کتاب زیارت ناحیه مقدسه
اشکوارهی امام زمان (عج) بر امام حسین (ع) (ترجمه مقابل)
معرفی کتاب زیارت ناحیه مقدسه
«زیارت ناحیه مقدسه؛ اشکواره امام زمان (عج) برامام حسین (ع)» با ترجمه مقابل کاری از گروه گردآوری و ترجمه واحد پژوهش انتشارات کتابجمکران است.
بخشهایی از زیارت ناحیه مقدسه
اَلسَّلَام عَلَی ادَمَ صَفْوَةِ اللَّهِ مِنْ خَلِیقَتِهِ، اَلسَّلَام عَلَی شَیثٍ وَلی اللَّهِ وَ خِیرَتهِ، اَلسَّلَام عَلَی إِدْرِیسَ الْقائِمِ لِلَّهِ بِحُجَّتِهِ، اَلسَّلَام عَلَیٰ نُوحٍ الْمُجَابِ فِی دَعْوَهِ، اَلسَّلَام عَلَی هُودٍ المَمْدُود مِنَ اللَّهِ بِمَعُونَتِهِ، اَلسَّلَام عَلَیٰ صَالِحٍ الَّذِی تَوَجَّهُ اللَّهُ بِکرامتِهِ، اَلسَّلَام عَلَیٰ إِبْرَاهِیمَ الَّذِی حَبَاهُ اللَّهُ بِخُلَّتِهِ، اَلسَّلَام عَلَی إِسْمَاعِیلَ الَّذِی فَدَاهُ اللَّهُ بِذِبْحٍ عَظِیمٍ مِنْ جَنَّتِهِ، اَلسَّلَام عَلَیٰ إِسْحَاقَ الَّذِی جَعَلَ اللَّهُ النُّبُوَّةَ فِی ذُرِّیتِهِ، اَلسَّلَام عَلَی یعْقُوبَ الَّذِی رَدَّ اللَّهُ عَلَیهِ بَصَرَهُ بِرَحْمتِهِ، اَلسَّلَام عَلَی یوسُفَ الَّذِی نَجَّاهُ اللَّهُ مِنَ الْجُبِّ بِعَظَمَتِهِ
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب زیارت ناحیه مقدسه و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | زیارت ناحیه مقدسه |
| حجم فایل کتاب | ۱۲.۴۷ مگابایت |
| شابک | ۹۷۸۹۶۴۹۷۳۶۲۱۱ |
| تعداد صفحهها | ۱۲۰ صفحه |
| قیمت کتاب | رایگان |
بسیار عالی سلام بر حسین زمان (عج)
مگه میشه بد باشه؟؟؟ یه زیارت عالی یه روضه کامل عاشقش شدم و باهاش اشک ریختم
اشتباهات تایپی ز دارد ، لطفاً بازبینی کنید التماس دعا
چرا حس میکنم کامل نیست نصفس
خدا خیرتون بده که رایگان گذاشتین
حسین را که داشته باشی همه چیز داری؛)
خوبه ولی غلط املایی داره