کتاب هیئت
خواندن نظراتمعرفی کتاب هیئت
کتاب «هیئت، جایگاه عزاداری اهل بیت(ع) و مجالس ذکر و توسل» اثری خلاصه ولی بسیار جامع برای پاسخ به تمامی سوالها و شبهاتی است که در ایام عزاداری برای محبان اهل بیت(ع) پیش میآید.
در این کتاب فلسفه و ثمره عزاداری برای اهل بیت(ع) و الگوی مطلوب عزاداری حسینی در بیانات دو عالم احیاگر امام خمینی(ره) و امام خامنهای(مدظله العالی) بیان شده است.
فلسفه وجودی عزاداری اهل بیت(ع)، تاریخچه عزاداری، سیره ائمه معصومین(ع) در عزاداری حسینی، الگوی مطلوب عزاداری، انحرافات عزاداری، ثمرهها و برکتهای مجالس ذکر و عزای خاندان پیامبر(ص) و مسئولیت هیئتها و مجالس مذهبی در قبال انقلاب اسلامی از جمله مباحث ارائه شده در کتاب هیئت است.
در این اثر با استناد به آیات قرآن و روایات و بر اساس سیره پیامبر(ص) و ائمه(ع) همه شیوههای مناسب و نامناسب عزاداری بیان شده و آسیبها، خرافات و شبهات مربوط به عزاداری مورد بررسی قرار گرفته است.
بیان آثار و برکات مجالس عزای اهل بیت(ع) در قالب مباحثی همچون زمینهسازی برای آغاز نهضتهای اسلامی، ایجاد قدرت مقاومت در برابر دشمنان، ایجاد حاکمیت اسلام و حفظ نظام اسلامی و تحقق وحدت کلمه، تربیت انسان مطلوب، ایجاد روحیه مجاهدت و شهادتطلبی و ساماندهی مردمی در مقابل ظالمان از دیگر مطالبی است که در کتاب «هیئت» ویژه عزاداران بیان شده است.
یادآور میشود؛ معاونت تبلیغات اسلامی آستان قدس رضوی، محصولات فرهنگی تبلیغی زیادی را متناسب با مناسبتهای مختلف تولید کرده و در اختیار زائران و مجاوران بارگاه منور امام رضا(ع) قرار میدهد.
سایه سار رافت
محمود پوروهاب