معرفی و دانلود کتاب ایگو یکپارچه pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب ایگو یکپارچه

کتاب ایگو یکپارچه

بدون نظرنوع کتاب

معرفی کتاب ایگو یکپارچه

کتاب ایگو یکپارچه نوشته سید امین موسوی سرشت است و نشر سنجاق آن را منتشر کرده است. این کتاب برخلاف آموزه‌های سنتی که نجات را در فنا و نابودی «من» جست‌وجو می‌کنند، این نگاه را خاستگاه فرافکنی و ازخودبیگانگی می‌داند. اثر حاضر با پیونددادن هستی‌شناسی، فیزیک جدید و روان‌شناسی عمیق، طرحی نو برای معنا، زمان و رنج عرضه می‌کند و خواننده را به تمرینی بنیادین فرا می‌خواند؛ کشف بقای ذهن پیش از فروپاشی بدن. این کتاب تلاشی است برای پاسخ به این پرسش دیرین که آیا راه رهایی، نابودی نفس است یا یکپارچگی آن. نویسنده با رویکردی منطقی‌ـ‌تجربی نشان می‌دهد که شادمانی و معنای پایدار، محصول یکپارچگی ایگو است، نه سرکوب و انکار آن. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب ایگو یکپارچه اثر سید امین موسوی سرشت

کتاب ایگو یکپارچه در نقطه‌ی تلاقی روان‌شناسی، تأملات فلسفی و برداشت‌های دینی از نفس قرار دارد و می‌کوشد مفهوم ایگو را از معنای محدود و رایج آن جدا کند. سید امین موسوی سرشت بحث را با پرسش درباره‌ی «من» آغاز می‌کند و به این موضوع می‌پردازد که انسان هنگام حرف‌زدن از خودش دقیقاً به چه چیزی اشاره دارد: بدن، ذهن، خاطرات و تجربه‌ها یا مجموعه‌ای از ویژگی‌ها و مرزهایی که او را از دیگران متمایز می‌کند. در این کتاب، ایگو به‌عنوان محدوده‌ای از تجربه، عاطفه، باور، میل و اراده بررسی می‌شود؛ تعریفی که آن را با غرور، تکبر یا خودشیفتگی یکسان نمی‌داند.

سید امین موسوی سرشت در بخش‌های بعدی، به بررسی مفهوم نفس در متون دینی و برداشت‌های روان‌شناختی از ایگو می‌پردازد و تفاوت آن را با مفاهیمی مانند هویت، شخصیت، عزت‌نفس و خودارزشمندی روشن می‌کند. سپس ایده‌ی اصلی اثر درباره‌ی وجود ایگوهای مختلف در تجربه‌ی درونی و ارتباط انسان با جهان مطرح می‌شود. گفت‌وگوی درونی، کشمکش میان خواسته‌های متضاد، نقش رؤیا و نماد، ناخودآگاه، معنا‌سازی و رابطه‌ی ذهن با زمان از دیگر موضوع‌هایی هستند که در ادامه بررسی می‌شوند.

از نگاه نویسنده، بخشی از آشفتگی‌های ذهنی می‌تواند از ناهماهنگی میان این ایگوهای مختلف ناشی شود. به همین دلیل، او یکپارچه‌سازی آن‌ها را به‌عنوان مسیری برای رسیدن به انسجام بیشتر مطرح می‌کند. کتاب ایگو یکپارچه مجموعه‌ای از تعریف‌ها، فرضیه‌ها و پرسش‌ها را در کنار هم قرار می‌دهد و خواننده را به تأمل درباره‌ی ساختار «من» و تجربه‌ی درونی انسان دعوت می‌کند.

