معرفی و دانلود کتاب ۱۷۵ ترکیب پرکاربرد خبری سیاسی (تصویری و دو زبانه - به انگلیسی و فارسی) pdf + خلاصه رایگان

اشتراک یک‌سالهٔ بی‌نهایت با اسنپ‌پی؛ ۴ قسط ۷۸ هزار تومانی + ۵۰ هزار تومان تخفیف با کد PAYCZMG5

تصویر جلد کتاب ۱۷۵ ترکیب پرکاربرد خبری سیاسی (تصویری و دو زبانه - به انگلیسی و فارسی)

کتاب ۱۷۵ ترکیب پرکاربرد خبری سیاسی (تصویری و دو زبانه - به انگلیسی و فارسی)

۴.۴ امتیاز(از ۱۰ رأی)
الهام پورمحمدی
انتشارات:
سنجاق

معرفی کتاب ۱۷۵ ترکیب پرکاربرد خبری سیاسی (تصویری و دو زبانه - به انگلیسی و فارسی)

«۱۷۵ ترکیب پرکاربرد خبری سیاسی» اثر الهام پورمحمد یک فرهنگ دوزبانه تخصصی برای روزنامه‌نگاران سیاسی‌نویس و دانشجویان رشته خبرنگاری است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب ۱۷۵ ترکیب پرکاربرد خبری سیاسی (تصویری و دو زبانه - به انگلیسی و فارسی) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب۱۷۵ ترکیب پرکاربرد خبری سیاسی (تصویری و دو زبانه - به انگلیسی و فارسی)
موضوعدایرة المعارف، انگلیسی
نویسندهالهام پورمحمدی
انتشاراتسنجاق
فرمت کتابPDF

ایران
۱۴۰۴/۱۲/۲۸

درود کتاب بسیار مفید برای فراگیری جمله های پرکاربرد جهانی هست و اینکه یک دلیل مورد توجه این هست که برای نسل پیشین و نسل کنونی بسیار آسان و راحته یادگیری محتوا با داشتن خود جمله یا ترکیب واژه ای...بیشتر

۱۴۰۵/۰۵/۲۰

خیلی ممنون. خود کتاب هم از نظر بصری جذابه و از تصاویر ملموس استفاده شده. بهتر بود که نحوه تلفظ لغات رو هم نوشته میشد.

۱۴۰۴/۱۲/۲۶

خوبه

Arman.Maleki
۱۴۰۱/۱۰/۱۱

علی

آسان انگلیسی صحبت کنیم و بشنویمتصویر جلد کتاب آسان انگلیسی صحبت کنیم و بشنویم
شهلا سیدزاده‌مطلق
مکالمه زبان انگلیسی + گرامر در ۶۰ روز (دوره متوسطه تا فوق پیشرفته)تصویر جلد کتاب مکالمه زبان انگلیسی + گرامر در ۶۰ روز (دوره متوسطه تا فوق پیشرفته)
بهنام محقق
اشتباهات متداول در زبان انگلیسیتصویر جلد کتاب اشتباهات متداول در زبان انگلیسی
پل هنکاک
مکالمات روزمره‌ی انگلیسیتصویر جلد کتاب مکالمات روزمره‌ی انگلیسی
لیلا زارع
هزار و دویست لغات، جملات و اصطلاحات کاربردی از مقدماتی تا پیشرفته A1 – C2تصویر جلد کتاب هزار و دویست لغات، جملات و اصطلاحات کاربردی از مقدماتی تا پیشرفته A1 – C2
مهدی مقدمی
۱۱۰۰ واژه که باید بدانیدتصویر جلد کتاب ۱۱۰۰ واژه که باید بدانید
ماری برامبرگ
افعال گروهی در انگلیسیتصویر جلد کتاب افعال گروهی در انگلیسی
پریوش اعلائیان
عشقی همانند گلبرگ های در حال سقوطتصویر جلد کتاب عشقی همانند گلبرگ های در حال سقوط
اویاما کیسوکه
هر روز با ۱۰ دقیقه انگلیسیتصویر جلد کتاب هر روز با ۱۰ دقیقه انگلیسی
مرضیه جعفری
ریاضی در چند ثانیهتصویر جلد کتاب ریاضی در چند ثانیه
بیل هندلی
فرهنگ اصطلاحات انگلیسی پویاتصویر جلد کتاب فرهنگ اصطلاحات انگلیسی پویا
گروه مولفان
مارکوپولو و سفر شگفت‌انگیزش به چین: همراه با ۲۱ فعالیت و سرگرمیتصویر جلد کتاب مارکوپولو و سفر شگفت‌انگیزش به چین: همراه با ۲۱ فعالیت و سرگرمی
جانیس هربرت
فرهنگ دانش‌آموز سخنتصویر جلد کتاب فرهنگ دانش‌آموز سخن
حسن انوری
منابع ACSM برای فیزیولوژی ورزشی بالینی (جلد اول)تصویر جلد کتاب منابع ACSM برای فیزیولوژی ورزشی بالینی (جلد اول)
جانتان مییر
فرهنگ لغت جامع هوانوردی و پدافند هواییتصویر جلد کتاب فرهنگ لغت جامع هوانوردی و پدافند هوایی
امید طباطبایی
راهنمای گردشگری ایران: به انضمام نقشه راه‌های ایرانتصویر جلد کتاب راهنمای گردشگری ایران: به انضمام نقشه راه‌های ایران
نرگس علی مردانی
راهنمای واژگان و نکات کاربردی آکسفورد ورد اسکیلز المنتری سطح ۱ (جلد چهارم)تصویر جلد کتاب راهنمای واژگان و نکات کاربردی آکسفورد ورد اسکیلز المنتری سطح ۱ (جلد چهارم)
علیرضا معتمد
واژگان ضروری برای آیلتستصویر جلد کتاب واژگان ضروری برای آیلتس