معرفی و دانلود کتاب آینده‌های چین؛ آینده‌پژوهی pdf + خلاصه رایگان

۵.۰(از ۲ امتیاز)

۶۰٪

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب آینده‌های چین؛ آینده‌پژوهی

این کتاب نه به عنوان آینده‌پژوهی یا کارشناسی مسائل چین بلکه به عنوان طراحان سناریو تدوین شده است. نویسنده در این کتاب هنر و علم طراحی سناریو را جهت پرداختن نظام‌مند و مؤثر به عدم قطعیت‌های درهم تنیده‌ی چین و آینده‌ی آن به کار گرفته است.

کتاب حاضر سه سناریو را در مورد آینده‌ی چین در ۲۰ سال آتی معرفی می‌کند. این سناریوها بر اساس مجموعه‌ای از پژوهش های مختلف طراحی شده است. تدوین سناریو بر عم و هنر مطالعه در گذشته و حال همراه با تفکر مبتنی بوده استو.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب آینده‌های چین؛ آینده‌پژوهی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابآینده‌های چین؛ آینده‌پژوهی
موضوعجامعه‌شناسی، تاریخ جهان، جهان
نویسندهجمیز ا. اگیلوی، گروه مترجمین دفتر آینده‌پژوهی
انتشاراتدانشگاه و پژوهشگاه عالی دفاع ملی
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۸/۰۵/۰۶
فرمت کتابPDF

نظری برای کتاب ثبت نشده است.
۲۰۰ سال آیندهتصویر جلد کتاب ۲۰۰ سال آینده
هرمان کان
آیین نگارش به همراه اصول نوشتن مقالات علمیتصویر جلد کتاب آیین نگارش به همراه اصول نوشتن مقالات علمی
حسین ابراهیمی مقدم
تمام شدتصویر جلد کتاب تمام شد
اشکان فرجاد
پیش‌بینی غافلگیریتصویر جلد کتاب پیش‌بینی غافلگیری
سینتیا ام گرابو
سازمان های اطلاعاتی و امنیتی کشورهای مطرح جهانتصویر جلد کتاب سازمان های اطلاعاتی و امنیتی کشورهای مطرح جهان
امیرحسین مهدوی عرب
انقلاب در مصر: الازهر، اخوان، حاکمیت، سلفی‎ها، جوانانتصویر جلد کتاب انقلاب در مصر: الازهر، اخوان، حاکمیت، سلفی‎ها، جوانان
سیدهادی خسروشاهی
گزارش وضعیت امنیتی و دفاعی ایران، آمریکا و رژیم صهیونیستیتصویر جلد کتاب گزارش وضعیت امنیتی و دفاعی ایران، آمریکا و رژیم صهیونیستی
موسسه بیزینس مانیتور اینترنشنال
می خواهم خودم باشمتصویر جلد کتاب می خواهم خودم باشم
احمد فدائی ده چشمه
حاکمیت سایبری و امنیت ملیتصویر جلد کتاب حاکمیت سایبری و امنیت ملی
محسن محمدی خانقاهی
تفکر مبتنی بر سناریو: رویکردهای عملی به آیندهتصویر جلد کتاب تفکر مبتنی بر سناریو: رویکردهای عملی به آینده
جورج رایت
استراتژی بزرگتصویر جلد کتاب استراتژی بزرگ
پیتر لیتون
براندازی: روایت یک قرن عملیات تغییر رژیم توسط آمریکا از هاوایی تا عراقتصویر جلد کتاب براندازی: روایت یک قرن عملیات تغییر رژیم توسط آمریکا از هاوایی تا عراق
استفن کینزر
حبسیه سرایان بزرگ ایران زمینتصویر جلد کتاب حبسیه سرایان بزرگ ایران زمین
گروه نویسندگان
شبکه فریب: نگاهی به نقش انگلستان در دنیاتصویر جلد کتاب شبکه فریب: نگاهی به نقش انگلستان در دنیا
مارک کرتیس
مبانی و اصول مدیریت دانش و سرمایه فکریتصویر جلد کتاب مبانی و اصول مدیریت دانش و سرمایه فکری
علی اکبر حسین زاده
بانوی فرمانرواتصویر جلد کتاب بانوی فرمانروا
هوشیدا بردبار
آشنایی با جامعه اطلاعاتی و اندیشکده های راهبردی کشورهاتصویر جلد کتاب آشنایی با جامعه اطلاعاتی و اندیشکده های راهبردی کشورها
حسین بیطرفان
شناسایی، نظارت و دفاع سایبریتصویر جلد کتاب شناسایی، نظارت و دفاع سایبری