دانلود و خرید کتاب یادنامک

کتاب یادنامک

انتشارات:انتشارات صریر
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب یادنامک

یادنامک شامل آثار منتخب اولین کنگره ملی خاطره‌نویسی دفاع مقدس است.

سازمان هنری و ادبیات دفاع مقدس با همکاری نشر صریر این آثار را منتشر کرده است.

این خاطرات به چند دسته تقسیم شده و شامل نبرد در غرب، نبرد در جنوب، زنان در جنگ، ودکان در جنگ و شهرهای مرزی می‌شوند.

خواندن یادنامک را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

مشتاقان ادبیات پایداری و دفاع مقدس، مخاطبان این کتاب‌اند

جملاتی از کتاب یادنامک

آن زمان هانیه هفت ماه بیشتر نداشت. یک روز جمعه بود. من و همسرم در خانه مشغول کارهای روزمره بودیم که ناگهان زنگ در به صدا در آمد. از پنجره به بیرون نگاه کردم. دیدم ماشین بیمارستان است و یک نظامی با یک نامه پشت در ایستاده است.۹۵ من و همسرم جهت اطلاع از موضوع به جلو در رفتیم. مرد نظامی برایمان توضیح داد که رئیس بیمارستان این حکم را برای شما فرستاده است، سریع خودتان را به فرودگاه برسانید، زیرا هواپیما آماده پرواز است و همهٔ گروه در فرودگاه منتظر شما هستند. در همین حین مادر و خواهرم نیز رسیدند و گفتند: رئیس بیمارستان با منزل ما تماس گرفت و خواهش کرد این پیغام را به شما برسانیم که یک عملیات بزرگ در پیش است، یک اتاق عمل در خط‌مقدم باید سریع راه‌اندازی شود و برای راه‌اندازی اتاق عمل به وجود شما نیاز مبرم داریم.

من که از شنیدن این خبر متحیر شده بودم، به همسرم نگاه کردم که چه باید بکنم. زیرا دخترم فقط از شیر خودم تغذیه می‌کرد و اصلاً شیر خشک و شیشه را دوست نداشت و نمی‌گرفت و تازه شروع کرده بودم که با قاشق به او سوپ می‌دادیم. همسرم، تصمیم‌گیری در این مورد را به خودم واگذار کرد و گفت که هر طور خودت صلاح می‌دانی تصمیم بگیر. مادرم نیز که هر وقت سر کار و سر کلاس بودم از دخترم نگهداری می‌کرد، برای نگهداری از بچه خیال مرا راحت کرد و گفت اگر به وجود شما در آنجا آن‌قدر نیاز است که در یک روز تعطیل آن هم با این عجله به دنبال شما فرستاده‌اند، پس برو، من در این مدت مسئولیت نگهداری از هانیه کوچولو را به عهده می‌گیرم.