کتاب Oozing sentiments
Poetry collection
معرفی کتاب Oozing sentiments
کتاب Oozing sentiments سروده فاطمه (کیارا) اثانی مجموعهای از شعرهای انگلیسی است که بر احساس، تنهایی، خاطره، رنج و حرکت ذهن میان امید و فرسودگی تمرکز دارد. فضای اثر از دل جملههای کوتاه و تصویرهای فشرده شکل میگیرد و بیشتر از آنکه به روایت خطی تکیه کند، لحظههای عاطفی را کنار هم مینشاند. انتشارات یانا این کتاب را منتشر کرده است و در شعرهای آن میتوان ردّ رویارویی با فقدان، دلتنگی و جستوجوی معنا را دید. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب Oozing sentiments
کتاب Oozing sentiments اثر فاطمه (کیارا) اثانی مجموعهای شعر به زبان انگلیسی با تمرکز بر بیان مستقیم و موجز احساسات انسانی است، احساساتی که اندوه، دلبستگی، خستگی، اضطراب و میل به ادامهدادن را در بر میگیرند. شعرها اغلب کوتاه هستند و بر تصویر، تکرار، مکث و جملههای موجز تکیه دارند. از خلال همین قطعهها میتوان با جهانی روبهرو شد که در آن ذهن مدام به گذشته برمیگردد، زخمهای عاطفی را مرور میکند و همزمان بهدنبال روزنهای برای دوامآوردن است.
کتاب Oozing sentiments حالوهوایی دروننگر دارد و بسیاری از شعرهایش از تجربههایی مثل دلشکستگی، بیپناهی، فراموشنشدن خاطرهها، فشار روانی و کشمکش میان ماندن و رهاکردن نیرو میگیرند. در بعضی قطعهها تصویرهایی از شب، باران، سکوت، خواب، اشک، قلب و سایه دیده میشود، عناصری که بهجای توضیحدادن، بار عاطفی شعر را حمل میکنند. این مجموعه بیشتر بر ثبت لحظههای احساسی متمرکز است تا ساختن یک مسیر داستانی مشخص و به همین دلیل هر شعر مثل برشی کوتاه از یک وضعیت ذهنی عمل میکند.
کتاب Oozing sentiments سرودهی فاطمه (کیارا) اثانی از نظر لحن نیز تنوع دارد و شعرهای آن در قالب نجوا، اعتراف، اعتراض و پرسش شکل گرفتهاند. بعضی شعرها به رابطههای عاطفی نزدیک میشوند و بعضی دیگر به فرسودگی درونی، ترس یا حس گمشدن میپردازند. همین جابهجایی لحن باعث شده است که مجموعه فقط در یک حال ثابت نماند و طیفی از واکنشهای احساسی را نشان دهد. آنچه این اثر را شکل میدهد نه روایت بیرونی، بلکه کنار هم قرارگرفتن صداهایی است که میخواهند رنج، دلتنگی و میل به ترمیم را در قالبی کوتاه ثبت کنند.
چرا باید کتاب Oozing sentiments را بخوانیم؟
دلایل خواندن کتاب Oozing sentiments را میتوان اینطور خلاصه کرد:
- این کتاب مجموعهای از شعرهای کوتاه انگلیسی را پیش روی خواننده میگذارد که بر احساسات متراکم و وضعیتهای درونی تمرکز دارند.
- خواندن این کتاب امکان آشنایی با تصویرهایی را فراهم میکند که اندوه، دلتنگی، اضطراب و امید را در قالبی فشرده بیان میکنند.
- این اثر برای علاقهمندان به شعرهایی با محوریت لحظههای عاطفی و تجربههای درونی، نمونهای از بیان موجز و مستقیم احساسات است.
- شعرهای کتاب بهجای توضیح طولانی، باتکیهبر چند تصویر و چند سطر، یک وضعیت ذهنی مشخص را ثبت میکنند.
خواندن کتاب Oozing sentiments را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
خواندن کتاب Oozing sentiments به این گروهها پیشنهاد میشود:
- علاقهمندان به مجموعه شعرهای انگلیسی که بر احساسات شخصی و تجربههای درونی متمرکزند.
- خوانندگانی که به شعرهای کوتاه و تصویرمحور با حالوهوای اندوهگین و تأملی علاقه دارند.
- کسانی که میخواهند در شعر با موضوعاتی مثل فقدان، دلتنگی، فشار روانی و ترمیم عاطفی روبهرو شوند.
- مخاطبانی که از متنهای ادبی مبتنیبر مکث، تکرار و جملههای فشرده لذت میبرند.
- کسانی که بهدنبال آشنایی با فضای احساسی و ذهنی یک مجموعه شعر یکدست و متمرکز هستند.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب Oozing sentiments و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | Oozing sentiments |
| تعداد صفحهها | ۶۴ صفحه |
| قیمت کتاب | ۵۰۰۰۰ تومان |
| زبان کتاب | انگلیسی |
awesome
به نظرم بهترین کتاب شعر انگلیسی هست واقعا هم خیلیییی قشنگه هم شعر هاش پر از معنا و مفهومی احساسه حتما بخونیدش✨️
کتابی بسیار زیبا فقط خوندش یکم برام سخت بود چون به زبان انگلیسی بود کتاب های بعدی امیدوارم فارسی باشن تا بهتر بتونیم درک کنیم
من این کتاب رو خوندم و حتما پیشنهاد میکنم بخونیدش با قلم نوشتار نویسنده خیلی ارتباط گرفتم و کاملا احساساتم با این کتاب برانگیخته شد
یکی از بهترین مجموعه شعرهای انگلیسیای که خوندم
به نظر من این کتاب شاهکارههههه
خیلی شعر های ناز و قشنگی داره واقعا توصیه میکنم. زیبا بود. ممنونم از نویسنده بابت زحمتشون🌟🌟