کتاب صفر تا صد مشاوره مدیریت
معرفی کتاب صفر تا صد مشاوره مدیریت
کتاب صفر تا صد مشاوره مدیریت نوشته ادوارد جی. ورلندر و ترجمه محمدمهدی عامری است و نشر سنجاق آن را بهصورت الکترونیکی منتشر کرده است. این اثر بهسراغ موضوع مشاورهی مدیریت بهعنوان فرایندی چندمرحلهای رفته و از تعریف مسئله و شناخت نیاز کارفرما تا تنظیم پیشنهاد، ادارهی جلسهها، مدیریت رابطه و جلب اعتماد را بررسی کرده است. نویسنده نشان میدهد که چرا مهارتهایی مثل تحلیل، ارتباط، مذاکره و درک فضای سازمانی برای یک مشاور تعیینکنندهاند. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب صفر تا صد مشاوره مدیریت
کتاب صفر تا صد مشاوره مدیریت، نوشتهی ادوارد جی. ورلندر، تصویری گسترده از دنیای مشاوره ارائه میدهد؛ دنیایی که در آن تغییر، مسئلهی اصلی سازمانها و نقطهی شروع کار مشاوران است. نویسنده مشاوره را مجموعهای از توصیهها نمیبیند؛ بلکه آن را ترکیبی از تشخیص مسئله، تحلیل موقعیت، مدیریت رابطه و هدایت فرایند تغییر میداند. مشاور در این او کسی است که باید هم منطق کسبوکار را بفهمد و هم بتواند با آدمها، تعارضها، انتظارات و حساسیتهای محیط سازمانی کار کند.
ادوارد جی. ورلندر به ماهیت صنعت مشاوره و انواع آن پرداخته است؛ از مشاورهی استراتژی و سازمانی تا مشاورهی فرایند، فناوری، مربیگری اجرایی و مدیریت تغییر. او سپس به این پرسش میپردازد که شرکتها چرا مشاور استخدام میکنند و از او چه انتظاری دارند. همچنین موضوعهایی مثل کمبود منابع، نیاز به نگاه بیرونی، پیچیدگی تصمیمگیری، فشار رقابت و ضرورت بهبود عملکرد شرح دده شده است. مفهوم مشاور قابلاعتماد نیز توضیح داده شده است.
کتاب صفر تا صد مشاوره مدیریت علاوهبر معرفی حوزهها و نقشها، بر روی شایستگیهای لازم برای این حرفه هم تمرکز میکند. نویسنده چهار دسته صلاحیت را برجسته کرده است؛ توانایی فنی، مهارتهای فرایندی، توانایی کار با افراد و درک کسبوکار. اثر حاضر فقط دربارهی مدلها و چارچوبها نیست و به موضوعهایی مثل هوش هیجانی، مذاکره، محرمانگی، قضاوت حرفهای، مدیریت جلسه، تدوین پیشنهاد و شناخت سیاستهای درونسازمانی نیز میپردازد.
خلاصه کتاب صفر تا صد مشاوره مدیریت
این کتاب مشاوره را از نقطهی ورود به یک پروژه تا شکلگیری رابطهای حرفهای با کارفرما دنبال میکند. نویسنده توضیح میدهد که مشاوره چیست، چه شاخههایی دارد و چرا سازمانها در موقعیتهای پیچیده به مشاور نیاز پیدا میکنند؛ سپس به مهارتها و صلاحیتهای لازم میپردازد؛ از دانش فنی و تحلیل مسئله تا ارتباطات، اعتمادسازی، مدیریت فرایند و فهم منافع و حساسیتهای سازمانی. مشاور موفق فقط پاسخ آماده ارائه نمیدهد؛ بلکه مسئله را درست صورتبندی میکند، مسیر اجرا را میشناسد و میتواند در کنار کارفرما تغییر را پیش ببرد.
چرا باید کتاب صفر تا صد مشاوره مدیریت را بخوانیم؟
دلایل خواندن کتاب صفر تا صد مشاوره مدیریت را میتوان اینطور خلاصه کرد:
- این کتاب چرخهی کامل مشاوره را از جذب پروژه تا اجرای راهحل و مدیریت رابطه توضیح میدهد.
- خواننده با انواع مشاوره و تفاوت نقشهای مشاور در موقعیتهای مختلف آشنا میشود.
- این اثر نشان میدهد چرا اعتماد، محرمانگی و قضاوت حرفهای در کار مشاوره بهاندازهی دانش فنی مهمند.
- کتاب به موضوعهایی مثل تدوین پیشنهاد، تحلیل نیاز، ادارهی جلسه و تعامل با ذینفعان پرداخته است.
- خواندن این اثر به درک بهتر انتظارات کارفرما از مشاور و معیارهای یک همکاری حرفهای کمک میکند.
خواندن کتاب صفر تا صد مشاوره مدیریت را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
خواندن کتاب صفر تا صد مشاوره مدیریت به این گروهها پیشنهاد میشود:
- کسانی که مشاورهی مدیریت را بهعنوان مسیر شغلی در نظر گرفتهاند و میخواهند با الزامات آن آشنا شوند.
- مشاوران تازهکار که به شناخت دقیقتری از مراحل پروژه، نقشها و مسئولیتهای خود نیاز دارند.
- کارکنان شرکتهای مشاوره که میخواهند درک کاملتری از رابطه با کارفرما و ادارهی پروژه داشته باشند.
- مدرسان و دانشجویان حوزههای مدیریت، منابع انسانی، توسعهی سازمانی و تغییر که بهدنبال منبعی برای فهم فرایند مشاوره هستند.
بخشی از کتاب صفر تا صد مشاوره مدیریت
«ایجاد اولین احساس خوب
برای کمک به ما در درک مشکلات و چالشهای اساسی مرحلهٔ اول و چگونگی عملکرد آن در زمینهٔ دنیای واقعی، برای بقیهٔ این فصل بیایید فرض کنیم که ما درست در ابتدای فرآیند مشاوره هستیم. ما فرصت توسعهٔ کسب وکار جدید با یک کارفرمای احتمالی را داریم، و برای اولین بار با یک نمایندهٔ کارفرما ملاقات میکنیم.
در نتیجهٔ یک تلاش بازاریابی هماهنگ، کار فروش، و رسیدن به شبکهٔ شخصی ما، در برخی موارد تماسی برای ملاقات با یک کارفرمای احتمالی برای بحث در مورد مشکلات آنها و دیدن اینکه آیا میتوانیم کمک کنیم یا خیر، به دست میآوریم. در این لحظه ما با هیجان دست و پا میزنیم، به ما فرصتی داده شده است تا صحبت کنیم در مورد کاری که دوست داریم انجام دهیم دربارهٔ خودمان صحبت کنیم، برای حل یک مشکل، ورود به یک سازمان کارفرمای جدید، و کار و تلاش خود را به سود تبدیل کنیم. ما درحال حاضر چالش بزرگی برای برنده شدن در کسبوکار داریم.»
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب صفر تا صد مشاوره مدیریت و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | صفر تا صد مشاوره مدیریت |
| موضوع | مدیریت و کسب و کار، موفقیت و خودیاری، روانشناسی عمومی |