معرفی و دانلود کتاب اما جنگ ما (جلد اول) pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب اما جنگ ما (جلد اول)

کتاب اما جنگ ما (جلد اول)

خاطراتی از دوران دفاع مقدس؛ آوردگاه نبرد

نوع کتاببدون نظر
علی شیرازی

معرفی کتاب اما جنگ ما (جلد اول)

کتاب امّا جنگ ما - آوردگاه نبرد گردآوری علی شیرازی است و انتشارات خط مقدم آن را منتشر کرده است. این کتاب مجموعه‌ای از خاطرات و روایت‌های کوتاه از روزهای جنگ ایران و عراق را کنار هم می‌گذارد؛ روایت‌هایی که از دل میدان نبرد، سنگر، شناسایی، مقاومت و لحظه‌های دشوار انتخاب شده‌اند. متن کتاب فقط به شرح درگیری‌ها بسنده نمی‌کند و از خلال خاطره‌ها، تصویری از روحیه، روابط و نگاه رزمندگان هم نشان می‌دهد. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب اما جنگ ما (جلد اول)

کتاب امّا جنگ ما - آوردگاه نبرد با گردآوری علی شیرازی، مجموعه‌ای از خاطرات کوتاه و فشرده از دوران دفاع مقدس است که هرکدام بر لحظه‌ای خاص از میدان نبرد تمرکز دارند. متن‌ها از زاویه‌ی دید افراد مختلف نقل شده‌اند؛ از فرماندهان شناخته‌شده تا رزمندگانی که در موقعیت‌های سخت، تصمیم‌های تعیین‌کننده گرفته‌اند. فضای اثر بر پایه‌ی روایت‌های جزئی و عینی شکل گرفته است: قله‌ای زیر آتش، کانالی پرخطر، جاده‌ای گل‌آلود، سنگری در خط مقدم یا لحظه‌ای کوتاه میان حمله و عقب‌نشینی. همین روایت‌ها کنار هم تصویری از جنگ می‌سازند که فقط به عملیات و نتیجه محدود نمی‌شود و بر تجربه‌ی زیسته‌ی آدم‌ها هم تکیه دارد.
کتاب امّا جنگ ما - آوردگاه نبرد از نظر محتوا بر چند محور روشن حرکت می‌کند: مقاومت در شرایط نابرابر، فرماندهی در دل خطر، رفاقت میان نیروها، مواجهه با مجروحیت و شهادت و نیز برخورد انسانی در میانه‌ی خشونت جنگ. در بخش‌های مختلف، نام‌هایی مانند محسن وزوایی، حسن باقری، مهدی باکری، احمد متوسلیان، ابراهیم هادی و دیگر چهره‌ها دیده می‌شود؛ اما متن آن‌ها را فقط به‌عنوان شخصیت‌های مشهور نمی‌آورد، بلکه در موقعیت‌های مشخص و از خلال رفتار و تصمیم‌شان نشان می‌دهد. بعضی روایت‌ها بر شجاعت و انضباط تکیه دارند، بعضی بر ایمان و امید و بعضی دیگر بر تلخی و سنگینی صحنه‌های نبرد. تنوع راویان و موقعیت‌ها باعث شده حال‌وهوای اثر یکنواخت نباشد و هر خاطره، وجهی تازه از آن دوره را پیش چشم بگذارد.
کتاب امّا جنگ ما - آوردگاه نبرد در عین کوتاهی هر روایت، حس فشردگی و شدت را حفظ می‌کند. بسیاری از خاطره‌ها با یک صحنه‌ی ساده آغاز می‌شوند و ناگهان به موقعیتی بحرانی می‌رسند؛ از پر کردن چاله‌های جاده پیش از روشن شدن هوا تا ایستادن زیر آتش مستقیم یا حمل مجروحان و شهدا. این شیوه باعث شده متن بیش از آن‌که به توضیح‌های طولانی متکی باشد، بر اثر لحظه‌ها تکیه کند. نتیجه، مجموعه‌ای است که هم برای شناخت حال‌وهوای جبهه اهمیت دارد و هم برای دیدن این‌که جنگ در سطح آدم‌ها، رفتارها و انتخاب‌های روزمره چگونه معنا پیدا می‌کرد.

