کتاب رسالت من
رفتن به سوی سعادت و کمال از طریق لذت بردن از تک تک لحظات زندگی
معرفی کتاب رسالت من
کتاب رسالت من رفتن به سوی سعادت و کمال از طریق لذت بردن از تک تک لحظات زندگی نوشته نرگس گمار، به موضوع رسالت زندگی و نسبت آن با هدف، ارزشها، استعدادها و انتخاب شغل میپردازد. نویسنده در این اثر از سردرگمی در انتخاب مسیر، نقش علاقه در کنار توانایی و اهمیت شناخت خواستههای عمیقتر انسان حرف زده است. این کتاب را نشر سنجاق منتشر کرده است. در متن کتاب، رسالت فقط یک آرمان دوردست نیست، بلکه مسیری است که از دل تجربههای روزمره، تصمیمهای مهم و نگاه به گذشتهی شخصی شکل میگیرد. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب رسالت من
کتاب رسالت من رفتن به سوی سعادت و کمال از طریق لذت بردن از تک تک لحظات زندگی نوشته نرگس گمار، حول یک پرسش اصلی شکل گرفته است: انسان چطور میتواند مسیر مناسب زندگیاش را پیدا کند و میان علاقه، استعداد، ارزشها و انتخابهای مهم تعادل برقرار کند؟ متن کتاب از همان ابتدا رسالت را فقط بهعنوان یک هدف شغلی تعریف نمیکند، بلکه آن را امری پیوسته با معنای زندگی، رضایت درونی و نوع مواجهه با رنج، تصمیم و رشد فردی میبیند. نویسنده از تجربههای شخصی، مثالهای روزمره و نقلقولها استفاده کرده است تا نشان دهد سردرگمی در انتخاب رشته، شغل یا سبک زندگی، مسئلهای جدی و فراگیر است.
کتاب رسالت من رفتن به سوی سعادت و کمال از طریق لذت بردن از تک تک لحظات زندگی در دو بخش مفاهیم پایه و تمرینها تنظیم شده است. در بخشهای مختلف، موضوعهایی مثل تعریف رسالت، رابطهی رسالت و هدف، معیارهای انتخاب شغل، نقش مربی، محدودیتهای شهود در تصمیمگیری، اهمیت هدفگذاری، شناخت ارزشهای فردی و اجتماعی و پیوند استعداد با مسیر زندگی مطرح میشود. متن فقط به طرح ایدهها بسنده نمیکند و در جاهایی از خواننده میخواهد به خاطرات کودکی، لحظههای لذت، احساس غرور، تجربههای رضایت و موقعیتهای دشوار فکر کند تا نشانههای مهمتری از گرایشهای درونی خود پیدا کند.
کتاب رسالت من رفتن به سوی سعادت و کمال از طریق لذت بردن از تک تک لحظات زندگی حالوهوایی تأملی و انگیزشی دارد، اما تمرکز اصلی آن بر روشنکردن چند گره مهم است: آیا علاقه از استعداد مهمتر است، آیا میتوان از رنج هم چیزی آموخت، چرا بعضی انتخابها با وجود ظاهر درست به رضایت نمیرسند و چطور ارزشها بر تصمیمهای روزمره اثر میگذارند. نویسنده در بخشهای مربوط به هدفگذاری و ارزشها، از مثالهای ملموس استفاده کرده است تا نشان دهد انتخابهای بزرگ زندگی فقط با آرزو یا هیجان پیش نمیروند و به شناخت دقیقتر خود، اولویتها و محدودیتها نیاز دارند.
خلاصه کتاب رسالت من
کتاب رسالت من رفتن به سوی سعادت و کمال از طریق لذت بردن از تک تک لحظات زندگی میکوشد نشان دهد پیدا کردن مسیر مناسب زندگی، فقط با دنبالکردن یک آرزوی مبهم یا تکیه بر فشارهای بیرونی ممکن نیست. نرگس گمار در این اثر از رسالت بهعنوان پیوندی میان علاقه، استعداد، ارزشها، تجربههای کودکی، انتخاب شغل و هدفهای واقعی یاد کرده است. متن کتاب از یکسو به مسئلهی سردرگمی در تصمیمهای مهم میپردازد و از سوی دیگر، راههایی برای دقیقتر دیدن خواستهها و تواناییها مطرح میکند. در بخشهای مختلف، موضوعهایی مثل نقش مربی، پذیرش رنج، اولویتبندی ارزشها و پرهیز از انتخابهای ناسازگار با شخصیت بررسی شدهاند.
چرا باید کتاب رسالت من را بخوانیم؟
دلایل خواندن کتاب رسالت من رفتن به سوی سعادت و کمال از طریق لذت بردن از تک تک لحظات زندگی را میتوان اینطور خلاصه کرد:
- این کتاب رابطهی رسالت، هدف، ارزش و استعداد را در کنار هم توضیح میدهد و آنها را جدا از هم نمیبیند.
- متن کتاب به مسئلهی انتخاب رشته و شغل از زاویهی علاقه، توانایی و رضایت درونی میپردازد.
- خواننده با مطالعهی این اثر میتواند دربارهی نقش تجربههای کودکی و لحظههای لذت در شناخت گرایشهای عمیقتر فکر کند.
- کتاب به اهمیت شناخت ارزشها و اثر آنها بر تصمیمهای روزمره و انتخابهای بزرگ زندگی توجه میکند.
- بخشهایی از اثر به محدودیتهای شهود و ضرورت بررسی دقیقتر گزینهها در تصمیمگیری میپردازد.
- وجود تمرینها و پرسشهای تأملی، متن را از سطح توضیح صرف فراتر میبرد و به خودکاوی جهت میدهد.
خواندن کتاب رسالت من رفتن به سوی سعادت و کمال از طریق لذت بردن از تک تک لحظات زندگی به این گروهها پیشنهاد میشود:
- نوجوانان و جوانانی که در انتخاب رشته یا شغل دچار تردید و سردرگمی هستند.
- خوانندگانی که میخواهند نسبت میان علاقه، استعداد و ارزشهای شخصی را بهتر بشناسند.
- کسانی که دربارهی معنای رسالت و نقش آن در تصمیمهای مهم زندگی سؤال دارند.
- مخاطبانی که دوست دارند با تمرینهای تأملی، تجربهها و خواستههای درونی خود را دقیقتر بررسی کنند.
- افرادی که احساس میکنند مسیر فعلی زندگیشان با رضایت و خواستههای اصلیشان هماهنگ نیست.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب رسالت من و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | رسالت من |
| عنوان دیگر | رفتن به سوی سعادت و کمال از طریق لذت بردن از تک تک لحظات زندگی |