معرفی و دانلود کتاب اپرا وینفری + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب اپرا وینفری

کتاب اپرا وینفری

زنی که جهان از او آموخت (اصالت، نفوذ و توانمندسازی)

نوع کتاببدون نظر

معرفی کتاب اپرا وینفری

کتاب اپرا وینفری نوشته مهنا نماینده است و انتشارات گیوا آن را منتشر کرده است. این اثر با تمرکز بر سه محور اصالت، نفوذ و توانمندسازی، مسیر زندگی اپرا وینفری را از کودکی دشوار تا تبدیل‌شدن به چهره‌ای اثرگذار در رسانه و فرهنگ دنبال می‌کند. نویسنده فقط به روایت رویدادها بسنده نکرده و از خلال تجربه‌ها، تصمیم‌ها و شیوه‌ی حضور اپرا در جهان، پرسش‌هایی درباره معنای موفقیت، صداقت و اثرگذاری مطرح کرده است. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب اپرا وینفری

کتاب اپرا وینفری نوشته مهنا نماینده تلاشی است برای خواندن زندگی اپرا وینفری از زاویه‌ای مشخص و پیوسته؛ زاویه‌ای که سه مفهوم اصالت، نفوذ و توانمندسازی را به‌عنوان ستون‌های اصلی این مسیر در نظر می‌گیرد. متن از همان آغاز روشن می‌کند که قرار نیست فقط با فهرستی از موفقیت‌ها یا رویدادهای مشهور روبه‌رو باشیم. نویسنده می‌خواهد نشان دهد چگونه تجربه‌های سخت کودکی، تبعیض، فقر، آموزش، ورود به رسانه و سپس گسترش فعالیت‌های فرهنگی و اقتصادی، به شکل‌گیری شخصیتی انجامیده که اثرگذاری‌اش فقط به شهرت محدود نمانده است.
کتاب اپرا وینفری در فصل‌های متعدد پیش می‌رود و از ریشه‌ها و کودکی آغاز می‌کند، سپس به ورود به رسانه، اوج شهرت، ساختن امپراتوری رسانه‌ای، نگاه معنوی و فکری، میراث اجتماعی، نقدها، نگاه دیگران و نسبت او با قدرت سیاسی می‌رسد. در بخش‌های مختلف، موضوع‌هایی مثل نقش مادربزرگ و پدر در تربیت او، تجربه‌های تلخ نوجوانی، کشف قدرت کلام در کلیسا و مدرسه، شکل‌گیری سبک گفت‌وگو در رادیو و تلویزیون، برنامه The Oprah Winfrey Show، شبکه OWN و باشگاه کتاب اپرا مطرح می‌شود. حال‌وهوای اثر بیشتر بر تأمل و بازخوانی استوار است تا صرفاً گزارش زندگی. به‌همین دلیل، کتاب فقط به این نمی‌پردازد که اپرا چه کرد، بلکه می‌پرسد چرا بعضی انتخاب‌های او ماندگار شدند و چگونه صداقت، همدلی و آموزش در مسیرش نقش پیدا کردند.

خلاصه کتاب اپرا وینفری

کتاب اپرا وینفری زندگی و مسیر حرفه‌ای اپرا را در چند مرحله دنبال می‌کند: کودکی در فقر و بی‌ثباتی، کشف استعداد سخن‌گفتن و ارتباط، ورود به رادیو و تلویزیون، رسیدن به شهرت ملی و سپس گسترش نفوذ در حوزه‌های فرهنگی، اقتصادی و آموزشی. مهنا نماینده در این روایت، سه ایده‌ی اصلی را پی می‌گیرد: اصیل‌ماندن در موقعیت‌های دشوار، ساختن نفوذ از راه اعتماد و همدلی، و تبدیل توان فردی به امکانی برای توانمندسازی دیگران. متن در کنار روایت زندگی، به نقش آموزش، رسانه، تجربه‌های دردناک، انتخاب‌های حرفه‌ای و نگاه اپرا به موفقیت و خوشبختی هم پرداخته است.

