معرفی و دانلود کتاب منِ زخمی pdf + خلاصه رایگان

کامران جلالی
انتشارات:
انتشارات دگرسو

معرفی کتاب منِ زخمی

کتاب من زخمی نوشته کامران جلالی است و انتشارات دگرسو آن را منتشر کرده است. این اثر از دل مفهوم زخم، درد و رنج به پرسش‌هایی درباره‌ی خودآگاهی، آزادی انتخاب، رنج‌های به‌جامانده از گذشته و امکان معنا یافتن در تجربه‌های دشوار می‌رسد. نویسنده زخم را فقط یک آسیب شخصی نمی‌بیند، بلکه آن را نشانه‌ای از وضعیت انسانی و نقطه‌ای برای فهم رابطه‌ی فرد با تاریخ، ناخودآگاه و مسئولیت می‌داند. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب منِ زخمی

کتاب من زخمی نوشته کامران جلالی اثری تأملی درباره‌ی رنج، زخم و نسبت آن‌ها با آگاهی انسان است. متن از همان مقدمه روشن می‌کند که مسئله‌ی اصلی، فقط شرح دردهای فردی نیست؛ بلکه بررسی این است که انسان چگونه زخم را تجربه می‌کند، چگونه به آن معنا می‌دهد و چگونه ممکن است زیر تأثیر آن، انتخاب‌هایش را بسازد یا واگذار کند. نویسنده در فصل‌های آغازین میان درد، زخم و رنج تمایز می‌گذارد و زخم را نشانه‌ای می‌داند که هم در تن و هم در روان و حافظه‌ی انسان باقی می‌ماند. در این مسیر، مفاهیمی مثل آگاهی، آزادی، مسئولیت، ترس، انفعال و معنا به‌تدریج کنار هم قرار می‌گیرند.
این کتاب در ۱۰ فصل پیش می‌رود و از عنوان‌های آن می‌توان مسیر فکری اثر را دید: حکایت من زخمی، خودآگاهی و قدرت انتخاب، رنج کهن؛ میراث مشترک بشر، گریز از آزادی؛ واگذاری حق انتخاب، درد و رنج؛ دو روی یک سکه، انفعال یا آفرینش، آغاز بهبودی از کهن زخم، شاهدان روشنایی، من و مای زخمی و فراسوی زخم؛ سفر آگاهی. نویسنده در این فصل‌ها فقط به توصیف رنج بسنده نکرده، بلکه به سرچشمه‌های آن هم پرداخته است؛ از تجربه‌های زیسته‌ی فردی تا زخم‌های تاریخی، فرهنگی و حتی الگوهای به‌ارث‌رسیده. در بخش‌هایی از متن، نام‌هایی مانند ویکتور فرانکل، اریک فروم، کارل گوستاو یونگ و چند چهره‌ی دیگر دیده می‌شود که بیشتر به‌عنوان تکیه‌گاه فکری برای توضیح مسئله‌ها آمده‌اند.
این کتاب حال‌وهوایی درون‌نگر دارد و بر این ایده می‌ایستد که رنج فقط چیزی نیست که بر انسان وارد می‌شود، بلکه به شیوه‌ی مواجهه‌ی او هم گره خورده است. به‌همین دلیل، بحث‌هایی مثل تمایز درد ناگزیر و رنج انتخابی، تاب‌آوری، گریز از مسئولیت، توهم قربانی بودن و پیوند زخم فردی با زخم جمعی در متن جای مهمی دارند. فصل شاهدان روشنایی نیز با آوردن نمونه‌هایی از چهره‌های شناخته‌شده، می‌کوشد نشان دهد که زخم می‌تواند فقط محل توقف نباشد و گاهی به نقطه‌ای برای دگرگونی تبدیل شود. در مجموع، این کتاب بیشتر از آنکه بخواهد پاسخ نهایی بدهد، مجموعه‌ای از پرسش‌ها و مسیرهای فکری را پیش می‌گذارد تا نسبت انسان با رنج، انتخاب و آگاهی روشن‌تر شود.

خلاصه کتاب منِ زخمی

کتاب من زخمی زخم را به‌عنوان تجربه‌ای مشترک در زندگی انسان بررسی می‌کند و از همین نقطه به موضوعاتی مثل خودآگاهی، آزادی انتخاب، رنج‌های به‌جامانده از گذشته، ناخودآگاه و مسئولیت فردی می‌رسد. نویسنده توضیح می‌دهد که همه‌ی دردها یکسان نیستند و میان درد ناگزیر، زخم ماندگار و رنجی که از تفسیر ذهنی شکل می‌گیرد تفاوت وجود دارد.
متن سپس به این پرسش می‌رسد که انسان با زخم‌های خود چه می‌کند: آن‌ها را انکار می‌کند، به دیگران واگذار می‌کند یا از دل آن‌ها معنایی تازه می‌سازد. در ادامه، پیوند میان زخم فردی و جمعی، نقش انفعال و امکان بهبودی مطرح می‌شود. مسیر کلی اثر از شناخت زخم آغاز می‌شود و به سوی آگاهی، انتخاب و دگرگونی پیش می‌رود.

چرا باید کتاب منِ زخمی را بخوانیم؟

دلایل خواندن کتاب من زخمی را می‌توان این‌طور خلاصه کرد:

• این کتاب میان مفاهیم درد، زخم و رنج تفاوت می‌گذارد و به فهم دقیق‌تر این سه ساحت کمک می‌کند.
  • متن، رابطه‌ی خودآگاهی و انتخاب را در موقعیت‌های دشوار زندگی بررسی می‌کند.
  • کتاب به پیوند زخم‌های فردی با تجربه‌های جمعی، تاریخی و خانوادگی می‌پردازد.
  • بخش‌هایی از اثر نشان می‌دهد که انفعال، ترس و واگذاری مسئولیت چگونه رنج را عمیق‌تر می‌کنند.
  • فصل‌های مربوط به تاب‌آوری و معنا، امکان نگاه دوباره به تجربه‌های سخت را پیش می‌گذارند.
  • نمونه‌های مطرح‌شده از چهره‌های مختلف، بحث‌های کتاب را از سطح مفهوم‌های انتزاعی فراتر می‌برند.

خواندن کتاب من زخمی به این گروه‌ها پیشنهاد می‌شود:

• خوانندگانی که به موضوع رنج، زخم‌های روانی و معنای تجربه‌های دشوار علاقه دارند.
  • کسانی که می‌خواهند درباره‌ی پیوند خودآگاهی، آزادی و مسئولیت بیشتر فکر کنند.
  • مخاطبانی که به مباحثی مثل ناخودآگاه، زخم‌های به‌جامانده از گذشته و تکرار الگوهای رفتاری توجه دارند.
  • علاقه‌مندان به آثاری که میان روان، معنا، تاریخ و تجربه‌ی زیسته ارتباط برقرار می‌کنند.
  • کسانی که در جست‌وجوی متنی تأملی درباره‌ی عبور از انفعال و رسیدن به انتخاب آگاهانه هستند.

معرفی این کتاب در تاریخ ۲ مرداد ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب منِ زخمی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابمنِ زخمی
موضوعسلامت، موفقیت و خودیاری، روان‌شناسی عمومی
نویسندهکامران جلالی
انتشاراتانتشارات دگرسو
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۴/۰۸/۰۱
فرمت کتابPDF

نظری برای کتاب ثبت نشده است.