کتاب فرح پهلوی ـ زنان دربار به روایت اسناد ساواک ـ جلد اول
خواندن نظراتمعرفی کتاب فرح پهلوی ـ زنان دربار به روایت اسناد ساواک ـ جلد اول
در این مجموعه کتابها، اسناد باقی مانده درباره زنان دربار پهلوی و فعالیتهای پیدا و پنهان آنان منتشر شده است. اسناد کتاب حاضر عمدتا اسناد محدود ساواک و اسناد دفتر فرح پهلوی است.
بزم اهریمن: جلد دوم
بزم اهریمن؛ جلد سوم
بزم اهریمن؛ جلد اول
جشن هنر شیراز: به روایت اسناد ساواک
حزب مردم: به روایت اسناد ساواک (جلد دوم)
حزب مردم: به روایت اسناد ساواک (جلد اول)
مهدیقلی علوی مقدم: به روایت اسناد ساواک
رشیدیانها: به روایت اسناد ساواک (جلد سوم)
رشیدیانها: به روایت اسناد ساواک (جلد دوم)
رشیدیانها به روایت اسناد ساواک (جلد اول)![]()
نظرات رو خوندم ناامید کننده بود.واقعیتش هر روز بیشتر دارم به این نتیجه میرسم که تفکر از ایرانی جماعت بعیده. راجع به حکومتی مثل حکومت پهلوی که ظلم و فسادش کمتر از زمان فعلی بود و حکومت قحطی زده ی قاجار
زمان شاه هرچقدم خوب بوده باشه،که هیچوقت نبوده....در عوض حکومتی بود که امام زمان ازت راضی نبود و رضایت خدا و اخرت رو نداشت... قابل توجه کسایی که میگن زمان شاه حرمت داشیتیم: پس کاپیتولاسیون چی بود که حرمت سگ امریکا از
شاه دوستا و جاهلان آخر ازمان خوب دارن خودشونو نمایش میدن!چون هنوزم حب اون خاندان ملعون پهلوی تو قلبشون هس.متاسفم واقعا
برای آشنا شدن با شخصیت این فرد و سبک زندگی شاهانه ای که به ناگه در اون میفته و بریزو بپاش هایی که به هنگام فقر و تنگدستی ملت داشته و امثالهم ، کتاب خوبیه.
نمونه رو که خوندم دیدم واقعا خریدش پول دور ریختنه آیا اینکه یه دانش آموز از فضای مختلط خوشش بیاد دلیل بر بی اخلاقیه؟ یا اون جمله ای که فرح در خاطراتش نوشته تمجید هست؟ فقط گفته با محیط مختلط غریبه
اونجا اعتقاد خودمو به فرشته از دست دادم که قرار بود: دیو رود فرشته در آید.... دیو رفت و ........................... و دقیقا اونجا فهمیدم که شکر صنعتی چیه که میگفتن بگذرد این روزگار تلخ تر از زهر بار دگر روزگار چون شکر آید.....
دوستان ممنون میشم اگه کسی کتابی درباره جهان سوم و چگونگی آگاه کردن مردم جاهل و خروج از دوره ی جهل بهم معرفی کنه
خیلی جالب بود من کتاب های کلاسیک و خاطرات را خیلی دوست دارم به نظرم کتاب بسیار جالبی بود:)))))
من خیلی کتابای تاریخی رو دوست دارم با حرص و ولع خاصی هم هر سه جلد این کتابو خریدم. ولی اصلا نمیتونم بخونمش هیلی فونتش ریزه ؛صفحه موبایل رو میکشم مرتب باید بچرخم توصفحه جلو عقب بالا پایین کاشکی اینطوری نبود
ممنون از طاقچه برای ارائه کتاب های مفید ومعتبر،این کتاب برای همه کسانی که در جستجوی حقیقت بدون تعصب و جانبداری هستندمفید خواهد بودکتاب فوق سرشار از منابع واسنادواطلاعاتی هست که تا حالا کسی به آنها اشاره نکرده ویک چهره