کتاب یکی بهم بگه چه رشتهای بخونم
معرفی کتاب یکی بهم بگه چه رشتهای بخونم
کتاب یکی بهم بگه چه رشتهای بخونم نوشته نسرین ترک است. این کتاب یک راهنمای جامع برای دانشآموزان در پایان متوسطه اول است که بتوانند رشته تحصیلی مورد علاقهشان را انتخاب کنند.
درباره کتاب یکی بهم بگه چه رشتهای بخونم
این کتاب راهنمای خوبی برای آن دسته از دانش آموزانی است که می خواهند رشته تحصیلی خود را در دوران دبیرستان انتخاب کنند و با بیانی ساده، انگیزشی و مشاورهای سادهترین و البته دقیقترین راههایی که به کمک آنها میتوان درست انتخاب رشته کرد پیشنهاد میکند. هدف اصلی کتاب کمک به انتخاب رشته دانشآموزان در پایه نهم است و به صورت اختصاصی برای این دسته از دانشآموزان نوشته شده است. با مطالعه این کتاب دانش آموزان اطلاعات کاملی نسبت به تمامی رشتههای تحصیلی دوران متوسطه به دستمیآورند و بدون ابهام و با شناخت کافی، رشته تحصیلی خود را انتخاب خواهند کرد.
خواندن کتاب یکی بهم بگه چه رشتهای بخونم را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام دانشآموزانی که قصد انتخاب رشته دارند پیشنهاد میکنیم.
واقعا عالی بود من یه دختری هستم ک هنوز به انتخاب رشته نرسیدم واین کتاب رو من تأثیر خوبی گذاشت ک من باید راه درست رو انتخاب کنم 💞💫
عالی هستش من الان کاملا میدونم که چه رشته ای رو میخوام
کتاب بسیار جالبی بود اما کاش میشد داخل "تاقچہ بے نہایت"هم باشه
واقعا با اینکه هنوز نمونه رو خوندم ، به نظرم محشر بود!!!!
خیلی خوب بود و این همه صمیمیت نویسنده برام خیلی شیرین بود و جذابیت خاصی داشت از هر لحاظ که بگم عالی بود! امیدوارم من و تمام هم سن و سالام بتونیم مسیر درست رو انتخاب کنیم تا در آینده به
خیلی خوب بود و برای انتخاب رشته واقعا کمک میکنه
اصلا به درد نمیخورد ! عین این مامان و بابا ها فقط نصیحت میکرد و کل کتاب داشت میگفت برو دنبال علاقت و رشته های تحصیلی رو معرفی کرد که میتونستی با یه سرچ بفهمی فکر میکردم قراره یک کتاب فوق
به نظر من هر کتابی ارزش یکبار خواندن دارد. این کتاب خیلی باحال و جذاب بود خوشم اومد واقعا از تهیه کنندگانش سپاسگذارم.