معرفی و دانلود کتاب آرمان شهر + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب آرمان شهر

کتاب آرمان شهر

سفری به جهان ادراک‌ ما (راهنمایی برای رمزگشایی از زندگی)

بدون نظرنوع کتاب

معرفی کتاب آرمان شهر

کتاب آرمان شهر (Utopia: A Journey into Our World of Perceptions) نوشته کیا کیمیا بیگی و ترجمه مژگان ممدوحی، سفری مفهومی در جهان ادراک، احساس و شناخت انسان است که انتشارات گیوا آن را منتشر کرده است. این کتاب از دل تجربه‌های شخصی و تأمل‌های فلسفی، مفاهیمی مانند خود، دیگری، میل، ایمان، آرامش و رشد را در کنار هم می‌گذارد تا نشان دهد انسان چگونه از نسبت خود با جهان، معنای زندگی‌اش را می‌سازد. تمرکز اصلی اثر بر این است که ادراک شفاف یا تیره، مسیر احساس، رفتار و انتخاب را تغییر می‌دهد. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب آرمان شهر

کتاب آرمان شهر اثر کیا کیمیا بیگی، متنی تأملی و فلسفی است که می‌کوشد نقشه‌ای برای فهم رابطه‌ی انسان با خود، دیگران و جهان پیرامون ترسیم کند. نویسنده از همان آغاز، بحث را از تجربه‌های زیسته و کشمکش‌های درونی پیش می‌برد و بعد به‌ سراغ مفاهیمی می‌رود که به‌ زعم او عناصر بنیادی ادراک را می‌سازند. در این مسیر، مسئله فقط شناخت ذهن نیست، بلکه فهم این است که انسان چگونه میان خواسته‌های شخصی، فشارهای بیرونی، ترس‌ها، امیدها و میل به معنا تعادل برقرار می‌کند.

کتاب در فصل‌های متعدد سامان یافته و هر یک از آن‌ها بر یک مفهوم مرکزی تمرکز دارند؛ از خود و دیگری گرفته تا میل، ایمان، آرامش، رهایی، لذت، انرژی، پیوند، رشد، چالش و مشاهده. کیا کیمیا بیگی در هر بخش ابتدا تعریف خود را از آن مفهوم ارائه می‌کند و سپس با تصویرها و موقعیت‌های فرضی، آن را ملموس‌تر می‌سازد. این تصویرها گاهی به روابط انسانی مربوط‌اند، گاهی به تنهایی، ترس، موفقیت، شکست، رؤیا یا انتخاب‌های دشوار زندگی. به همین دلیل، متن فقط در سطح تعریف‌های انتزاعی باقی نمی‌ماند و مدام میان ایده و تجربه رفت‌وآمد می‌کند.

کتاب آرمان شهر بیش از آنکه بخواهد پاسخ نهایی بدهد، خوانشی خاص از زندگی پیشنهاد می‌کند که در آن ادراک، نیرویی شکل‌دهنده است. در این نگاه، کیفیت زندگی به این وابسته است که انسان چگونه خواسته‌هایش را می‌شناسد، با چه دیگری‌هایی پیوند برقرار می‌کند، انرژی‌اش را کجا صرف می‌کند و چگونه از دل چالش‌ها به‌ سوی رشد می‌رود. حال‌وهوای اثر در بسیاری از بخش‌ها درون‌نگر، پرسش‌محور و مبتنی بر مکث و بازبینی است و همین ویژگی، آن را به متنی مناسب برای تأمل درباره‌ی هویت، انتخاب و معنای رضایت تبدیل کرده است.

خلاصه کتاب آرمان شهر

کتاب آرمان شهر جهان ذهن را از چند عنصر اصلی توضیح داده و نشان می‌دهد که ادراک انسان از زندگی، حاصل رابطه‌ی پویای میان خود، دیگری، میل و دیگر نیروهای درونی است. نویسنده از این مسیر به موضوعاتی مانند اعتماد، ترس، لذت، ایمان، آرامش، رهایی و رشد پرداخته است و می‌کوشد نشان دهد هر انتخاب و هر رابطه‌ی انسانی چگونه می‌تواند ادراک را شفاف‌تر یا آشفته‌تر کند.

هسته‌ی اصلی اثر بر این ایده استوار است که انسان برای رسیدن به نوعی رضایت پایدار، باید خواسته‌های واقعی خود را از فشارها، عادت‌ها و کشش‌های ناسازگار جدا کند. کتاب در ادامه، چالش‌های زندگی را نه مانعی صرف، بلکه بخشی از فرایند شناخت و شکل‌گیری هویت در نظر می‌گیرد.

