معرفی و دانلود کتاب هویت‌های ناشناخته + خلاصه رایگان

۲.۵ امتیاز(از ۴ رأی)
اسحاق امینی‌نیا

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب هویت‌های ناشناخته

«هویت‌های ناشناخته» نوشته اسحاق امینی‌نیا سه داستان کوتاه با محوریت زندگی فرودستان جامعه است.

آنا دخترک تهی‌دست، داستان زندگی دختری را روایت می‌کند که مادرش خدمتکار یک خانواده ثروتمند است.

آنیا و آیهان، داستانی است درباره زنی بیمار با دو فرزند است که قبلا تجربه تلخ از دست دادن پدرشان را هم داشته اند و الان نگران وضع مادرشانند.

و داستان غلام و مراد درباره پسری روستایی است که برای کار به شهر می‌رود و دچار دردسرهایی می‌شود.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب هویت‌های ناشناخته و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابهویت‌های ناشناخته
موضوعداستان کوتاه، داستان ایرانی
نویسندهاسحاق امینی‌نیا
انتشاراتانتشارات متخصصان
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۷/۱۱/۱۰
فرمت کتابEPUB
برچسبمجموعه داستان کوتاه

۱۳۹۸/۰۵/۰۲

خیلییییی بد بود خیلی خیلی ضعیف بچه ها هم نمیتونن بخونن اصلا معلوم نیست واسه چ رد سنیه اییه

فرامرز
۱۴۰۱/۰۳/۰۷

یه کتاب واقعا عالی و درعین‌حال مختصر بود ولی ممکنه شما خوشتون نیاد، خیلی دارک(Dark) بود و من از همینش خیلی خوشم اومد، اولش فکر کردم داستان مشکل نگارشی داشته که اینقدر نمرش کم شده ولی بعد فهمیدم که به...بیشتر