معرفی و دانلود کتاب حقیقتی که برازنده چشم هاست، عشق است + خلاصه رایگان

داود پاشایی
انتشارات:
سنجاق

معرفی کتاب حقیقتی که برازنده چشم هاست، عشق است

کتاب حقیقتی که برازنده چشم هاست، عشق است نوشته داود پاشایی، روایتی بلند از عشق، قضاوت، رنج و گره‌خوردن سرنوشت چند شخصیت در تهران و استانبول است که نشر سنجاق آن را به صورت الکترونیکی منتشر کرده است. داستان از دل یک دست‌نوشته و با صدای زنی به نام ثروت آغاز می‌شود و به‌تدریج زندگی آدم‌هایی را در کنار هم می‌گذارد که هر کدام زخمی پنهان، گذشته‌ای سنگین و برداشتی متفاوت از عشق دارند. اما کتاب فقط بر رابطه‌های عاشقانه متمرکز نمی‌ماند و به حسرت، سوءتفاهم، بخشش و پیامد داوری‌های شتابزده هم می‌رسد. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب حقیقتی که برازنده چشم هاست، عشق است

کتاب حقیقتی که برازنده چشم هاست، عشق است نوشته‌ی داود پاشایی، رمانی پرحادثه و احساس‌محور است که چند خط روایی را در کنار هم پیش می‌برد و میان تهران، استانبول و ازمیر رفت‌وآمد دارد. هسته‌ی اصلی داستان بر عشق و پیامدهای آن بنا شده است، اما روایت فقط به دلدادگی محدود نمی‌شود. نویسنده حسرت، خیانت، قضاوت، رنج خانوادگی، آسیب‌های پنهان و میل به جبران را هم وارد ماجرا کرده است. حضور شخصیت‌هایی با گذشته‌های سنگین و انتخاب‌های دشوار، فضای داستان را به‌ سمت موقعیت‌هایی می‌برد که در آن مرز میان حق‌به‌جانب‌ بودن و خطاکردن همیشه روشن نیست.

کتاب با قاب‌بندی یک دست‌نوشته و خوانده‌شدن آن در خانه‌ی ثروت، لایه‌ای درونی به روایت می‌دهد. ثروت فقط یک شخصیت نیست؛ او به‌ نوعی دروازه‌ی ورود به مجموعه‌ای از سرگذشت‌هاست. در کنار او، صادق، یاغمور، دومان، مارال و چند شخصیت فرعی دیگر هر کدام بخشی از بار عاطفی و فکری داستان را حمل می‌کنند. بعضی از آن‌ها درگیر رابطه‌ای عاشقانه‌اند، بعضی با گذشته‌ی خانوادگی خود دست‌وپنجه نرم می‌کنند و بعضی دیگر در موقعیت‌هایی قرار می‌گیرند که نگاه‌شان به شرافت، عدالت و محبت زیر سؤال می‌رود.

کتاب حقیقتی که برازنده چشم هاست، عشق است از نظر فضا، آمیزه‌ای از لحظه‌های عاطفی، تنش‌های خانوادگی، ماجراهای قضایی و برخوردهای ناگهانی است. داود پاشایی از یک شخصیت به شخصیت دیگر می‌رسد و با فلش‌بک، رازهای گذشته و پیوندهای پنهان را آشکارتر می‌کند. در متن، عشق گاهی نیروی نجات‌بخش است و گاهی سرچشمه‌ی لغزش و آشفتگی. در کنار این محور، موضوع قضاوت‌کردن دیگران هم جای مهمی دارد؛ از داوری درباره‌ی ظاهر و گذشته‌ی آدم‌ها تا فهمیدن اینکه حقیقت هر زندگی، پیچیده‌تر از چیزی است که در نگاه اول دیده می‌شود.

خلاصه داستان حقیقتی که برازنده چشم هاست، عشق است

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند!

ثروت، زنی ایرانی ساکن استانبول، دست‌نوشته‌ای را به همسایه‌اش می‌سپارد تا داستانی را بخواند که از گذشته و زخم‌هایش جدا نیست. روایت سپس به زندگی چند شخصیت گره می‌خورد: صادق، نویسنده‌ای جوان؛ یاغمور، زنی که میان عشق، غرور و سوءتفاهم گرفتار می‌شود؛ و دومان، مردی که گذشته‌اش هنوز بر تصمیم‌هایش سایه انداخته است. رابطه‌ی صادق و یاغمور با ورود ثروت و مجموعه‌ای از بدگمانی‌ها و پنهان‌کاری‌ها از هم می‌پاشد و ماجرا به پرونده‌ای جنایی و بحرانی عاطفی می‌رسد.

