کتاب Oozing sentiments
Poetry collection
معرفی کتاب Oozing sentiments
کتاب Oozing sentiments سروده فاطمه (کیارا) اثانی مجموعهای از شعرهای انگلیسی است که بر احساس، تنهایی، خاطره، رنج و حرکت ذهن میان امید و فرسودگی تمرکز دارد. فضای اثر از دل جملههای کوتاه و تصویرهای فشرده شکل میگیرد و بیشتر از آنکه به روایت خطی تکیه کند، لحظههای عاطفی را کنار هم مینشاند. انتشارات یانا این کتاب را منتشر کرده است و در شعرهای آن میتوان ردّ رویارویی با فقدان، دلتنگی و جستوجوی معنا را دید. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب Oozing sentiments
کتاب Oozing sentiments اثر فاطمه (کیارا) اثانی مجموعهای شعر به زبان انگلیسی با تمرکز بر بیان مستقیم و موجز احساسات انسانی است، احساساتی که اندوه، دلبستگی، خستگی، اضطراب و میل به ادامهدادن را در بر میگیرند. شعرها اغلب کوتاه هستند و بر تصویر، تکرار، مکث و جملههای موجز تکیه دارند. از خلال همین قطعهها میتوان با جهانی روبهرو شد که در آن ذهن مدام به گذشته برمیگردد، زخمهای عاطفی را مرور میکند و همزمان بهدنبال روزنهای برای دوامآوردن است.
کتاب Oozing sentiments حالوهوایی دروننگر دارد و بسیاری از شعرهایش از تجربههایی مثل دلشکستگی، بیپناهی، فراموشنشدن خاطرهها، فشار روانی و کشمکش میان ماندن و رهاکردن نیرو میگیرند. در بعضی قطعهها تصویرهایی از شب، باران، سکوت، خواب، اشک، قلب و سایه دیده میشود، عناصری که بهجای توضیحدادن، بار عاطفی شعر را حمل میکنند. این مجموعه بیشتر بر ثبت لحظههای احساسی متمرکز است تا ساختن یک مسیر داستانی مشخص و به همین دلیل هر شعر مثل برشی کوتاه از یک وضعیت ذهنی عمل میکند.
کتاب Oozing sentiments سرودهی فاطمه (کیارا) اثانی از نظر لحن نیز تنوع دارد و شعرهای آن در قالب نجوا، اعتراف، اعتراض و پرسش شکل گرفتهاند. بعضی شعرها به رابطههای عاطفی نزدیک میشوند و بعضی دیگر به فرسودگی درونی، ترس یا حس گمشدن میپردازند. همین جابهجایی لحن باعث شده است که مجموعه فقط در یک حال ثابت نماند و طیفی از واکنشهای احساسی را نشان دهد. آنچه این اثر را شکل میدهد نه روایت بیرونی، بلکه کنار هم قرارگرفتن صداهایی است که میخواهند رنج، دلتنگی و میل به ترمیم را در قالبی کوتاه ثبت کنند.
چرا باید کتاب Oozing sentiments را بخوانیم؟
دلایل خواندن کتاب Oozing sentiments را میتوان اینطور خلاصه کرد:
- این کتاب مجموعهای از شعرهای کوتاه انگلیسی را پیش روی خواننده میگذارد که بر احساسات متراکم و وضعیتهای درونی تمرکز دارند.
- خواندن این کتاب امکان آشنایی با تصویرهایی را فراهم میکند که اندوه، دلتنگی، اضطراب و امید را در قالبی فشرده بیان میکنند.
- این اثر برای علاقهمندان به شعرهایی با محوریت لحظههای عاطفی و تجربههای درونی، نمونهای از بیان موجز و مستقیم احساسات است.
- شعرهای کتاب بهجای توضیح طولانی، باتکیهبر چند تصویر و چند سطر، یک وضعیت ذهنی مشخص را ثبت میکنند.
خواندن کتاب Oozing sentiments را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
خواندن کتاب Oozing sentiments به این گروهها پیشنهاد میشود:
- علاقهمندان به مجموعه شعرهای انگلیسی که بر احساسات شخصی و تجربههای درونی متمرکزند.
- خوانندگانی که به شعرهای کوتاه و تصویرمحور با حالوهوای اندوهگین و تأملی علاقه دارند.
- کسانی که میخواهند در شعر با موضوعاتی مثل فقدان، دلتنگی، فشار روانی و ترمیم عاطفی روبهرو شوند.
- مخاطبانی که از متنهای ادبی مبتنیبر مکث، تکرار و جملههای فشرده لذت میبرند.
- کسانی که بهدنبال آشنایی با فضای احساسی و ذهنی یک مجموعه شعر یکدست و متمرکز هستند.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب Oozing sentiments و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | Oozing sentiments |
| شابک | ۹۷۸۶۲۲۸۰۶۴۷۶۵ |
| تعداد صفحهها | ۶۴ صفحه |
| قیمت کتاب | ۵۰۰۰۰ تومان |
| زبان کتاب | انگلیسی |
به نظرم بهترین کتاب شعر انگلیسی هست واقعا هم خیلیییی قشنگه هم شعر هاش پر از معنا و مفهومی احساسه حتما بخونیدش✨️
awesome
کتابی بسیار زیبا فقط خوندش یکم برام سخت بود چون به زبان انگلیسی بود کتاب های بعدی امیدوارم فارسی باشن تا بهتر بتونیم درک کنیم
من این کتاب رو خوندم و حتما پیشنهاد میکنم بخونیدش با قلم نوشتار نویسنده خیلی ارتباط گرفتم و کاملا احساساتم با این کتاب برانگیخته شد
یکی از بهترین مجموعه شعرهای انگلیسیای که خوندم
به نظر من این کتاب شاهکارههههه
خیلی شعر های ناز و قشنگی داره واقعا توصیه میکنم. زیبا بود. ممنونم از نویسنده بابت زحمتشون🌟🌟