معرفی و دانلود کتاب یکتارا pdf + خلاصه رایگان

کتاب یکتارا

نوع کتاببدون نظر
یکتا کرد

معرفی کتاب یکتارا

کتاب یکتارا نوشته یکتا کرد، روایتی از زندگی دختری جوان است که میان خاطره‌های خانه‌ی قدیمی، سال‌های دانشجویی، کار، سفر و روزهای جنگ، درک تازه‌ای از تعلق و ایستادگی پیدا می‌کند. این رمان از تجربه‌های روزمره و جزئیات آشنا شروع می‌شود و به‌تدریج به پرسش‌هایی درباره‌ی صلح، خانواده، سنت، امید و وطن می‌رسد. انتشارات پارس تاک این کتاب را منتشر کرده است. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب یکتارا

کتاب یکتارا نوشته‌ی یکتا کرد، رمانی است که زندگی شخصیت اصلی‌اش را در چند مقطع دنبال می‌کند، از کودکی در خانه‌ای قدیمی با حوض آبی و خاطره‌ی مادربزرگ تا سال‌های دانشگاه، کار، سفر و روبه‌روشدن با بحران جنگ. فضای اثر از همان آغاز بر جزئیات تکیه دارد، بوی چای دارچین، گل‌های روی میز کلاس، اتاق‌های قدیمی، بازارچه‌های محلی و لحظه‌های کوچک اما ماندگار. همین جزئیات باعث می‌شوند جهان داستان فقط محل وقوع رویدادها نباشد، بلکه بخشی از هویت شخصیت‌ها به‌ حساب بیاید.

کتاب یکتارا نوشته‌ی یکتا کرد در سه بخش تنظیم شده و فصل‌هایی با عنوان‌هایی مثل نوای من، حیاطی با حوض آبی، چای دارچین در خوابگاه، مزرعه‌ی گل آفتاب‌گردان، بانوی جوان بازار، سفر به گرجستان و جنگ شروع شد، ما شروع نکرده بودیم دارد. این فصل‌بندی نشان می‌دهد که روایت فقط بر یک خط داستانی ثابت نمی‌ماند و از تجربه‌های خانوادگی، دوستی، کار و سفر به‌سمت موقعیت‌های تلخ‌تر و پرتنش‌تر حرکت می‌کند. پیوند میان سنت و زندگی امروز بارها در داستان دیده می‌شود، از یاد مادربزرگ و خانه‌های قدیمی تا حضور خوابگاه، دانشگاه، بازار و سفر خارجی.

کتاب یکتارا علاوه‌بر دنبال‌کردن سرگذشت یک دختر، بر احساسات جمعی هم تمرکز می‌کند، احساس دل‌تنگی، ترس، امید، همدلی و علاقه به سرزمین. شخصیت اصلی معلم است، با گل و عطر و رنگ سروکار دارد، در کارآفرینی قدم می‌گذارد و درعین‌حال با خاطره، ایمان و ریشه‌های خانوادگی‌اش زندگی می‌کند. همین ترکیب، حال‌وهوای اثر را شکل داده است، روایتی که هم به زندگی روزمره نزدیک می‌ماند و هم در بخش‌های بعدی، زیر فشار جنگ و آتش، معنای ماندن و دوست‌داشتن خاک را پررنگ‌تر می‌کند.

خلاصه داستان یکتارا

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند!

کتاب یکتارا داستان دختری جوان است که از دل خانه‌ای پرخاطره و خانواده‌ای ریشه‌دار بیرون می‌آید و در مسیر بزرگ‌سالی، تجربه‌های گوناگونی را از سر می‌گذراند، از معلمی و زندگی خوابگاهی تا کار در گل‌فروشی، راه‌انداختن کارگاه شخصی و سفر به گرجستان برای جست‌وجوی ریشه‌های خانوادگی. روایت در بخش‌های نخست، بیشتر بر شکل‌گرفتن شخصیت او و رابطه‌اش با آدم‌ها، مکان‌ها و خاطره‌ها متمرکز است، سپس با شروع جنگ، فضای داستان تغییر می‌کند و ترس، مقاومت، دل‌بستگی به وطن و پرسش از صلح به مرکز ماجرا می‌آید. رمان در این مسیر، رشد درونی یکتارا را در کنار دگرگونی جهان اطرافش نشان می‌دهد.

چرا باید کتاب یکتارا را بخوانیم؟

دلایل خواندن کتاب یکتارا را می‌توان این‌طور خلاصه کرد:

• این کتاب زندگی یک زن را در پیوند با خانواده، کار، دوستی و بحران‌های اجتماعی دنبال می‌کند.
  • رمان از خلال جزئیات ملموس، فضای خانه‌های قدیمی، خوابگاه، بازار، سفر و روزهای جنگ را کنار هم می‌آورد.
  • خواننده می‌تواند مسیر شکل‌گیری هویت یکتارا را از کودکی تا مواجهه با موقعیت‌های دشوار دنبال کند.
  • کتاب بر موضوع‌هایی مثل تعلق، صلح، سنت، امید و ماندن در زمانه‌ی بحران تمرکز می‌کند.
  • فصل‌بندی متنوع اثر باعث می‌شود روایت از تجربه‌های شخصی به لایه‌های گسترده‌تر اجتماعی برسد.

خواندن کتاب یکتارا را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

خواندن کتاب یکتارا به این گروه‌ها پیشنهاد می‌شود:

• علاقه‌مندان به رمان‌های اجتماعی که زندگی روزمره را در کنار بحران‌های بزرگ‌تر روایت می‌کنند.
  • خوانندگانی که به داستان‌های شخصیت‌محور با تمرکز بر رشد درونی یک زن جوان علاقه دارند.
  • کسانی که دوست دارند پیوند میان سنت، خاطره، خانواده و زندگی امروز را در داستان ببینند.
  • مخاطبانی که به روایت‌هایی درباره‌ی جنگ، دل‌بستگی به وطن و آرزوی صلح توجه دارند.
  • علاقه‌مندان به فضاهایی که در آن جزئیات خانه، شهر، سفر و روابط انسانی نقش مهمی در پیشبرد داستان دارند.

معرفی این کتاب در تاریخ ۷ شهریور ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب یکتارا و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابیکتارا
موضوعرمان، ادبیات پایداری، داستان ایرانی
نویسندهیکتا کرد
انتشاراتانتشارات پارس تاک
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۴/۰۱/۰۱
فرمت کتابPDF
برچسبادبیات ایران

نظری برای کتاب ثبت نشده است.