معرفی و دانلود کتاب حالا چه کار کنم؟ pdf + خلاصه رایگان

نعیمه جلالی نژاد
انتشارات:
انتشارات توتک

معرفی کتاب حالا چه کار کنم؟

کتاب کودک حالا چه کار کنم - مهارت حل مشکل نوشته نعیمه جلالی نژاد است؛ اثری از انتشارات توتک که موقعیت‌های آشنای زندگی کودک را به مسئله‌هایی کوچک اما مهم تبدیل می‌کند. قهر با دوست، گم‌شدن وسیله، جا‌ماندن از بازی، ترس از تاریکی یا روبه‌روشدن با خشم، در این کتاب با فکرکردن، مکث‌کردن و پیدا کردن راه‌حل همراه می‌شوند. متن از زاویه‌ی دید کودک پیش می‌رود و نشان می‌دهد حل مشکل همیشه با یک پاسخ یکسان پیش نمی‌رود، بلکه از فهم موقعیت شروع می‌شود. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب حالا چه کار کنم؟

کتاب کودک حالا چه کار کنم - مهارت حل مشکل نوشته نعیمه جلالی نژاد مجموعه‌ای از موقعیت‌های روزمره‌ی کودکانه را کنار هم می‌گذارد؛ موقعیت‌هایی که در نگاه اول ساده به‌نظر می‌رسند اما برای کودک می‌توانند پر از نگرانی، خجالت، عصبانیت یا سردرگمی باشند. متن با صدای یک کودک پیش می‌رود و همین زاویه‌ی دید باعث می‌شود مسئله‌ها از دل تجربه‌ی واقعی بیرون بیایند؛ از قهر کردن با دوست و مسخره شدن در کلاس گرفته تا گم کردن جوراب، جا ماندن از بازی، کم آوردن پول، ترس از تاریکی یا فراموش شدن یک قول. هر بخش بر یک مشکل مشخص تمرکز دارد و نشان می‌دهد پیش از هر واکنشی، فکر کردن به علت ماجرا چقدر مهم است.
کتاب کودک حالا چه کار کنم - مهارت حل مشکل فقط به نام بردن از احساسات بسنده نمی‌کند، بلکه مسیر رسیدن از آشفتگی به آرام شدن را هم نشان می‌دهد. کودکِ راوی گاهی سکوت می‌کند، گاهی صبر می‌کند، گاهی از بزرگ‌ترها کمک می‌گیرد و گاهی با نگاه کردن از زاویه‌ای دیگر، مسئله را دوباره می‌سنجد. در این میان، تکرار عبارت‌هایی مثل راه‌حل بوس‌بوسی، راه‌حل جورابی یا راه‌حل برق‌برقی به متن حال‌وهوایی بازیگوش می‌دهد و به هر موقعیت هویتی جدا می‌بخشد. نعیمه جلالی نژاد در این کتاب به‌جای ارائه‌ی پاسخ‌های خشک، فرایند فکر کردن را به‌شکل ملموس وارد زندگی کودک کرده است؛ فرایندی که در آن اشتباه، دلخوری، ترس و حتی حسادت هم بخشی از تجربه‌ی رشد هستند. نتیجه، متنی است که هم به دنیای احساسی کودک نزدیک می‌شود و هم او را با شیوه‌ی روبه‌رو شدن با مسئله آشنا می‌کند.

خلاصه کتاب حالا چه کار کنم؟

کتاب کودک حالا چه کار کنم - مهارت حل مشکل مجموعه‌ای از موقعیت‌های کوتاه و پیوسته است که در هرکدام، یک کودک با مسئله‌ای مشخص روبه‌رو می‌شود و سعی می‌کند پیش از واکنش عجولانه، کمی فکر کند. او گاهی باید دلخوری یک دوست را جبران کند، گاهی با خشم یا خجالت کنار بیاید، گاهی برای گم شدن وسیله یا کمبود پول چاره‌ای پیدا کند و گاهی هم در موقعیت‌هایی مثل ترس از تاریکی، گم شدن یا جا ماندن از بازی آرامش خود را حفظ کند. محور اصلی کتاب این است که هر مشکل را می‌شود با مکث، دقت، کمک گرفتن و پیدا کردن راهی متناسب با همان موقعیت حل کرد.

چرا باید کتاب حالا چه کار کنم؟ را بخوانیم؟

دلایل خواندن کتاب کودک حالا چه کار کنم - مهارت حل مشکل را می‌توان این‌طور خلاصه کرد:

• این کتاب مسئله‌های روزمره‌ی کودک را به موقعیت‌های قابل‌فهم و قابل‌بررسی تبدیل می‌کند.
  • کودک از خلال متن یاد می‌گیرد پیش از واکنش، علت مشکل را بررسی کند.
  • کتاب میان احساسات مختلفی مثل خشم، خجالت، ترس و دلخوری تفاوت می‌گذارد و برای هریک مسیر جداگانه‌ای نشان می‌دهد.
  • نمونه‌های متنوع کتاب از خانه، مدرسه و جمع دوستان انتخاب شده‌اند و دامنه‌ی تجربه‌ی کودک را پوشش می‌دهند.
  • متن نشان می‌دهد کمک گرفتن از پدر، مادر، پلیس یا دیگر بزرگ‌ترها بخشی از حل مسئله است.
  • خواندن این کتاب می‌تواند گفت‌وگو درباره‌ی مهارت‌های زندگی را در خانواده و کلاس آسان‌تر کند.

خواندن کتاب کودک حالا چه کار کنم - مهارت حل مشکل به این گروه‌ها پیشنهاد می‌شود:

• کودکانی که در موقعیت‌های روزمره زود عصبانی، خجالتی یا نگران می‌شوند.
  • والدینی که می‌خواهند درباره‌ی حل مسئله و مدیریت احساسات با فرزندشان گفت‌وگو کنند.
  • مربیان و آموزگارانی که به‌دنبال نمونه‌های ملموس برای آموزش مهارت‌های زندگی هستند.
  • کودکانی که با مسئله‌هایی مثل قهر با دوست، ترس از تاریکی، گم کردن وسایل یا جا ماندن از جمع روبه‌رو می‌شوند.
  • خانواده‌هایی که می‌خواهند مفهوم فکر کردن پیش از واکنش را با مثال‌های نزدیک به دنیای کودک مطرح کنند.

معرفی این کتاب در تاریخ ۲ مرداد ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب حالا چه کار کنم؟ و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابحالا چه کار کنم؟
عنوان دیگرمهارت حل مشکلات
موضوعداستان کودک و نوجوانان
نویسندهنعیمه جلالی نژاد
انتشاراتانتشارات توتک
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۱/۰۱/۰۱
فرمت کتابPDF

نظری برای کتاب ثبت نشده است.