کتاب دو هفتهنامه پیشخوان ـ شماره ۲۲۲ ـ نیمه اول اردیبهشت ۹۸
معرفی دو هفتهنامه پیشخوان ـ شماره ۲۲۲ ـ نیمه اول اردیبهشت ۹۸
در این شماره میخوانیم: جمشید مشایخی: هدفم از راه اندازی آموزشگاه، امنیت فرزندان این مرز و بوم است هنوز باور نمیکنم رفیقم رفته است مجید اخشابی: شنیده شدن بسیار لذتبخش و سکرآور است حامد بهداد: نسل من آخرین نسلی است که قبل از ظهور اینستاگرام سوپراستار شد! سعید آقاخانی: در تهران قصه پردازی سخت شده و به تکرار رسیده است نرگس آبیار؛ این نقش انگ الناز بود سینما، تختی را خاک کرد گلشید بحرایی: بجز بازیگری کار موسیقی هم انجام میدهم رضا تاجبخش: سال ۹۸ سراغ خوانندگی میروم ۵ فیلمی که موسیقی در آنها به بهترین شکل ممکن استفاده شده است
مجله پیشخوان ـ شماره ۳۵۲ ـ نیمه دوم آذرماه ۱۴۰۳مجله پیشخوان ـ شماره ۳۵۰ ـ نیمه دوم آبان ماه ۱۴۰۳مجله پیشخوان ـ شماره ۳۴۹ ـ نیمه اول آبان ماه ۱۴۰۳مجله پیشخوان ـ شماره ۳۴۸ ـ نیمه دوم مهرماه ۱۴۰۳مجله پیشخوان ـ شماره ۳۴۷ ـ نیمه اول مهرماه ۱۴۰۳مجله پبشخوان ـ شماره ۳۴۶ ـ نیمه دوم شهریورماه ۱۴۰۳مجله پیشخوان ـ شماره ۳۴۴ ـ نیمه دوم مردادماه ۱۴۰۳مجله پیشخوان ـ شماره ۳۴۳ ـ نیمه اول مردادماه ۱۴۰۳مجله پیشخوان ـ شماره ۳۴۲ ـ نیمه دوم تیرماه ۱۴۰۳مجله پیشخوان ـ شماره ۳۴۰ ـ نیمه دوم خردادماه ۱۴۰۳