معرفی و دانلود کتاب ایران من ای جان من pdf + خلاصه رایگان

کتاب ایران من ای جان من

بدون نظرنوع کتاب

۲۵٪

معرفی کتاب ایران من ای جان من

کتاب ایران من ای جان من، مجموعه‌سروده‌هایی از سیدمحمد مهاجرانی است که نشر جمال آن را منتشر کرده است. این اثر منظوم با محوریت میهن‌دوستانه، نمادها، ارزش‌های تاریخی، رویدادهای سرنوشت‌ساز و افتخارات جغرافیایی و معنوی میهن را با بیانی آهنگین برای مخاطبان نونهال و نوجوان به تصویر می‌کشد. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب ایران من ای جان من

کتاب ایران من ای جان من اثری منظوم از سیدمحمد مهاجرانی است که با تکیه بر مضامین هویت ملی، دلبستگی به میهن و پاسداشت آرمان‌های انقلاب اسلامی سروده شده است. این اثر در قالب سروده‌هایی ریتمیک، به بازخوانی جایگاه پرشکوه کشور، جلوه‌های استواری مردم و نام‌آوران سرزمین می‌پردازد و تصویری ماندگار از مقاومت و پیوستگی فرهنگی را پیش چشم مخاطب جوان و نوجوان می‌گذارد. سیدمحمد مهاجرانی در این شعرها مفاهیمی چون وحدت، قدرت جمعی و بالندگی ایران را در قالبی گیرا بازتاب داده است.

کتاب ایران من ای جان من علاوه‌بر تمرکز بر نشانه‌های ملی، پیوند عمیق میان باورهای دینی و مهر به میهن را محور سروده‌های خود قرار داده است. سروده‌ها با اشاره به شخصیت‌های برجسته و نمادین، افتخارات سرزمینی و ضرورت تلاش جمعی برای سرافرازی کشور، بستری فراهم می‌سازند تا حس غرور و امید در نسل آینده تقویت شود و پیوند عاطفی آنان با جغرافیای پهناور و تاریخ کهن میهن پایدار بماند.

چرا باید کتاب ایران من ای جان من را بخوانیم؟

• این کتاب مفاهیم عمیق میهن‌دوستی و هویت ملی را در قالبی منظوم و آهنگین پیش روی نونهالان و نوجوانان قرار می‌دهد.
  • مخاطب با مطالعه‌ی این سروده‌ها با پیوند میان ارزش‌های انقلابی، ایمانی و افتخارات ملی آشنا می‌شود.
  • این اثر به تقویت حس عزت‌نفس جمعی، ایستادگی و امید به آینده‌ی روشن کشور کمک می‌کند.
  • خواندن این شعرها روحیه‌ی دلبستگی به سرزمین و پاسداری از مرزهای معنوی و جغرافیایی را در نسل نو بارور می‌سازد.

خواندن کتاب ایران من ای جان من را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

• نوجوانان و نونهالانی که به شعرهای حماسی، ملی و سروده‌های میهن‌دوستانه علاقه دارند.
  • مربیان و آموزگارانی که در پی یافتن سروده‌های جذاب و هویت‌بخش برای برنامه‌های فرهنگی و پرورشی مدارس هستند.
  • والدینی که تمایل دارند فرزندان‌شان را از سنین پایه با ارزش‌های ملی، دینی و مقاومت آشنا کنند.

معرفی این کتاب در تاریخ ۷ مهر ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب ایران من ای جان من و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابایران من ای جان من
فرمت کتابPDF
رده‌بندی سنی۹ سال به بالا
زبان کتابفارسی
برچسبادبیات ایران

نظری برای کتاب ثبت نشده است.