دانلود و خرید کتاب مأخذشناسی و استفاده از کتابخانه و منابع الکترونیکی در اینترنت پروین انوار(استعلامی)
تصویر جلد کتاب مأخذشناسی و استفاده از کتابخانه و منابع الکترونیکی در اینترنت

کتاب مأخذشناسی و استفاده از کتابخانه و منابع الکترونیکی در اینترنت

معرفی کتاب مأخذشناسی و استفاده از کتابخانه و منابع الکترونیکی در اینترنت

«مأخذشناسی و استفاده از کتابخانه و منابع الکترونیکی» نوشته زنده یاد پروین انوار (استعلامی) در ویرایش ششم است. کتابی درسی برای آموزش استفاده از کتابخانه و منابع آن به دانشجویان غیرکتابداری و آموزش‌ نوشتن مقاله و پژوهش و کتابنامه‌ نویسی هدف این کتاب، آشنا کردنِ دانشجویان و پژوهشگران با روش‌هایِ علمیِ استفاده از کتابخانه و شناخت و کاربرد منابع مرجع است تا بتوانند کار پژوهشی خود را بدون تکیه بر دیگران به سامان برسانند. کتابدارانِ بخشِ مرجع کتابخانه‌ها، مدرسان، مربیان و دبیرانی که می‌خواهند دانش‌آموزان خود را برای گردآوریِ مطالب و نوشتن مقاله‌ها و گزارش‌های تحقیقی راهنمایی کنند، نیز می‌توانند از این کتاب بهره بگیرند. سرفصل های اصلی: کتاب و اجزای آن، آشنایی با نحوۀ یافتن کتاب در کتابخانه، آشنایی با منابع مراجعه و بهره گیری از آنها، آشنایی با منابع غیرکتابی مثل فیلم و اسلاید و نشریاتی مانند پیایندها، استانداردها و....، آشنایی با انواع کتابخانه‌ها، کاربرد رایانه در کتابخانه و بخش مرجع، آشنایی با پایگاه های الکترونیکی، شبکه‌های کتابداری و اطلاع‌رسانی، و روش‌های جستجو در اینترنت، روش تدوین و نگارش رساله‌ها و مقاله‌ها، و نوشتن پانویس و فهرست مآخذِ منابع چاپی و الکترونیکی.
نوری همچو ماه از دل تاریکی شب
فاطمه مشایخی
شریان 1 در گوش و حلق و بینی و جراحی سر و گردن (1401)
مرجان پورندیم
روز داوری در آثار شاعران ایران و نقاشان جهان
پدرام حکیم زاده
غرب زدگی، بسته بندی نوستالژیک تاریخی
محسن قانع بصیری
شرح زندگانی من جلد اول (بخش سوم: هم مکتبی‌ های من)
عبدالله مستوفی
بی هیچ آلایشی
مهدی تاج‌الدین
بهره برداری و نگهداری شبکه فاضلاب
سیدحسین میرمحمدصادقی
تاریخ ادبیات ایران (جلد سوم)
ذبیح الله صفا
کارکردهای مهدویت
عبدالحسین فخاری
فرار ماردوش
سمیه سلیمانی شیجانی
همه آنان از خدایان بودند (لوح دوم، ددسگال، قسمت سوم)
امین فرد
بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است