انتشارات:
انتشارات عارف کامل٪۳۰ تخفیف اولین خرید کتاب با کد OFF30
معرفی کتاب مسیر شغلی خود را شکل دهید: مشاوره همراه، راه حلهای تخصصی برای چالشهای روزمره
یک شرکت به موقعیتش در صنعت و ارزش کالاها و خدماتش به شکلی راهبردی میاندیشد. این نگاه راهبردی به رقابتی و سودده بودنش کمک میکند. به همین قیاس شما هم نیازمند آن هستید تا به موقعیت خود در سازمان و ارزش مهارتها و علایق خود بیندیشید.
به خاطر داشته باشید مسیر شغلی شما، تصمیم از نوع یک بار برای همیشه که در ابتدای زندگی میگیرید، نیست. بلکه فرآیندی تکرار شونده است که شما آن را همزمان با رشد حرفهای خود بهبود داده و باز تعریف میکنید. در این کتاب راهنما انبوهی از پیشنهادها و راهبردها را برای مدیریت این فرایند خواهید یافت. همه اینها نیازمند صرف زمان است و نیز کنکاشی وسیع در این که چه کسی هستید و چه نوع کارهایی برای شما بیشترین انگیزش را دارد. اما این تلاش دو منفعت بزرگ به دنبال دارد: با شکلدهی پیوسته به مسیر شغلی خود بر بخت لذت عمیق بردن از کارتان میافزایید و نیز به سازمان خود بهترین خدمت ممکن را ارایه مینمایید.
معرفی این کتاب در تاریخ ۱۲ خرداد ۱۴۰۵ بهروزرسانی شده است.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب مسیر شغلی خود را شکل دهید: مشاوره همراه، راه حلهای تخصصی برای چالشهای روزمره و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | مسیر شغلی خود را شکل دهید: مشاوره همراه، راه حلهای تخصصی برای چالشهای روزمره |
| عنوان انگلیسی | Shaping your career: expert solutions to everyday challenges |
| موضوع | مدیریت و کسب و کار |
| شابک | ۹۷۸۹۶۴۸۷۲۳۴۷۲ |
| تعداد صفحهها | ۱۱۸ صفحه |
| قیمت کتاب | ۹۵۰۰۰ تومان |
| برچسب | مجموعه مدیران خلاق |
استراتژی بازاریابی و رفتار مصرفکننده![]()
احمد روستا
آشنایی با بازاریابیفیلیپ کاتلر