معرفی و دانلود کتاب مهارت‌های پایه‌ی طبابت بر بالین؛ پزشکی مبتنی بر شواهد، تداخلات و خطاهای دارویی ملاحظات اخلاقی و قانونی pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب مهارت‌های پایه‌ی طبابت بر بالین؛ پزشکی مبتنی بر شواهد، تداخلات و خطاهای دارویی ملاحظات اخلاقی و قانونی

(منطبق با آخرین رفرنس‌های بین‌المللی ۲۰۱۷)

۳.۳(از ۳ امتیاز)
انتشارات:
تیمورزاده

معرفی کتاب مهارت‌های پایه‌ی طبابت بر بالین؛ پزشکی مبتنی بر شواهد، تداخلات و خطاهای دارویی ملاحظات اخلاقی و قانونی

مجموعه کتاب «مهارت‌های پایه طبابت بر بالین» منطبق با آخرین رفرنس‌های بین‌المللی ۲۰۱۷ به پزشکان کمک می‌کند آگاهی‌ها و دانسته‌های پایه‌ای خود را در زمینه‌های مختلف مثل تفسیر آزمایش‌ها، نوار قلب، تصاویر رادیولوژی، تنظیم ونتیلاتور و... مرور کنند. مطالعه و داشتن این کتاب به تمام کارورزان و پزشکانی که در آستانه شروع به کار هستند و همچنین دستیاران سال اول رشته‌های بالینی مانند داخلی، عفونی، زنان و اورژانس و همه پزشکانی که با چالش‌های عمومی طبابت بر بالین روبه رو هستند پیشنهاد می‌شود.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب مهارت‌های پایه‌ی طبابت بر بالین؛ پزشکی مبتنی بر شواهد، تداخلات و خطاهای دارویی ملاحظات اخلاقی و قانونی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:مهارت‌های پایه‌ی طبابت بر بالین؛ پزشکی مبتنی بر شواهد، تداخلات و خطاهای دارویی ملاحظات اخلاقی و قانونی
عنوان دیگر:(منطبق با آخرین رفرنس‌های بین‌المللی ۲۰۱۷)
موضوع:پزشکی عمومی
قیمت کتاب:۱۴۹۰۰۰ تومان

cicada3301
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۳/۱۰/۰۳

به من اطلاعات تخصصی خوبی داد.

طب سرپایی در یک صفحه
اسکات کاهان
طب داخلی ویژه بیماران بستری در یک صفحه (ویراست دوم)
جک پرکینز
کامران احمدی
مهارت‌های پایه‌ی طبابت بر بالین؛ رادیولوژوی، تهویه مکانیکی
درس‌نامه‌ی تحصیل و پژوهش مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان علوم پزشکی تهران
علی ابراهیمی و دیگران
بیماری‌های عفونی در یک صفحه (ویراست دوم)
صد و پنجاه مسئله الکتروکاردیوگرافی
جان آر. هامپتون
نسخه نویسی
پیام کشاورز چافجیری
دستنامه طب اورژانس تینتینالی (2018)
ج. استفن استاپچینسکی
درس‌نامه‌ی طب اورژانس؛ مقدمات - مهارت‌های پایه (منطبق بر آخرین رفرانس‌های بین‌المللی ۲۰۱۷)
اصول طب داخلی هاریسون: بیماری‌های کبد، مجرای صفراوی و پانکراس
دنیس. ال کاسپر