معرفی و دانلود کتاب تغییرات ناگهانی در زندگی + خلاصه رایگان

رامین کریمی
انتشارات:
سنجاق

معرفی کتاب تغییرات ناگهانی در زندگی

کتاب تغییرات ناگهانی در زندگی نوشته رامین کریمی است و نشر سنجاق آن را منتشر کرده است. این کتاب به موقعیت‌هایی می‌پردازد که در آن‌ها یک اتفاق ناگهانی تعادل معمول زندگی را بر هم می‌زند و فرد را با فشار روانی، آشفتگی و دشواری سازگاری با شرایط تازه روبه‌رو می‌کند. نویسنده با تمرکز بر مفهوم اختلالات سازگاری، تفاوت ترس، اضطراب و استرس را توضیح می‌دهد و سپس نقش ژنتیک، تجربه‌های زندگی، یادگیری و باورها را در میزان آسیب‌پذیری افراد بررسی می‌کند. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب تغییرات ناگهانی در زندگی اثر رامین کریمی

کتاب تغییرات ناگهانی در زندگی، نوشته‌ی رامین کریمی، به مسئله‌ای می‌پردازد که بسیاری از افراد در دوره‌هایی از زندگی با آن روبه‌رو می‌شوند: چرا بعضی رویدادهای ناگهانی، حتی اگر در ظاهر چندان بزرگ نباشند، می‌توانند تعادل روانی فرد را بر هم بزنند. رامین کریمی در این کتاب ابتدا به تجربه‌های ملموس انسانی توجه می‌کند و سپس آن‌ها را به بحثی گسترده‌تر درباره‌ی اختلالات سازگاری پیوند می‌دهد. این کتاب تفاوت میان ترس، اضطراب و استرس را توضیح می‌دهد و نشان می‌دهد که استرس گاهی از یک واکنش گذرا فراتر می‌رود و بر روابط، کار، خواب، تمرکز و امید فرد اثر می‌گذارد.

کتاب تغییرات ناگهانی در زندگی به تعریف اختلالات سازگاری محدود نمی‌شود و عوامل شکل‌گیری و شدت‌یافتن آن‌ها را نیز بررسی می‌کند. این اثر به اختلالات مرتبط با تروما و استرس، معیارهای تشخیص اختلال سازگاری، نشانه‌های هیجانی و رفتاری و تفاوت این اختلال با دیگر مشکلات روانی می‌پردازد. نویسنده در ادامه، عواملی مانند آمادگی فیزیولوژیک، نقش کورتیزول، تجربه‌های کودکی، روند رشد، شیوه‌های یادگیری و باورهای فرد درباره‌ی رویدادها را بررسی می‌کند. اشاره به نظریه‌هایی مانند مدل استرس‌ـ‌دیاتز، درماندگی آموخته‌شده و الگوی ABC نیز نشان می‌دهد که این کتاب تلاش می‌کند میان توضیح‌های علمی و نمونه‌های قابل‌درک پیوند برقرار کند.

این کتاب رویکردی تحلیلی دارد و درعین‌حال موضوع را به مثال‌های روزمره پیوند می‌دهد. موقعیت‌هایی مانند ورشکستگی، طلاق، بیماری، جابه‌جایی، ازدست‌دادن عزیزان یا حتی تغییرات مثبت اما ناگهانی در این کتاب به‌عنوان شرایطی بررسی می‌شوند که می‌توانند فرایند سازگاری را دشوار کنند. رامین کریمی تلاش می‌کند سازوکارهای روانی و عوامل بیرونی مؤثر بر این آشفتگی را توضیح دهد و نشان دهد که چرا واکنش افراد به یک رویداد مشابه یکسان نیست.

خلاصه کتاب تغییرات ناگهانی در زندگی

کتاب تغییرات ناگهانی در زندگی به این پرسش می‌پردازد که چرا بعضی افراد پس از یک رویداد ناگهانی نمی‌توانند به‌سرعت به تعادل پیشین خود بازگردند. رامین کریمی ابتدا تفاوت ترس، اضطراب و استرس را توضیح می‌دهد و سپس اختلالات سازگاری را به‌عنوان واکنشی به یک عامل استرس‌زای مشخص بررسی می‌کند. این کتاب معیارهای این اختلال، نشانه‌های هیجانی و رفتاری و تأثیر آن بر زندگی روزمره را شرح می‌دهد.

بخش‌های بعدی کتاب به عواملی اختصاص دارد که میزان آسیب‌پذیری افراد را افزایش می‌دهند؛ از ژنتیک و وضعیت بدنی گرفته تا تجربه‌های کودکی، رشد هیجانی، یادگیری و باورهایی که افراد درباره‌ی رویدادهای دشوار در ذهن خود شکل داده‌اند.

چرا باید کتاب تغییرات ناگهانی در زندگی را بخوانیم؟

دلایل خواندن کتاب تغییرات ناگهانی در زندگی را می‌توان این‌طور خلاصه کرد:

• این کتاب تفاوت ترس، اضطراب و استرس را به‌صورت روشن توضیح می‌دهد.

