معرفی و دانلود کتاب میان آتش و باران pdf + خلاصه رایگان

کتاب میان آتش و باران

۵.۰ امتیاز(از ۵ رأی)
مبینا صالحی وزیری

معرفی کتاب میان آتش و باران

کتاب میان آتش و باران نوشته مبینا صالحی وزیری را انتشارات متخصصان منتشر کرده است. این اثر روایتی شخصی و احساسی از عشق، وابستگی، ازدواج، فرسودگی روانی و لحظه‌هایی است که آدم میان ماندن و نجات‌دادن خود گیر می‌افتد. کتاب از جایی آغاز می‌شود که راوی تصور می‌کند مسیر درست زندگی را شناخته است اما به‌تدریج با شکاف میان رؤیا و واقعیت روبه‌رو می‌شود. فصل‌های کتاب هرکدام بر مقطعی از این فروریزی و بازایستادن تمرکز دارند. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب میان آتش و باران

کتاب میان آتش و باران نوشته‌ی مبینا صالحی وزیری کتابی است بر محور تجربه‌ی عاطفی و زندگی مشترکی که از دل یک آشنایی مجازی شکل می‌گیرد و بعد به‌تدریج لایه‌های تلخ‌تری از خود نشان می‌دهد. راوی از نوجوانی، دلبستگی، امید به ساختن آینده و سپس روبه‌روشدن با بی‌ثباتی، دروغ، بی‌پناهی و فشار خانوادگی حرف می‌زند. فضای اثر بر اعتراف، یادآوری و ثبت زخم‌هایی استوار است که در سکوت انباشته شده‌اند. از همان صفحات آغازین روشن می‌شود که کتاب قرار نیست تصویری قهرمانانه بسازد بلکه می‌خواهد هزینه‌ی ماندن، کوچک‌شدن و نادیده‌گرفته‌شدن را نشان دهد.

کتاب میان آتش و باران در ۲۵ فصل پیش می‌رود و عنوان فصل‌ها خودشان بخشی از بار احساسی اثر را حمل می‌کنند؛ از وقتی آتش بیدار شد و عشقی که به خانه نرسید تا شش ماه بی‌پناهی، آینه‌ای که مرا نگه داشت و قبل از سقوط یا پرواز. این فصل‌بندی به متن ریتمی مرحله‌به‌مرحله می‌دهد و نشان می‌دهد راوی چگونه از شوق آغازین به تردید، از تردید به فرسایش و از فرسایش به نوعی بیداری درونی می‌رسد. در کنار رابطه‌ی عاشقانه و زندگی زناشویی موضوع‌هایی مثل فشار اطرافیان، قضاوت، افسردگی، احساس تنهایی، وابستگی عاطفی و تلاش برای حفظ کرامت شخصی هم در کتاب حضور پررنگ دارند.
مبینا صالحی وزیری بیش از آن‌که بر حادثه تکیه کند بر حس و اثر حادثه‌ها تمرکز کرده است. بسیاری از صحنه‌ها از زاویه‌ی درونی راوی شکل می‌گیرند؛ جایی که یک تماس، یک پیام، یک سکوت یا حتی یک شیء شکسته به نشانه‌ای از فروریختن اعتماد تبدیل می‌شود. در دل این مسیر خانواده، ایمان، خاطره‌ی پدر و مادر و میل به دوباره ایستادن نیز نقش مهمی پیدا می‌کنند. پایان جلد اول هم بر همین مرز حساس می‌ایستد؛ جایی میان ادامه‌دادن، بخشیدن، دیدن حقیقت و فکرکردن به نجات.