خلاصه کتاب ایگو یکپارچه

کتاب ایگو یکپارچه با بررسی معنای «من» آغاز می‌شود؛ مفهومی که در زندگی روزمره بدیهی به نظر می‌رسد، اما در بررسی دقیق‌تر ابعاد مختلفی پیدا می‌کند. نویسنده در ابتدا ایگو را از غرور، خودپسندی و هویت متمایز می‌کند و آن را در ارتباط با باورها، عواطف، امیال و تجربه‌هایی قرار می‌دهد که فرد در طول زندگی با خود حمل می‌کند.

در ادامه، مفهوم نفس در سنت دینی و دیدگاه‌های روان‌شناختی بررسی می‌شود و بحث به این ایده می‌رسد که تجربه‌ی درونی انسان همیشه یکدست و هماهنگ نیست. بخش‌های مختلف وجود فرد ممکن است خواسته‌ها، نگرش‌ها و صداهای متفاوتی داشته باشند و همین تفاوت‌ها زمینه‌ی شکل‌گیری کشمکش‌های درونی را فراهم کنند. کتاب با پرداختن به ایگوهای درون‌زیست و برون‌زیست، ناخودآگاه، رؤیا، نماد و معنا‌سازی، در نهایت بر اهمیت ایجاد هماهنگی میان این بخش‌ها تأکید می‌کند و یکپارچگی ایگو را در ارتباط با انسجام روانی و تجربه‌ی معنا در زندگی قرار می‌دهد.

چرا باید کتاب ایگو یکپارچه را بخوانیم؟

دلایل خواندن کتاب ایگو یکپارچه را می‌توان این‌طور خلاصه کرد:

• این کتاب مفهوم ایگو را از معنای رایج آن، یعنی غرور و خودبینی، فراتر می‌برد و آن را از زاویه‌ای گسترده‌تر بررسی می‌کند.
  • نویسنده درباره‌ی رابطه‌ی ذهن، بدن، خودآگاهی و اراده پرسش‌هایی مطرح می‌کند که می‌توانند نگاه خواننده را به مفهوم «من» تغییر دهند.
  • بررسی گفت‌وگوی درونی و کشمکش میان خواسته‌های متضاد زمینه‌ای برای تأمل درباره‌ی بخشی از تعارض‌های ذهنی فراهم می‌کند.
  • این کتاب مفاهیم دینی، روان‌شناختی و فلسفی مرتبط با نفس و ایگو را در کنار یکدیگر قرار می‌دهد.
  • رابطه‌ی معنا‌سازی با رنج، افسردگی و انسجام درونی از محورهای مهم کتاب است.
  • تمایز میان ایگو، هویت، شخصیت، عزت‌نفس و خودارزشمندی به درک دقیق‌تر این مفاهیم کمک می‌کند.

خواندن کتاب ایگو یکپارچه را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

خواندن کتاب ایگو یکپارچه به این گروه‌ها پیشنهاد می‌شود:

• کسانی که درباره‌ی مفهوم «من»، خودآگاهی و شکل‌گیری تجربه‌ی درونی انسان کنجکاوند.
  • علاقه‌مندان به روان‌شناسی که می‌خواهند مفهوم ایگو را در ارتباط با هویت، شخصیت و عزت‌نفس بررسی کنند.
  • خوانندگانی که به گفت‌وگوی درونی و کشمکش میان خواسته‌ها و بخش‌های مختلف ذهن علاقه دارند.
  • مخاطبانی که به پیوند میان برداشت‌های دینی از نفس و دیدگاه‌های روان‌شناختی و فلسفی درباره‌ی انسان علاقه‌مندند.
  • کسانی که درباره‌ی رنج، معنا و رسیدن به انسجام درونی تأمل می‌کنند.

معرفی این کتاب در تاریخ ۱۴ شهریور ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب ایگو یکپارچه و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابایگو یکپارچه
موضوعموفقیت و خودیاری، روان‌شناسی عمومی
نویسندهسیدامین موسوی سرشت
انتشاراتسنجاق
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۴/۰۱/۰۱
فرمت کتابPDF

نظری برای کتاب ثبت نشده است.