معرفی کتاب جوان و پولدار بازنشسته شوید
«جوان و پولدار بازنشسته شوید» یکی دیگر از کتابهای رابرت کیوساکی، نویسنده توانای حوزه موفقیت در کسب و کار است. او در این اثر با شما درباره مطلب جذاب دیگری دردنیای کسب و کار صحبت میکند. این که چگونه کار کنید تا به جای بازنشسته شدن در دوران پیری در حالی که دیگر ناتوان شدهاید، در زمان جوانی و در اوج ثروتمندی بازنشسته شوید تا بتوانید به ایدهآلها و علایق شخصیتان برسید:
«در این کتاب، شما درمییابید که چگونه همسرم، کیم و من در سنین جوانی ثروتمند و بازنشسته شدیم. دلیل اصلی این بود که ما غرق در قرض و بدهیهای بودیم اما از نوع خوب و سازنده آن. همین بدهیهای ما بودند که ما را به کسب پول و سرمایه زیاد رساندند و از نظر مالی ما را آزاد ساختند. به عبارت دیگر، ما از اهرم بدهیهای خوب استفاده کردیم و به جای اینکه در ترس و وحشت روزگار خود را بگذرانیم تلاش کردیم تا روش بهینهسازی آن را با تمام توان خود بیاموزیم. در حقیقت توجه دقیق و بیاندازهٔ ما به این اهرم بود که ما را از لحاظ مالی آزاد و قدرتمند ساخت.»
با کیوساکی و ترفندهای موفقیت او در کسب و کار همراه باشید.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب جوان و پولدار بازنشسته شوید و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب: | جوان و پولدار بازنشسته شوید |
| عنوان انگلیسی: | Rich dad’s retire young, retire rich : how to get rich and stay rich forever |
| موضوع: | مدیریت و کسب و کار، اقتصاد |
| شابک: | ۹۷۸۶۰۰۹۹۶۴۵۸۱ |
| تعداد صفحهها: | ۴۹۶ صفحه |
| قیمت کتاب: | ۲۰۰۰۰۰ تومان |
| برچسب: | مجموعه مدیران خلاق |

بسیار ساده مطالبی که هر کسی برای سرمایه گذاری اول باید اونها رو بدونه توضیح داده شده.