معرفی و دانلود کتاب راهتو پیدا کن؛ آنچه در مدرسه یاد نمی‌گیرین pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب راهتو پیدا کن؛ آنچه در مدرسه یاد نمی‌گیرین

کتاب راهتو پیدا کن؛ آنچه در مدرسه یاد نمی‌گیرین

۴.۵ امتیاز(از ۸ رأی)
علی حقانی
انتشارات:
انتشارات تلاجن

معرفی کتاب راهتو پیدا کن؛ آنچه در مدرسه یاد نمی‌گیرین

در کتاب «راهتو پیدا کن» قرار نیست جملات تکراری‌ که خیلی از پدر و مادرها می‌گویند مثل: «درس بخوان تا آدم به درد بخوری بشوی، درس بخوان تا احترام داشته باشی و...» تکرار شود. این حرف‌ها باد هوا است، چون دلیل و منطق درست و حسابی ندارد. علی حقانی خودش مهندس عمران است و در دانشگاه شریف هم درس خوانده، اما با این حرف ها و امثال این حرف‌ها مهندس نشده است. او فهمیده بوده که چطور باید درس بخواند و منظور از درس خواندن چیست و خیلی چیزهای دیگر . بعد تصمیم گرفته تجربیاتش را در این کتاب با تمام دانش‌آموزان و دانشجویان قسمت کند. شما با خواندن مفاهیم این اثر هدف زندگی‌تان را تشخیص خواهید داد و بر اساس آن متوجه می‌شوید که اصلا بهتر است درس بخوانید یا نه.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب راهتو پیدا کن؛ آنچه در مدرسه یاد نمی‌گیرین و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابراهتو پیدا کن؛ آنچه در مدرسه یاد نمی‌گیرین

کتاب بسیار مفید وعالی

M.M
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۰/۰۵/۱۵

کتاب تقریبا مناسبیه برای کسانی که بین دوراهی ادامه ی زندگی بر اساس دانشگاه یا علایق خودشون موندن . به من خیلی کمک کرد

امیر حسین
توصیه می‌کنم.