معرفی کتاب دردونه برنده میشود
«دردونه برنده میشود» یکی از جلدهای مجموعه گلدونه و دردونه به قلم لیلا خیامی و تصویرگری مرضیه صادقی داستانی با موضوع حسادت برای کودکان است.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب دردونه برنده میشود و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | دردونه برنده میشود |
| برچسب | کمپین دنیای قشنگ تو - ۹۸ |
من کتاب های دردونه و گلدونه را دوست دارم شما هم بخونید
خیلی خوب بود
این کتاب خیلی خوب بود مخصوصا برای کودکانی که حسودی میکنن 😊👌👌عالی
خیلی خوب بود عالی فقط طولانی بود. من کلاس اول هستم و خودم داستان را خواندم و لذت بردم. از شما سپاسگزارم.
من خیلیییییییی کتاب رو دوست داشتم عالی بود،😌 من همه ی مجموعه کتابهای گلدونه و دردونه رو دارم خیلی قشنگه پیشنهاد میکنم بخونید
من خیلییییییییی این کتاب را دوست داشتم حتما بخوانید
از نظر من خوب بود
دختر من میگه خیلی خوبه همه ی جلد های این کتاب👏👏👏👏👏👏👏👌
از نظر من یک کتاب درجه یک هست که بیشتر به درد بچه های پایین ده سال میخوره ، چهار قصه در مورد حصودی دارد که برای بچه ها عالی هست
کتاب بسیار خوبی بود و حسودی نکردن را یاد میداد اما حیف که متن روانی نداشت اما باز هم خیلی کتاب خوبی بود ممنون از نویسندگان این کتاب
خیلی عالیه من همیشه کتاب میخونم نظر میدم و الان هم میگم این کتاب رو بخونید... حسودا که حتما بخونن😂😂😂
واقعاً داستان خوبی بود من ۵ ستاره دادم ۲ تا برای داستان های قبلی یعنی ۱ و ۲ سه تا برای داستان حسودی کردم چون واقعاً فقلاده بود. از نویسنده تشکر میکنم🙏🏻❤️ نام و نام خانوادگی:باران پولادی کلاس:سوم سن:۸ سال بهترین جلد های گلدونه و...بیشتر
کتاب خیلی خوبی هست و حتما توصیه میکنم بخونید
داستان خیلی جالب و قشنگی بود و حتی خیلی اموزنده بود👌👌👌