خلاصه کتاب اما جنگ ما (جلد اول)

کتاب امّا جنگ ما - آوردگاه نبرد مجموعه‌ای از خاطرات پراکنده اما هم‌جهت از روزهای جنگ است که در آن، راویان از صحنه‌های مقاومت، شناسایی، درگیری مستقیم، مجروحیت، اسارت و شهادت گفته‌اند. هر روایت بر یک لحظه یا یک شخصیت متمرکز است؛ گاهی فرماندهی که در خط مقدم کنار نیروها می‌ماند، گاهی رزمنده‌ای که در اوج خستگی دست از مسئولیت نمی‌کشد و گاهی کسی که در میان آتش و آشوب، رفتاری انسانی و به‌یادماندنی نشان می‌دهد. کتاب به‌جای دنبال کردن یک داستان پیوسته، از کنار هم گذاشتن این لحظه‌ها تصویری کلی از روحیه، باورها و دشواری‌های جنگ می‌سازد.

چرا باید کتاب اما جنگ ما (جلد اول) را بخوانیم؟

دلایل خواندن کتاب امّا جنگ ما - آوردگاه نبرد را می‌توان این‌طور خلاصه کرد:

• این کتاب تصویری جزئی و ملموس از موقعیت‌های خط مقدم و پشت صحنه‌ی نبرد ارائه می‌دهد.
  • خاطره‌ها نشان می‌دهند فرماندهی، رفاقت و مسئولیت‌پذیری در شرایط بحرانی چگونه معنا پیدا می‌کند.
  • تنوع راویان و شخصیت‌ها باعث می‌شود خواننده با تجربه‌های متفاوتی از یک دوره‌ی مشترک روبه‌رو شود.
  • بخش‌هایی از اثر، رفتار انسانی با مجروحان، اسیران و نیروهای خودی را در دل خشونت جنگ برجسته می‌کند.
  • کوتاهی روایت‌ها امکان می‌دهد کتاب به‌صورت مقطعی هم خوانده شود و هر بخش اثر مستقل خود را بگذارد.

خواندن کتاب امّا جنگ ما - آوردگاه نبرد به این گروه‌ها پیشنهاد می‌شود:

• علاقه‌مندان به خاطرات جنگ که می‌خواهند با صحنه‌های کوتاه اما پرتنش از جبهه آشنا شوند.
  • خوانندگانی که به روایت‌هایی درباره‌ی فرماندهان و رزمندگان در موقعیت‌های واقعی علاقه دارند.
  • کسانی که می‌خواهند از خلال خاطره‌ها، با حال‌وهوای مقاومت، مجروحیت، شناسایی و نبرد نزدیک‌تر شوند.
  • مخاطبانی که از متن‌های اپیزودیک و روایت‌های کوتاه با تمرکز بر لحظه‌های سرنوشت‌ساز استقبال می‌کنند.
  • پژوهشگران و علاقه‌مندانی که می‌خواهند نمونه‌هایی از تجربه‌های فردی در دوران دفاع مقدس را مرور کنند.

معرفی این کتاب در تاریخ ۲۸ تیر ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب اما جنگ ما (جلد اول) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاباما جنگ ما (جلد اول)
عنوان دیگرخاطراتی از دوران دفاع مقدس؛ آوردگاه نبرد
موضوعدفاع مقدس، ادبیات پایداری
گردآورندهعلی شیرازی
انتشاراتانتشارات خط مقدم
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۳/۰۳/۰۱
فرمت کتابPDF

نظری برای کتاب ثبت نشده است.