معرفی و دانلود کتاب مجموعه قوانین و مقررات تعاون و شرکت‌های تعاونی pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب مجموعه قوانین و مقررات تعاون و شرکت‌های تعاونی

کتاب مجموعه قوانین و مقررات تعاون و شرکت‌های تعاونی

۵.۰(از ۳ امتیاز)
شهلا رضایی

معرفی کتاب مجموعه قوانین و مقررات تعاون و شرکت‌های تعاونی

نشر «قانون‌یار» به صورت تخصصی در زمینه انتشار کتاب‌های آموزشی و کمک‌آموزشی رشته‌های حقوق و علوم سیاسی فعالیت می‌کند. کتاب‌‌ «مجموعه قوانین و مقررات تعاون و شرکت‌های تعاونی» از این مجموعه می‌تواند برای دانشجویان، داوطلبان آزمون‌های حقوقی و علاقه‌مندان به مباحث این رشته مفید باشد.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب مجموعه قوانین و مقررات تعاون و شرکت‌های تعاونی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابمجموعه قوانین و مقررات تعاون و شرکت‌های تعاونی

کاربر ۳۸۰۹۴۲۸ عالی عالی
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۳/۰۸/۱۰

بسیار عالی

قانون رسیدگی به تخلفات اداری در نظم حقوقی کنونیتصویر جلد کتاب قانون رسیدگی به تخلفات اداری در نظم حقوقی کنونی
نادر میرزاده کوهشاهی
استانداردهای بین المللی گزارشگری مالی IFRSتصویر جلد کتاب استانداردهای بین المللی گزارشگری مالی IFRS
عصمت زنگنه
ارزشیابی اوراق بهادارتصویر جلد کتاب ارزشیابی اوراق بهادار
حیدر فروغ نژاد
مبانی خلق ارزش برای سهامداران و ارزشیابی شرکتتصویر جلد کتاب مبانی خلق ارزش برای سهامداران و ارزشیابی شرکت
احمد پویان فر
مالیه بین المللتصویر جلد کتاب مالیه بین الملل
دومینیک سالواتوره
مبانی اقتصاد و مالی رفتاریتصویر جلد کتاب مبانی اقتصاد و مالی رفتاری
علی سعیدی
قانون مجازات جرایم نیرو‌های مسلح به همراه ده‌ها ضمائم کاربردی مرتبطتصویر جلد کتاب قانون مجازات جرایم نیرو‌های مسلح به همراه ده‌ها ضمائم کاربردی مرتبط
شهلا رضایی
نظریه توسعه؛ شالوده شکنی ها و بازسازی هاتصویر جلد کتاب نظریه توسعه؛ شالوده شکنی ها و بازسازی ها
جان ندروین پیترز
محاسبات کمی مالیتصویر جلد کتاب محاسبات کمی مالی
استفن جی. کیلسون
ارزیابی طرح‌های تولیدی، سرمایه‌گذاری و تامین مالی پروژه‌ها (کاربردی)تصویر جلد کتاب ارزیابی طرح‌های تولیدی، سرمایه‌گذاری و تامین مالی پروژه‌ها (کاربردی)
سیدمهدی سید مطهری
پیش بینی ریسک مالیتصویر جلد کتاب پیش بینی ریسک مالی
سیدمحمد هاشمی نژاد
آمادگی آزمون کارشناسی عرضه و پذیرشتصویر جلد کتاب آمادگی آزمون کارشناسی عرضه و پذیرش
جواد ولیدی
عوامل رکود تورمی و راهکارهای خروج (جلد دوم)تصویر جلد کتاب عوامل رکود تورمی و راهکارهای خروج (جلد دوم)
سیدعلی مدنی‌زاده
مبانی مهندسی مالی و مدیریت ریسکتصویر جلد کتاب مبانی مهندسی مالی و مدیریت ریسک
رضا راعی
مجموعه جامع ابزار مشتقهتصویر جلد کتاب مجموعه جامع ابزار مشتقه
رانگارا جان کی. ساندرام
بایسته های حقوق بازار سرمایه (مقررات تحلیلگری)تصویر جلد کتاب بایسته های حقوق بازار سرمایه (مقررات تحلیلگری)
محمد سلطانی