کتاب فرزندان ایرانیم
خواندن نظراتمعرفی کتاب فرزندان ایرانیم
هادی فردوسی که با رباعیها و دوبیتیهایش درباره شهدا و انتشار کتاب «آنان همه از تبار باران بودند»، در جامعه هنری شناخته میشود، مجموعه شعر کودک «فرزندان ایرانیم » را با موضوع حمایت از کالای ایرانی و تولید ملی نوشته است . این اثر هم حاوی اشعار کودکانه با موضوع متناسب با شعار سال است و هم تصویرگری جالبی دارد که به کودک امکان رنگ آمیزی میدهد.
سایه سار رافت
احکام غیبتعلی زنگنه ابراهیمی
بر مدار آفتاب؛ سبک زندگی بر مدار حیات رضویمحمدحسین پورامینی
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
رایگان
بسیار بچه گانه تازه بد آموزی هم داشت ک خارجی ها و وسایل ساخت کشورشون رو مسخره کنیم.بعدشم همه اطلاعاتش چرت و پرت و دری بریه و چون سیاسیه ذکر نمیکنم ولی اصلا و اصلا توصیه نمیکنم.😡
اصلا خوب نبود.
لطفا گزینه رنگ آمیزی را بگذارید تا بتوانیم که از این نوع کتاب ها لذت بیشتری ببریم
این شعر یا داستان
مسخره
والا این چه کتابی هست که شخصیت های جارجی رو مسخره میکنه سوفیا ی بی چاره توی کل فیلم ها به همه کمک میکنه مهربون هست با همه خوبه برای ما کلاه قرمزی پسرخاله ......... با هم میجنگن من که
اه اه اه کتاب از این بد تر نداریم .این کتاب واسه۷سال به پایینه
عاللللللللللییییییییییییییییییی
خیلی چرت و پرته اومده همه چیز رو با خارجی ها مقایسه کرده اومده لباس ایرانی رو با خارجی مقایسه کرده من چند ماه پیش یک بار لباس ایرانی خریدم همون موقع پاره شد الان تقریبا همه لباس هام خارجی
واسه ی بچه های 5تا6 خوبه فقط قضیه صفحه ی13 چیه آخه کلاه قرمزی به بن تن میخوره ژانربن تن:کمدی تخیلی ابرقهرمانی /خلاصه داستان:بن ساعتی رو پیدا میکنه و با بابابزرگمکس و گوین میره به جنگ تبهکارا البته بعضی وقتا