معرفی و دانلود رایگان کتاب بایدها و نبایدها pdf

محمد حسینی بهشتی
انتشارات:
انتشارات بقعه

معرفی کتاب بایدها و نبایدها

این کتاب در برگیرنده سلسله مباحث آیت الله شهید دکتر بهشتی است که بین سالهای ۱۳۴۹ تا ۱۳۵۵ در جلسات تفسیر قرآنی که در شامگاه هر یکشنبه با عنوان کتاب "مکتب قرآن" تشکیل میشده، ایراد گردیده است. دکتر بهشتی در این جلسات به تفسیر و توضیح آیات ۱۰۲ تا ۱۱۰ سوره آل عمران و مبحث بسیار ارزنده و در عین حال به فراموشی سپرده شده امر به معروف و نهی از منکر میپرداخت.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب بایدها و نبایدها و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاببایدها و نبایدها
شابک۹۶۴-۶۸۸۷-۱۵-۵
قیمت کتابرایگان

غریبه
۱۳۹۵/۱۲/۲۳

همین که به در خروجی نزدیک شد، جوانی حدودا بیست ساله ، با چهره ای دیدا عصبانی، که رگ گردنش بیرون زده بود شروع کرد به فحاشی. رکیک تر و کثیف تر از آن اهانتی نشنیده بودم. بدترین اهانت های...بیشتر

محمد
۱۳۹۹/۰۸/۰۹

کتابای ایشون خیلی عالیه. روشنفکری ایشون توی ۵۰ سال پیش خیلی عجیبه. لطف کنید کتابای دیگه ایشون رک هم بدارید ممنون میشم

حاج اقای منتظر
۱۴۰۰/۰۵/۲۸

بهشتی، نماد انسان تراز انقلاب، عاشقی که خیلی را عاشق کرد.

۱۴۰۰/۰۲/۰۹

بسیار کتاب خوبی بود حاوی نکات تربیتی بسیار جالب بود

دانلود رایگان کتاب
۱۴۰۱/۰۱/۳۰

عالی

پناه...66B
۱۴۰۳/۰۱/۱۹

خیلی خوب واموزنده بود ایکاش بیشتر از این از ان شهید صبور ومظلوم واثار عقاید ایشان استفاده کنیم

یا صاحب الزمان
۱۴۰۲/۱۱/۲۴

واقعا توصیه میکنم بخونیدش هم مناسب عامه مردم هست هم مسئولان و وظایف مارو به خوبی بهمون یاداوری میکنه. خداقوت به دست اندرکاران این کتاب و خدا این شهید بزرگ رو رحمت کنه

سیدرضی ابوترابی
۱۴۰۴/۰۳/۳۰

بناعلم ازلی خداوند .کتاب چمنزار،اندیشه ها و شکو فه ها.

۱۴۰۴/۰۶/۲۹

باید ها و نباید ها 👌✨

اَمرداد
۱۴۰۳/۰۱/۲۶

واقعا کتاب خوبیه .. اولین کتابیه که تو طاقچه خوندم ... به شدت تفسیر باز و روشنیه .. واقعا شهید بهشتی از بهترین ها تو این مسائل برای صحبت کردن و مثال زدن بوده

pj
۱۴۰۲/۰۹/۱۹