطه این رشته تحصیلی پاسخ می‌دهد. با مطالعه این کتاب دانش آموزان ضمن آشنایی کامل با رشته تجربی، به کلیه مطالبی که برای انتخاب رشته در کنکور بایستی بداند آگاهی پیدا می‌کنند.

خواندن کتاب فقط تجربی‌ها بخونن را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به تمام دانش‌آموزانی که قصد انتخاب رشته دارند پیشنهاد می‌کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب فقط تجربی‌ها بخونن و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابفقط تجربی‌ها بخونن
عنوان دیگربر اساس آخرین تغییرات؛ انتخاب رشته