معرفی و دانلود رایگان کتاب فرزندان ایرانیم pdf

کتاب فرزندان ایرانیم

۳.۶ امتیاز(از ۶۲ رأی)
هادی فردوسی

معرفی کتاب فرزندان ایرانیم

هادی فردوسی که با رباعی‌ها و دوبیتی‌هایش درباره شهدا و انتشار کتاب «آنان همه از تبار باران بودند»، در جامعه هنری شناخته می‌شود، مجموعه شعر کودک «فرزندان ایرانیم » را با موضوع حمایت از کالای ایرانی و تولید ملی نوشته است . این اثر هم حاوی اشعار کودکانه با موضوع متناسب با شعار سال است و هم تصویرگری جالبی دارد که به کودک امکان رنگ آمیزی می‌دهد.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب فرزندان ایرانیم و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابفرزندان ایرانیم
قیمت کتابرایگان
برچسبکمپین دنیای قشنگ تو - ۹۸، کمپین دنیای قشنگ تو - ۹۹

Mojgan Khoddam
۱۳۹۹/۰۱/۱۹

بسیار بچه گانه تازه بد آموزی هم داشت ک خارجی ها و وسایل ساخت کشورشون رو مسخره کنیم.بعدشم همه اطلاعاتش چرت و پرت و دری بریه و چون سیاسیه ذکر نمیکنم ولی اصلا و اصلا توصیه نمیکنم.😡

هیراد
۱۳۹۹/۰۱/۲۳

اصلا خوب نبود.

Book worm
۱۳۹۹/۰۲/۲۶

عاللللللللللییییییییییییییییییی

پوریا
۱۳۹۹/۰۱/۰۱

خیلی خوبه برای زیر2سال پسر من خیلی دوسش داره و متوجه کلماتش میشه نقاشیاش هم خیلی جالب و قابل فهمه برای بچه ها

saqqa
۱۴۰۳/۰۸/۲۹

اگر دلتون برای ایران و وطنتون می‌تپه، و دوست دارید علاقه به وطن رو یه جوری به بچه‌ها تون منتقل کنید، این کتاب احتمالا بهتون کمک می‌کنه. بچه‌های من حدود دو سه سالگی خیلی اینو دوست داشتن و یه مدت هر شب...بیشتر

𝘼𝙂𝘿`𝘚𝘶𝘨𝘢

۱۴۰۵/۰۳/۳۱

من اصلا دوست نداشتم خیلی بچه گونه بود خوشم نیومد 🙄

معصومه سادات
۱۴۰۳/۰۸/۳۰

کتاب خوبیه، برای بچه‌ها هم شعرهای قشنگی داره و هم مفهوم خوبی داره!

کاربر 6520174
۱۴۰۳/۰۸/۳۰

برای فرهنگ سازی در کودکان بسیار عالیست

۱۴۰۱/۱۰/۰۹

خیلیییییییییییی بد بود چیز مفیدی نداشت

۱۴۰۰/۱۱/۱۹

برای بچه های پیش دبستان و اول خوبه برای بزرگ تر خیلی مسخره این هم خوبه که داره ساخت ایران را تبلیغ میکنه