چرا باید کتاب اپرا وینفری را بخوانیم؟

دلایل خواندن کتاب اپرا وینفری را می‌توان این‌طور خلاصه کرد:

• این کتاب زندگی اپرا را فقط به‌صورت خطی روایت نمی‌کند و آن را بر محور سه مفهوم اصالت، نفوذ و توانمندسازی بررسی می‌کند.
  • خواننده می‌تواند ببیند تجربه‌های دشوار کودکی چگونه در شکل‌گیری نگاه حرفه‌ای و اجتماعی یک چهره‌ی رسانه‌ای اثر گذاشته‌اند.
  • این کتاب نسبت میان صداقت شخصی و اثرگذاری عمومی را در موقعیت‌های مختلف، از رسانه تا آموزش، روشن‌تر می‌کند.
  • اشاره به فصل‌های گوناگون، از ریشه‌ها و شهرت تا نقدها و میراث، تصویری گسترده‌تر از مسیر اپرا به دست می‌دهد.
  • طرح موضوع‌هایی مثل آموزش، اعتماد، همدلی و نقش کلام، این کتاب را به متنی مناسب برای تأمل در معنای موفقیت تبدیل کرده است.

خواندن کتاب اپرا وینفری به این گروه‌ها پیشنهاد می‌شود:

• علاقه‌مندان به زندگی و مسیر حرفه‌ای چهره‌های اثرگذار رسانه.
  • خوانندگانی که می‌خواهند درباره پیوند میان اصالت شخصی و نفوذ اجتماعی بیشتر بدانند.
  • کسانی که به موضوع توانمندسازی زنان، آموزش و اثرگذاری فرهنگی علاقه دارند.
  • مخاطبانی که دوست دارند یک شخصیت شناخته‌شده را از زاویه‌ی تجربه‌های کودکی، انتخاب‌های حرفه‌ای و نگاه فکری‌اش بشناسند.
  • خوانندگانی که از متن‌های تأملی درباره موفقیت، هویت و نقش همدلی در ارتباط انسانی استقبال می‌کنند.

بخشی از کتاب اپرا وینفری

«وقتی نام اپرا وینفری به میان می‌آید، ذهن بسیاری از ما به سمت صحنه‌های پرشور و پرهیاهوی برنامه‌های تلویزیونی او می‌رود؛ جایی که میلیون‌ها نفر پای صحبت‌هایش می‌نشستند و با هر کلمه‌اش احساس نزدیکی و همدلی می‌کردند. وقتی نام اپرا وینفری برده می‌شود، بسیاری به یاد زنی میلیاردر می‌افتند. اما آنچه در نگاه اخیر من به او بیش از همه برجسته شد، نه شکوه و شهرت، بلکه آرامش و ژرفای ساده‌ای بود که در چهره و گفتارش موج می‌زد و شاید مهمترین انگیزه برای تهیه این کتاب شد!. آنچه او را به پدیده‌ای بی‌همتا تبدیل کرده، چیزی فراتر از این اعداد و ارقام است. این کتاب روایتی سه‌بعدی از زندگی او ارائه می‌دهد: اصالت به عنوان بنیاد شخصیتش، نفوذ به عنوان دستاورد آن اصالت، و توانمندی و توانمندسازی به عنوان هدف نهایی و میراث ماندگارش. برای ما در جامعه ایرانی که در جستجوی اصالت، اثرگذاری و توانمندسازی هستیم، اپرا درس‌هایی دارد که فراتر از مرزها و فرهنگ‌ها سخن می‌گوید.»

معرفی این کتاب در تاریخ ۴ شهریور ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب اپرا وینفری و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاباپرا وینفری
عنوان دیگرزنی که جهان از او آموخت (اصالت، نفوذ و توانمندسازی)
موضوعزندگی‌نامه، موفقیت و خودیاری
نویسندهمهنا نماینده
ویراستارمعصومه شکوهی نیا
انتشاراتانتشارات گیوا
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۵/۰۴/۱۰
فرمت کتابEPUB

نظری برای کتاب ثبت نشده است.