چرا باید کتاب میان آتش و باران را بخوانیم؟

دلایل خواندن کتاب میان آتش و باران را می‌توان این‌طور خلاصه کرد:

• این کتاب تصویری نزدیک از فرسوده‌شدن یک رابطه و اثر آن بر ذهن و احساس راوی ارائه می‌دهد.
  • فصل‌های متعدد کتاب مسیر تغییر راوی را از دلبستگی تا تردید و بازاندیشی روشن‌تر می‌کنند.
  • کتاب به موضوع‌هایی مثل وابستگی عاطفی، فشار خانوادگی، خیانت و افسردگی در کنار هم پرداخته است.
  • خواننده می‌تواند ببیند چگونه سکوت، بخشش‌های پیاپی و نادیده‌گرفتن زخم‌ها به بحران عمیق‌تر تبدیل می‌شوند.
  • این اثر برای شناخت مرز میان عشق، التماس، ماندن و حفظ کرامت شخصی نکته‌های قابل‌ توجهی در خود دارد.

خواندن کتاب میان آتش و باران را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

خواندن کتاب میان آتش و باران به این گروه‌ها پیشنهاد می‌شود:

• علاقه‌مندان به روایت‌های احساسی و شخصیت‌محور که بر تجربه‌ی درونی راوی تکیه دارند.
  • خوانندگانی که به موضوع عشق، وابستگی، خیانت و فرسایش در زندگی مشترک علاقه دارند.
  • کسانی که می‌خواهند درباره‌ی اثر فشار خانوادگی و قضاوت اطرافیان بر تصمیم‌های عاطفی بیشتر بخوانند.
  • مخاطبانی که با مسئله‌ی دیده‌نشدن، سکوت اجباری و تلاش برای بازگشت به خود درگیر هستند.
  • کسانی که از متن‌های فصل‌بندی‌شده با حال‌وهوای اعترافی و تأملی استقبال می‌کنند.

معرفی این کتاب در تاریخ ۱۰ مرداد ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب میان آتش و باران و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابمیان آتش و باران
موضوعشعر نو، شعر معاصر
نویسندهمبینا صالحی وزیری
انتشاراتانتشارات متخصصان
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۴/۱۰/۰۱
فرمت کتابPDF

۱۴۰۵/۰۵/۲۰

میان آتش و باران از اون کتاب‌هاست که بیشتر از خودِ داستان حسش توی ذهن آدم می‌مونه. فضای احساسی و بعضی جمله‌هاش خیلی به دلم نشست شاید داستان در بعضی قسمت‌ها جای پرداخت بیشتری داشت، اما در مجموع از خوندنش...بیشتر

۱۴۰۵/۰۵/۱۲

عالیییی بود تنها کتابی که خیلی زود تموم میشه و پر از مفهوم توی نیم ساعت تمومش کردم

۱۴۰۵/۰۵/۲۰

کتاب میان آتش و باران رو دوست داشتم چیزی که برام جذاب بود حس واقعی و صادقانه‌ی داستان بود مخصوصاً بخش‌هایی که درباره عشق شکست و دوباره پیدا کردن خود آدمه. بعضی قسمت‌ها کمی قابل پیش‌بینی بود، ولی در مجموع...بیشتر

۱۴۰۵/۰۵/۱۸

کتاب کوتاهه، اما حرف‌های عمیق و آموزنده زیادی داره. روایت سختی‌های یک زن و درس‌هایی که از زندگی گرفته، واقعاً آدم رو درگیر می‌کنه و بعضی قسمت‌ها مدت‌ها توی ذهن می‌مونه. اگر دنبال یک کتاب کم‌حجم ولی پرمفهوم و تأثیرگذار...بیشتر

۱۴۰۵/۰۵/۱۴

خیلی کتاب خوبیه انگار تو اوج ناامیدی نوری از تاریکی برات روشن میشه، من که با خوندنش دوباره شروع کردم به خوندن، به شما هم پیشنهاد میدم

۱۴۰۵/۰۵/۱۴

این کتاب عالیه عالی برای کسانیکه توی زندگی رنج ها دیدن و ناامید شدن این کتاب مثل یه روشنایی توی اعماق تاریکی و ناامیدی هست بهتون پیشنهاد میدم حتما بخونین