معرفی و دانلود کتاب ص‍د و پ‍ن‍ج‍اه‌ ض‍رب ال‍م‍ث‍ل‌ ب‍ه‌ س‍ه‌ زب‍ان‌ ف‍ارس‍ی‌، ع‍رب‍ی‌ و ان‍گ‍ل‍ی‍س‍ی‌ pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب ص‍د و پ‍ن‍ج‍اه‌ ض‍رب ال‍م‍ث‍ل‌ ب‍ه‌ س‍ه‌ زب‍ان‌ ف‍ارس‍ی‌، ع‍رب‍ی‌ و ان‍گ‍ل‍ی‍س‍ی‌subscriptionAvailable

۴.۴(از ۱۲ امتیاز)
غلامحسین فولادی
انتشارات:
نشر جمال

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب ص‍د و پ‍ن‍ج‍اه‌ ض‍رب ال‍م‍ث‍ل‌ ب‍ه‌ س‍ه‌ زب‍ان‌ ف‍ارس‍ی‌، ع‍رب‍ی‌ و ان‍گ‍ل‍ی‍س‍ی‌

در این کتاب «ص‍د و پ‍ن‍ج‍اه‌ ض‍رب‌ال‍م‍ث‍ل‌ ب‍ه‌ س‍ه‌ زب‍ان‌ ف‍ارس‍ی‌، ع‍رب‍ی‌ و ان‍گ‍ل‍ی‍س‍ی‌» را که غلامحسین فولادی گردآوری کرده، می‌خوانید. ضرب المثل‌ها به ترتیب حروف الفبای فارسی تنظیم شده‌اند برگردان عربی آنها به طور کامل آمده اما درباره ضربالمثل‌های انگلیسی تنها به برگردان واژه‌ها بسنده شده است. برخی ضرب‌المثل‌ها دوپهلو هستند که معنی دوم آنها در پاورقی آمده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب ص‍د و پ‍ن‍ج‍اه‌ ض‍رب ال‍م‍ث‍ل‌ ب‍ه‌ س‍ه‌ زب‍ان‌ ف‍ارس‍ی‌، ع‍رب‍ی‌ و ان‍گ‍ل‍ی‍س‍ی‌ و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:ص‍د و پ‍ن‍ج‍اه‌ ض‍رب ال‍م‍ث‍ل‌ ب‍ه‌ س‍ه‌ زب‍ان‌ ف‍ارس‍ی‌، ع‍رب‍ی‌ و ان‍گ‍ل‍ی‍س‍ی‌
موضوع:ادبیات عامیانه و محلی، انگلیسی، عربی

۱۳۹۸/۰۹/۲۸

خیلی قشنگه

Medisa
۱۴۰۳/۰۹/۰۷

خیلی خوب و پر معنی؛ خلاصه خیلی کتابها در یک ضرب المثل آمده است، درس زندگی می‌دهد

Mohsen Rahmani
۱۴۰۳/۰۱/۰۲