معرفی و دانلود کتاب نشانه‌هایی از مهدی (عج) + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب نشانه‌هایی از مهدی (عج)

کتاب نشانه‌هایی از مهدی (عج)

۲.۳ امتیاز(از ۴ رأی)
حسن کریمی

معرفی کتاب نشانه‌هایی از مهدی (عج)

کتاب «نشانه‌هایی از مهدی (عج)» نوشته احمد سعیدی، پاسخ امامان به برخی سوالات شیعیان پیرامون امام زمان (ع) است. سوالاتی پیرامون زمان و چگونگی ولادت امام، صفات و اخلاق ایشان، فرج و انتشار، نشانه های ظهور در این مجموعه پاسخ داده شده‌اند. محمّد بن عثمان عمری که از نواب خاص امام زمان (عجل الله تعالی فرجه) بوده، از پدرش نقل می‌کند که پدرم گفت: در خدمت امام حسن عسکری (علیه السلام) بودم که از آن حضرت در مورد خبری سؤال شد که از امامان (علیهم السلام) روایت شده که تا روز قیامت زمین از حجت خدا بر خلق خالی نمی‌ماند و این‌که هر کسی بمیرد و امام زمان خود را نشناسد به مرگ جاهلیت مرده است؟ امام حسن عسکری (علیه السلام) فرمود: آری، این حقّ است؛ همان طور که روز حقّ است. گفته شد: ای فرزند رسول خدا! پس حجت و امام پس از شما کیست؟ امام فرمود: «ابْنِی مُحَمَّدٌ وَهُوَ الاِْمَامُ وَالْحُجَّةُ بَعْدِی، مَنْ مَاتَ وَلَمْ یَعْرِفْهُ مَاتَ مِیتَةً جَاهِلِیَّةً؛ أَمَا إِنَّ لَهُ غَیْبَةً یَحَارُ فِیهَا الْجَاهِلُونَ وَیَهْلِکُ فِیهَا الْمُبْطِلُونَ وَیَکْذِبُ فِیهَا الْوَقَّاتُونَ؛ ثُمَّ یَخْرُجُ فَکَأَنِّی أَنْظُرُ إِلَی الاَْعْلاَمِ الْبِیضِ تَخْفِقُ فَوْقَ رَأْسِهِ بِنَجَفِ الْکُوفَةِ»؛۴۱ «پسرم محمّد، امام و حجت خدا پس از من است، هر که بمیرد و او را نشناسد به مرگ جاهلیت مرده است. آگاه باشید که برای او غیبتی خواهد بود که جاهلان سرگردان می‌شوند، اهل باطل هلاک می‌گردند و آنان که تعیین وقت می‌کنند دروغ می‌گویند.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب نشانه‌هایی از مهدی (عج) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابنشانه‌هایی از مهدی (عج)
موضوعکلیات اسلام، فرق اسلامی
نویسندهحسن کریمی
انتشاراتانتشارات کتاب جمکران
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۸۷/۰۸/۲۴
فرمت کتابEPUB

نظری برای کتاب ثبت نشده است.