معرفی و دانلود کتاب آزمون پرانترنی (اسفند ۹۹) pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب آزمون پرانترنی (اسفند ۹۹)

کتاب آزمون پرانترنی (اسفند ۹۹)

۲۰۰ پرسش با پاسخ تشریحی

۴.۲(از ۲۹ امتیاز)
کامران احمدی
انتشارات:
کامران احمدی

معرفی کتاب آزمون پرانترنی (اسفند ۹۹)

کتاب آزمون پرانترنی (اسفند 99) نوشته دکتر کامران احمدی است. این کتاب شامل  ۲۰۰ پرسش با پاسخ تشریحی است.

این کتاب پاسخ تشریحی به سئوالات آزمون پرانترنی اسفند ۹۹ می‌باشد. پاسخ‌های سئوالات براساس رفرنس‌های جدید سال ۹۹ است‌. چاپ رنگی‌٬ نثر روان و تصاویر آموزشی مرتبط با سئوال٬ موجب منحصر به فرد شدن این کتاب گردیده‌اند.

برگزاری آزمون‌های پزشکی در ایران پدیده تازه‌ای نیست و پیشینه‌ای به قدمت تاریخ آموزش پزشکی کشور دارد. با این فرض که هر آموزشی لاجرم آزمونی در پی دارد، ناگریز باید پذیرفت که هر آزمون نیز آموزش خاص خود را طلب می کند، لذا متناسب با پیشرفت علوم پزشکی چاره‌ای جز تجدید نظر در شیوه طرح و نحوه پاسخگویی به سوءالات باقی نمی‌ماند.

مجموعه سؤالات پرانترنی اسفند ۹۹ ضمن انتشار پاسخ تشریحی آخرین آزمون‌های پزشکی، داوطلبان را با شیوه‌های نوین طرح سوال و همچنین منابع مورد استفاده در هر رشته آشنا می‌سازد.

خواندن کتاب آزمون پرانترنی (اسفند ۹۹) را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به تمام دانشجویان پزشکی پیشنهاد می‌کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب آزمون پرانترنی (اسفند ۹۹) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:آزمون پرانترنی (اسفند ۹۹)
عنوان دیگر:۲۰۰ پرسش با پاسخ تشریحی
قیمت کتاب:۱۰۰۰۰۰ تومان
برچسب:مجموعه کتاب‌های دوست‌داشتنی، مجموعه آزمون قطب‌های کشوری

fatemeh.p.1992
۱۴۰۰/۰۵/۲۳

مهمترین ویژگی کتاب که اون رو از سایر کتب متمایز میکنه پاسخهای تشریحی خوب و کاملشه نه پاسخ چندکلمه ای ؛ فقط کمی قیمتش بالاست ! در کل برای کتابهای QB و QA ، پنج ستاره کمه👏👌

minoo
۱۴۰۰/۰۶/۱۹