در کنار این خط اصلی، سرگذشت آدم‌های دیگری هم روایت می‌شود که هر کدام به‌ شکلی با رنج، داوری و نیاز به بخشش روبه‌رو هستند.

چرا باید کتاب حقیقتی که برازنده چشم هاست، عشق است را بخوانیم؟

دلایل خواندن کتاب حقیقتی که برازنده چشم هاست، عشق است را می‌توان این‌طور خلاصه کرد:

• این کتاب چند سرگذشت به‌هم‌ پیوسته را در کنار هم می‌گذارد و فقط به یک رابطه‌ی عاشقانه بسنده نمی‌کند.
  • روایت، عشق را در کنار حسادت، سوءتفاهم، قضاوت و میل به جبران نشان می‌دهد و تصویر یکدستی از احساسات انسانی نمی‌سازد.
  • شخصیت‌ها هر کدام گذشته و زخمی مشخص دارند و همین موضوع به تنش‌های داستان وزن بیشتری می‌دهد.
  • بخش‌هایی از داستان به موقعیت‌های قضایی و اخلاقی می‌رسد و مسئله‌ی حقیقت و داوری را پررنگ می‌کند.
  • فضای رفت‌وآمد میان تهران، استانبول و ازمیر، به ماجرا تنوع مکانی و حال‌وهوای متفاوت داده است.

خواندن کتاب حقیقتی که برازنده چشم هاست، عشق است را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

خواندن کتاب حقیقتی که برازنده چشم هاست، عشق است به این گروه‌ها پیشنهاد می‌شود:

• علاقه‌مندان به رمان‌های عاشقانه‌ای که در آن‌ها رابطه‌ها با بحران، سوءتفاهم و انتخاب‌های دشوار همراه است.
  • خوانندگانی که از داستان‌های شخصیت‌محور با چند خط روایی و سرنوشت‌های درهم‌ تنیده لذت می‌برند.
  • کسانی که به روایت‌هایی درباره‌ی قضاوت، بخشش، خیانت و پیامد تصمیم‌های احساسی علاقه دارند.
  • مخاطبانی که دوست دارند در کنار ماجرای عاطفی، با موقعیت‌های خانوادگی و قضایی هم روبه‌رو شوند.
  • خوانندگانی که از فضاهای پرتنش و داستان‌هایی با رفت‌وآمد میان چند شهر استقبال می‌کنند.

بخشی از کتاب حقیقتی که برازنده چشم هاست، عشق است

«ثروت، زمانی که ۵۶ سال سن داشت، در تهران، در خانه‌ای قدیمی با حیاطی پر از درخت و حوض بزرگی در وسط باغ که صدای پرندگان و شرشر آب در آن طنین‌انداز بود، زندگی می‌کرد. او در یک روز بهاری، پشت میز خود، کنار پنجره نشسته بود و برای نوشتن رمانش ایده‌پردازی می‌کرد. در همان لحظه پسرش وحید را دید که ۳۹ ساله بود و اختلاف سنی کمی با مادرش داشت. وحید با چشمانی اشک‌آلود به مادرش نگاه می‌کرد. ثروت که از دیدن غیرمنتظرهٔ او در آنجا جا خورده بود، از جای خود بلند شد و پرسید: "تو کی اومدی پسرم؟ باز قرصاتو نخوردی؟"

وحید که سال‌ها از بیماری افسردگی رنج می‌برد، با نگاه احساسی به مادرش، گفت: "مامان، وقتی شما رو تنها و دور از پدر می‌بینم، نمی‌تونم خودمو کنترل کنم."

ثروت کنار میز کارش برگشت و با برداشتن قاب عکس همسرش، گفت: "تو نباید از موضوعی که بین من و پدرت به‌وجود اومده لطمه بخوری، (نگاه تنفرآمیز) کسی که باعث مصیبت توی زندگیمون شد کسی نیست جز پدرت."

وحید می‌خواست به حرف‌هایش ادامه دهد که با واکنش تند مادرش روبه‌رو شد: "بسه دیگه! (مکث) انتظار داری من اونو ببخشم!؟ اون بیست‌ویک سال پیش بچمو، یعنی بچهٔ خودشو دزدید! (نگاه تأسف‌بار) تو مادر نیستی که بدونی من چی می‌کشم. (نگاه و مکث) لطفاً دیگاه ادامه نده."»

معرفی این کتاب در تاریخ ۲۵ مرداد ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب حقیقتی که برازنده چشم هاست، عشق است و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابحقیقتی که برازنده چشم هاست، عشق است
موضوعرمان، جنایی، عاشقانه، داستان ایرانی
نویسندهداود پاشایی
انتشاراتسنجاق
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۵/۰۵/۱۹
فرمت کتابEPUB
برچسبادبیات ایران

نظری برای کتاب ثبت نشده است.