کتاب داغ شقایق؛ نالههای جانسوز مشتاقان حضرت بقیةالله (عج)
حسن کریمیانتشارات:
انتشارات کتاب جمکران٪۳۰ تخفیف اولین خرید کتاب با کد OFF30
معرفی کتاب داغ شقایق؛ نالههای جانسوز مشتاقان حضرت بقیةالله (عج)
شناخت امام، راه شناخت خداست. توسل و توجه به آنان، توجه به خداست. مناجات و راز و نیاز با آنان، مناجات با خداست. پیوند و ارتباط با آنان، ارتباط با خداست.
در ذیل این آیه قرآن (یا أَیُّهَا الَّذینَ آمَنُوا اصبروا و صابروا و رابطوا و اتّقوا اللّه لعلّکم تفلحون) آمده که «رابطوا علی الائمة؛ با امامان مرابطه داشته باشید» و در روایت دیگری آمده که «رابطوا امامکم المنتظر؛ با امام منتظر، مرابطه نمایید» و از آنجا که شعر، کلامی است موزون و در جان تأثیری بسزا دارد و برای راز و نیاز با حضرت ولی عصرعجلاللهتعالیفرجه و توجه و توسل به آن جناب بسیار مناسب است، مجموعهای از سرودههای جمعی از سوختگان و عاشقان آن حضرت را در این کتاب فراهم آوردیم تا سبب ارتباط عاشقانش با آن حضرت شود و لحظاتی را با آن عزیز، انس گیرند. امید است که مورد توجه آن امام رؤوف قرار گیرد و خداوند در ظهورش تعجیل فرماید.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب داغ شقایق؛ نالههای جانسوز مشتاقان حضرت بقیةالله (عج) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | داغ شقایق؛ نالههای جانسوز مشتاقان حضرت بقیةالله (عج) |
| فرمت کتاب | |
| حجم فایل کتاب | ۲.۴۲ مگابایت |
| تعداد صفحهها | ۲۴۰ صفحه |
| قیمت کتاب | ۸۸۰۰ تومان |
کودک من (جلد هشتم، آموزش مهارت حل مسئله در کودکان)![]()
منیر کلانتر قریشی
شهر حبابهامریم زرنشان
کاربردهای اینترنت اشیا در مدیریت زیرساخت های شهری و منابع انسانی در شهرهاسامان بیات ترک
گرز شکار گرگنیک تورن برگ
تذکره شعرای قهفرخ (فرخ شهر)سیدقدرت اله هاتفی قهفرخی