معرفی و دانلود کتاب گنجینه‌ی راهکارهای روابط همسران + خلاصه رایگان

کتاب گنجینه‌ی راهکارهای روابط همسران

۴.۰(از ۶ امتیاز)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب گنجینه‌ی راهکارهای روابط همسران

«گنجینهٔ راهکارهای روابط همسران» نوشته نعمت الله سقا‌زاده آرانی، حسینعلی پورمدنی کتابی در زمینه روان‌شناسی خانواده و ازدواج با موضوع روابط بین همسران است که در سه فصل به این موضوع می‌پردازد. نویسنده در مقدمه کتاب می‌نویسد: «انگیزهٔ نوشتن و اقدام به تهیه و تنظیم این مجموعه، نشأت گرفته از سخن گهربار و حکیمانهٔ لقمان حکیم است که فرموده: باید سخنان سودمند را نشر داد، مانند افشاندن تخم گندم؛ هر چند که آب، هوا و زمین به رویاندن و به بارآوردن دانه یاری نکنند، باز در گوشه و کنار خرمن، سنبل‌ها و خوشه‌های محدودی خواهند رویید.»

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب گنجینه‌ی راهکارهای روابط همسران و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

مشخصات کتاب

۱۳۹۷/۰۷/۲۲

کتاب خیلی خوبی برای زوج هل

marjan
۱۳۹۸/۰۵/۱۳

من توی این گردونه شانس طاقچه برنده یه هفته عضویت در کتابخونه عمومی شدم اما هرکاری میکنم نمیتونم ازش استفاده کنم میشه راهنمایی کنید

تنها راه خوشبختی در روابط جنسی و زندگی زناشوییتصویر جلد کتاب تنها راه خوشبختی در روابط جنسی و زندگی زناشویی
علی بابایی خورزوقی
معیارهای انتخاب همسر (اشتباهات بزرگ در انتخاب همسر)تصویر جلد کتاب معیارهای انتخاب همسر (اشتباهات بزرگ در انتخاب همسر)
ماهیار آذر
مسائل و مشکلات زناشویی و راه‌کارهاتصویر جلد کتاب مسائل و مشکلات زناشویی و راه‌کارها
سیداصغر ساداتیان
پاسخ به پرسش‌‌های ازدواج و خانوادهتصویر جلد کتاب پاسخ به پرسش‌‌های ازدواج و خانواده
آیت‌الله العظمی مظاهری
صمیمیت، احترام، قدردانی (اصول یک ازدواج موفق)تصویر جلد کتاب صمیمیت، احترام، قدردانی (اصول یک ازدواج موفق)
بهمن علیمرادی
درآمدی بر خودسازیتصویر جلد کتاب درآمدی بر خودسازی
آیت الله العظمی اسدالله بیات زنجانی
۵ زبان عشق مجردهاتصویر جلد کتاب ۵ زبان عشق مجردها
گری چاپمن
فوت و فن‌های نوازش (نوازش هنر عشق ورزیدن است)تصویر جلد کتاب فوت و فن‌های نوازش (نوازش هنر عشق ورزیدن است)
علی شمیسا
شناخت اختلالات شخصیتی قبل و بعد از ازدواجتصویر جلد کتاب شناخت اختلالات شخصیتی قبل و بعد از ازدواج
براد جانسون
زمینه‌های روان‌شناختی نماز: شیوه‌های جذب به نماز با تأکید بر مکتب اسلام و اصول روان‌شناسیتصویر جلد کتاب زمینه‌های روان‌شناختی نماز: شیوه‌های جذب به نماز با تأکید بر مکتب اسلام و اصول روان‌شناسی
فاطمه بیدی
همسر منتصویر جلد کتاب همسر من
عفت‌السادات مرقاتی خویی
رازهای جادویی برای درک بهتر آقایانتصویر جلد کتاب رازهای جادویی برای درک بهتر آقایان
محمد صادقی سیار
مردان مریخی زنان ونوسی در عصر نوینتصویر جلد کتاب مردان مریخی زنان ونوسی در عصر نوین
ج‍ان‌ گ‍ری‌
نوآوری اجتماعیتصویر جلد کتاب نوآوری اجتماعی