چرا باید کتاب آرمان شهر را بخوانیم؟

دلایل خواندن کتاب آرمان شهر را می‌توان این‌طور خلاصه کرد:

• این کتاب مجموعه‌ای از مفاهیم به‌هم‌ پیوسته مانند خود، دیگری، میل و پیوند را در یک چارچوب واحد کنار هم قرار می‌دهد.
  • خواننده با مطالعه‌ی این کتاب می‌تواند رابطه‌ی میان احساسات، انتخاب‌ها و برداشت خود از زندگی را دقیق‌تر بررسی کند.
  • بخش‌های تصویری و تمثیلی کتاب، مفاهیم انتزاعی را به موقعیت‌های قابل تصور و ملموس نزدیک می‌کنند.
  • این اثر برای فکر کردن به تعارض میان خواسته‌های درونی و فشارهای بیرونی، مواد تأمل‌برانگیزی فراهم می‌کند.
  • کتاب بر مدیریت انرژی روانی، تشخیص پیوندهای سازگار و بازبینی میل‌ها تمرکز دارد و از این جهت به مسئله‌ی جهت‌گیری زندگی نزدیک می‌شود.

خواندن کتاب آرمان شهر را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

خواندن کتاب آرمان شهر به این گروه‌ها پیشنهاد می‌شود:

• خوانندگانی که به مباحث فلسفی درباره‌ی هویت، ادراک و معنای زندگی علاقه دارند.
  • کسانی که می‌خواهند درباره‌ی رابطه‌ی میان خواسته‌های شخصی، احساسات و انتخاب‌های روزمره بیشتر فکر کنند.
  • مخاطبانی که از متن‌های تأملی و مفهوم‌محور با مثال‌ها و تصویرهای ذهنی استقبال می‌کنند.
  • افرادی که درگیر بازبینی مسیر زندگی، روابط یا اولویت‌های خود هستند.
  • علاقه‌مندان به آثاری که مفاهیمی مانند آرامش، رشد، رهایی و پیوند را در کنار هم بررسی می‌کنند.

بخشی از کتاب آرمان شهر

«"خود" تجزیه‌ناپذیرترین و درونی‌ترین بخش وجود ماست؛ بخشی از ذهن که تا پایان زندگی، بیش از هر چیز با خواست‌ها و بقای ما سازگار و به آن‌ها وفادار می‌ماند. همان بخش فراموش‌نشدنی و واپسین تکیه‌گاهی که به حکم غریزه، در لحظه‌های آخر به آن می‌آویزیم.

"خود" مرجع و کانون همۀ امیال ما و سرچشمۀ حس هویت شخصی‌مان است؛ و کلید توانایی‌ها و نیروهایی را در اختیار دارد که گاه رنگی فراطبیعی به خود می‌گیرند، از جمله اراده‌ای که جای تردید باقی نمی‌گذارد.

در قلمروی "خود"، انسان با خواست‌های خویش روبه‌رو می‌شود و از آن‌ها لذت می‌برد، با چالش‌های خود دست‌وپنجه نرم می‌کند، و در نهایت، حرف آخر را (دست‌کم در اصلِ موافقت یا مخالفت) خود می‌زند.

این سرزمین یکسره از آنِ شماست و یگانه دارایی حقیقی‌تان؛ و هر سرزمین موعود دیگری، تا زمانی که از راه درونی‌شدن آرام و رشد تدریجی در "خود" تحقق نیابد، چیزی جز وهم نخواهد بود. در قلمروی "خود"، شما پادشاه مشروع خویش هستید و هر فراوانی یا کمبودی، سنجه‌ای مستقیم از میزان بلوغ این "خودِ" یگانه و جعل‌ناپذیر است. با اقامت در فضای "خود" (و با آشتی دادن سطوح خودآگاه، نیمه‌خودآگاه و ناخودآگاه ذهن، چنان‌که در فصل‌های بعد خواهیم گفت) می‌توان به احساسی واقعی و جایگزین‌ناپذیر از هویت و مالکیت دست یافت. در این وضعیت ذهنی است که می‌توان عمیق‌ترین پیوندها را با همسایگان خود برقرار کرد؛ چه انسان‌ها باشند و چه دیگر عناصر طبیعت، و در کنار یکدیگر برای ساختن آرمان‌شهر نهایی گام برداشت.»

معرفی این کتاب در تاریخ ۶ شهریور ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب آرمان شهر و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابآرمان شهر
عنوان دیگرسفری به جهان ادراک‌ ما (راهنمایی برای رمزگشایی از زندگی)
عنوان در زبان مبدأUtopia: A Journey into Our World of Perceptions: A handbook of communication, motivation and growth
موضوعموفقیت و خودیاری، روان‌شناسی عمومی
نویسندهکیا کیمیا بیگی
مترجممژگان ممدوحی
ویراستارندا برسم
انتشاراتانتشارات گیوا
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۵/۰۱/۰۴
فرمت کتابEPUB
مجموعه و فروستکتب توسعه فردی (فلسفی) انتشارات گیوا

نظری برای کتاب ثبت نشده است.