معرفی و دانلود کتاب آموزش الگویابی پیش دبستان pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب آموزش الگویابی پیش دبستان

کتاب آموزش الگویابی پیش دبستان

۴.۵(از ۲ امتیاز)

معرفی کتاب آموزش الگویابی پیش دبستان

این کتاب مجموعه‌ای از طرح‌های مختلف رنگی برای آموزش الگویابی به کودکان پیش دبستان است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب آموزش الگویابی پیش دبستان و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابآموزش الگویابی پیش دبستان
موضوعنظریه‌های آموزش و پرورش، روان‌شناسی کودک و نوجوان
نویسندهزهره کافی
انتشاراتانتشارات لک لک
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۷/۰۳/۳۰
فرمت کتابPDF

نظری برای کتاب ثبت نشده است.
سلام به مهرتصویر جلد کتاب سلام به مهر
ناصر یوسفی
۸۴ بازی برای درک عمیق تر ریاضی، علوم، زبان آموزی و برنامه ریزیتصویر جلد کتاب ۸۴ بازی برای درک عمیق تر ریاضی، علوم، زبان آموزی و برنامه ریزی
آلکسیس لودویگ
سلام به دیتصویر جلد کتاب سلام به دی
زهرا فرمانی
واحد کار جشنتصویر جلد کتاب واحد کار جشن
زهرا فرمانی
راهنمای برنامه‎ی درسی و استانداردهای یادگیری دوره‎ی پیش‌دبستانیتصویر جلد کتاب راهنمای برنامه‎ی درسی و استانداردهای یادگیری دوره‎ی پیش‌دبستانی
محرم آقازاده
کتاب مربی؛ آشنایی با برنامه‌ی دوره‌ی پیش دبستانی (آمادگی) جلد سومتصویر جلد کتاب کتاب مربی؛ آشنایی با برنامه‌ی دوره‌ی پیش دبستانی (آمادگی) جلد سوم
نبی‌الله صادقیان
آموزش مفاهیم دینی به خردسالان؛ کتاب راهنمای نمایش خلاق (برای مربیان مهدهای کودک)تصویر جلد کتاب آموزش مفاهیم دینی به خردسالان؛ کتاب راهنمای نمایش خلاق (برای مربیان مهدهای کودک)
انتشارات لک لک
یادگیری معکوستصویر جلد کتاب یادگیری معکوس
جان برگمن
شادی های دخترانهتصویر جلد کتاب شادی های دخترانه
جودی وودبرن
۱۵۰ بازی و فعالیت عددی برای تقویت ذهنتصویر جلد کتاب ۱۵۰ بازی و فعالیت عددی برای تقویت ذهن
جین کمپ
واحد کار گیاهانتصویر جلد کتاب واحد کار گیاهان
اکرم امینایی
سلام به آذرتصویر جلد کتاب سلام به آذر
ناصر یوسفی
روش‌های نوین ارزشیابی در دوره‎ی ابتداییتصویر جلد کتاب روش‌های نوین ارزشیابی در دوره‎ی ابتدایی
محرم آقازاده
کتاب مربی؛ آشنایی با برنامه‌ی دوره پیش دبستانی (آمادگی) جلد دومتصویر جلد کتاب کتاب مربی؛ آشنایی با برنامه‌ی دوره پیش دبستانی (آمادگی) جلد دوم
نبی‌الله صادقیان
یادگیری معکوس در علومتصویر جلد کتاب یادگیری معکوس در علوم
جان برگمن
ریاضی دوم دبستان(راهنمای والدین)تصویر جلد کتاب ریاضی دوم دبستان(راهنمای والدین)
فاطمه تاجیک
اجازه! ممکنه به من کمک کنید؟تصویر جلد کتاب اجازه! ممکنه به من کمک کنید؟