معرفی و دانلود کتاب آشتی با آرایه های ادبی pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب آشتی با آرایه های ادبی

کتاب آشتی با آرایه های ادبی

۳.۷ امتیاز(از ۶ رأی)

معرفی کتاب آشتی با آرایه های ادبی

انتشارات تخته‌سیاه، ناشر کتاب‌های کمک آموزشی، به ویژه کنکور است که سابقه‌ای ۱۶ ساله در نشر کتب کمک آموزشی در تمام پایه‌های دبستان تا دبیرستان دارد. «آشتی با آرایه‌های ادبی» از مجموعه کتاب های آشتی برای دانش‌آموزان رشته‌های مرتبط متوسطه دوم تهیه و تدوین شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب آشتی با آرایه های ادبی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابآشتی با آرایه های ادبی
فرمت کتابPDF

Mammad Dehghani
۱۳۹۸/۰۵/۲۵

خیلی خوبه ممنون ....

آرایه های ادبی کاربردی مصور جامع (دهم‌، یازدهم، دوازدهم)تصویر جلد کتاب آرایه های ادبی کاربردی مصور جامع (دهم‌، یازدهم، دوازدهم)
شاهین شاهین زاد
فارسی ۳؛ پایه‌ی دوازدهم کلیه‌ی رشته‌هاتصویر جلد کتاب فارسی ۳؛ پایه‌ی دوازدهم کلیه‌ی رشته‌ها
فارسی (۱) پایه دهم کلیه رشته هاتصویر جلد کتاب فارسی (۱) پایه دهم کلیه رشته ها
مهران شرفی
ادبیات فارسی؛ قرابت معنایی (کلیه‌رشته‌ها، پایه و پیش‌دانشگاهی)تصویر جلد کتاب ادبیات فارسی؛ قرابت معنایی (کلیه‌رشته‌ها، پایه و پیش‌دانشگاهی)
بندگان خاصتصویر جلد کتاب بندگان خاص
کلثوم کثیر
جادوی باورتصویر جلد کتاب جادوی باور
کلود ام. بریستول
دستور زبان فارسی جامع (دهم، یازدهم، دوازدهم)تصویر جلد کتاب دستور زبان فارسی جامع (دهم، یازدهم، دوازدهم)
احمد سبحانی
فرهنگ جغرافیایی سخنتصویر جلد کتاب فرهنگ جغرافیایی سخن
حسن انوری
ماجراهای من و درسام برای ۲۰ گرفتن، علوم و فنون ادبی ۳ انسانی (دوازدهم)تصویر جلد کتاب ماجراهای من و درسام برای ۲۰ گرفتن، علوم و فنون ادبی ۳ انسانی (دوازدهم)
فاطمه اکران
فرهنگ مردم شیراز در دوره‌ی سعدی و حافظتصویر جلد کتاب فرهنگ مردم شیراز در دوره‌ی سعدی و حافظ
فرزانه معینی
نرم افزار واژه پرداز (ورد 2019)تصویر جلد کتاب نرم افزار واژه پرداز (ورد 2019)
سعیده مفیدی نسب
بیا با هم بسازیم؛ پارچه (جلد ۳)تصویر جلد کتاب بیا با هم بسازیم؛ پارچه (جلد ۳)
آنا لیموس پلومر
ماجراهای من و درسام برای ۲۰ گرفتن، علوم و فنون ادبی ۱ (دهم)تصویر جلد کتاب ماجراهای من و درسام برای ۲۰ گرفتن، علوم و فنون ادبی ۱ (دهم)
فاطمه اکران
فارسی پنجم شب امتحانتصویر جلد کتاب فارسی پنجم شب امتحان
زینب محمدی
فارسی ۲؛ پایه‌ی یازدهم (کلیه‌ی رشته‌ها)تصویر جلد کتاب فارسی ۲؛ پایه‌ی یازدهم (کلیه‌ی رشته‌ها)
مهران شرفی
گام به گام دروس دهم انسانی؛ ریاضی و آمارتصویر جلد کتاب گام به گام دروس دهم انسانی؛ ریاضی و آمار
امیر زراندوز
ریاضیات حمیدی پایه‌ی چهارمتصویر جلد کتاب ریاضیات حمیدی پایه‌ی چهارم
میثم حمیدی
کانی هاتصویر جلد کتاب کانی ها
انتشارات مک میلان
ماجراهای من و درسام، ریاضی پنجم دبستانتصویر جلد کتاب ماجراهای من و درسام، ریاضی پنجم دبستان
داود اکبری قورتانی