کتاب فرح پهلوی ـ زنان دربار به روایت اسناد ساواک ـ جلد اول
خواندن نظراتمعرفی کتاب فرح پهلوی ـ زنان دربار به روایت اسناد ساواک ـ جلد اول
در این مجموعه کتابها، اسناد باقی مانده درباره زنان دربار پهلوی و فعالیتهای پیدا و پنهان آنان منتشر شده است. اسناد کتاب حاضر عمدتا اسناد محدود ساواک و اسناد دفتر فرح پهلوی است.
بزم اهریمن: جلد دوم
بزم اهریمن؛ جلد سوم
بزم اهریمن؛ جلد اول
جشن هنر شیراز: به روایت اسناد ساواک
حزب مردم: به روایت اسناد ساواک (جلد دوم)
حزب مردم: به روایت اسناد ساواک (جلد اول)
مهدیقلی علوی مقدم: به روایت اسناد ساواک
رشیدیانها: به روایت اسناد ساواک (جلد سوم)
رشیدیانها: به روایت اسناد ساواک (جلد دوم)
رشیدیانها به روایت اسناد ساواک (جلد اول)![]()
نظرات رو خوندم ناامید کننده بود.واقعیتش هر روز بیشتر دارم به این نتیجه میرسم که تفکر از ایرانی جماعت بعیده. راجع به حکومتی مثل حکومت پهلوی که ظلم و فسادش کمتر از زمان فعلی بود و حکومت قحطی زده ی قاجار
نمونه رو که خوندم دیدم واقعا خریدش پول دور ریختنه آیا اینکه یه دانش آموز از فضای مختلط خوشش بیاد دلیل بر بی اخلاقیه؟ یا اون جمله ای که فرح در خاطراتش نوشته تمجید هست؟ فقط گفته با محیط مختلط غریبه
اونجا اعتقاد خودمو به فرشته از دست دادم که قرار بود: دیو رود فرشته در آید.... دیو رفت و ........................... و دقیقا اونجا فهمیدم که شکر صنعتی چیه که میگفتن بگذرد این روزگار تلخ تر از زهر بار دگر روزگار چون شکر آید.....
برای آشنا شدن با شخصیت این فرد و سبک زندگی شاهانه ای که به ناگه در اون میفته و بریزو بپاش هایی که به هنگام فقر و تنگدستی ملت داشته و امثالهم ، کتاب خوبیه.
نوشته ها با واقعیت ها کاملا متفاوت هست و هیچ گونه انصاف یا بیطرفی داخلش مشاهده نمیشود
من نمونه خواندم احساس می کنم سو گیری داره و سعی دارن بحث دینی راه اندازی کنند بگن طرف نا مسلمون و بی بند بار بوده ولی...... نمیشه چیزی گفت به هر حال زور دست عده ای هست که دارند
دوستان ممنون میشم اگه کسی کتابی درباره جهان سوم و چگونگی آگاه کردن مردم جاهل و خروج از دوره ی جهل بهم معرفی کنه
شاه دوستا و جاهلان آخر ازمان خوب دارن خودشونو نمایش میدن!چون هنوزم حب اون خاندان ملعون پهلوی تو قلبشون هس.متاسفم واقعا
چرا همه تون چرت میگین خیلی اهل ادب و فرهیخته هستین؟شما جرات اعتراض ندارین پس الکی ادای ادمای باهوش همه چیز فهم رو درنیارین
😏😏😏