• این کتاب نقش عوامل مختلفی مانند ژنتیک، رشد، تجربه‌های زندگی و باورهای فردی را در واکنش به بحران‌ها بررسی می‌کند.

• خواننده با معیارها و نشانه‌های اختلالات سازگاری آشنا می‌شود.

• این اثر نشان می‌دهد که چرا یک رویداد مشابه می‌تواند در افراد مختلف واکنش‌های متفاوتی ایجاد کند.

• نمونه‌هایی مانند مشکلات مالی، طلاق، بیماری یا جابه‌جاییْ موضوع را از حالت انتزاعی خارج می‌کنند.

• این کتاب برای فهم ارتباط میان واکنش‌های روانی و تغییرات بدنی ناشی از استرس مفید است.

خواندن کتاب تغییرات ناگهانی در زندگی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

خواندن کتاب تغییرات ناگهانی در زندگی به این گروه‌ها پیشنهاد می‌شود:

• خوانندگانی که می‌خواهند درباره‌ی اختلالات سازگاری و نشانه‌های آن شناخت دقیق‌تری به دست آورند.

• کسانی که به رابطه‌ی میان استرس، بدن و واکنش‌های هیجانی علاقه دارند.

• مخاطبانی که می‌خواهند نقش تجربه‌های کودکی و باورهای فردی را در مواجهه با بحران‌ها بهتر درک کنند.

• دانشجویان و علاقه‌مندان به روان‌شناسی که به‌دنبال متنی مقدماتی درباره‌ی استرس و سازگاری هستند.

• افرادی که می‌خواهند بدانند چرا بعضی تغییرات ناگهانی می‌توانند زندگی روزمره را مختل کنند.

بخشی از کتاب تغییرات ناگهانی در زندگی

«هورمون کورتیزول با تأثیر بر قسمت‌هایی از جمله کبد، باعث افزایش قندخون و در کل، بالارفتن متابولیسم بدن برای مقابله با شرایط استرس‌زا می‌شود. در طول زمانی که بدن ما درگیر ترشح این هورمون است، بعضی از کارکردهای اصلی بدن دچار تغییراتی شده و حالت بسیج عمومی مخصوصاً در عضلات و سیستم تنفسی و جریان خون ایجاد می‌شود. امّا سیستم بدنی ما، دارای مکانیزمی جهت کنترل کورتیزول نیز است و به روش فیدبک منفی، کم‌کم از ترشح آن کاسته و بدن را به حالت نرمال قبلی در می‌آورد. این توضیح، نشان‌دهنده اهمیت هورمون استرس و البته نحوه مدیریت آن در بدن در کوتاه‌مدت است. امّا مشکل زمانی ایجاد می‌شود که بدن ما درگیر یک شرایط مزمن در زمینه تولید این هورمون می‌شود. فرض کنید که پس از مدتی کلنجار رفتن با خود، این ورشکستگی را کاملاً پذیرفته‌اید و حالا با حسرت از دست دادن دارایی‌ها، بدهی‌های احتمالی و برخورد اطرافیان در قبال این وضعیت مواجه هستید. این وضعیت می‌تواند باعث مزمن شدن استرس و اضطراب حاصل از آن شود. اتفاقاتی که اثرات بلندمدت‌تری دارند و به اصطلاح، چرخه زندگی ما را بر هم می‌زنند، باعث تولید روزانه و مداوم این هورمون می‌شوند. نکته ای که در اختلالات سازگاری به چشم می‌خورد. حالت‌های هیجانی ناشی از نشخوار فکری مداوم و تحمل اضطراب بالا به دلیل نگرانی از پیامدهای شرایط فعلی باعث ایجاد شرایط بغرنجی می‌شود که نهایتاً به عوارض برگشت‌ناپذیر هورمون استرس بر روی بدن فرد منجر خواهد شد.»

معرفی این کتاب در تاریخ ۳ مرداد ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب تغییرات ناگهانی در زندگی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابتغییرات ناگهانی در زندگی
عنوان دیگراختلالات سازگاری، عوامل موثر بر آسیب‌پذیری افراد
موضوعموفقیت و خودیاری، روان‌شناسی عمومی
نویسندهرامین کریمی
انتشاراتسنجاق
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۱/۰۱/۰۱
فرمت کتابEPUB

۱۴۰۵/۰۵/۱۶

تازه مطالعه رو شروع کردم وبنظرم خیلی روان توضیح داده شده و مشخصه نویسنده به طور کامل بر موضوع مسلطه.امیدوارم کتابهای بیشتری از ایشون چاپ بشه موفق باشید

۱۴۰۵/۰۵/۰۸

بسیار عالی و روان ✅✅✅✅

مژده

توصیه میکنم حتما

تازه شروع کردم,تا اینجا که خوبه

۱۴۰۵/۰۵/۰۴

مفاهیم خیلی مهم و کاربردی به ساده‌ترین شکل توضیح داده شده خیلی خوب بود.