معرفی و دانلود کتاب دل گفته های من pdf + خلاصه رایگان

کتاب دل گفته های من

نوع کتاببدون نظر
عبداله نادعلی

معرفی کتاب دل گفته های من

کتاب دل گفته های من نوشته عبداله نادعلی مجموعه‌ای از شعرها و دل‌نوشته‌هایی است که میان عشق، دلتنگی، ایمان، سوگ، وطن و خاطره رفت‌وآمد می‌کند. این اثر با ویراستاری علیرضا زمانی و به‌وسیلهٔ انتشارات نسل روشن منتشر شده است و از شعرهای کوتاه و بلند با حال‌وهوایی شخصی و عاطفی شکل گرفته است. در بخش‌های مختلف آن، هم شعرهای عاشقانه دیده می‌شود و هم سروده‌هایی درباره‌ی محرم، خانواده، رفاقت و تنهایی؛ همین تنوع، فضای کتاب را از یکنواختی دور می‌کند. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب دل گفته های من

کتاب دل گفته های من نوشته عبداله نادعلی مجموعه‌ای از سروده‌ها و متن‌های کوتاه شاعرانه است که از تجربه‌های احساسی، باورهای مذهبی، دلبستگی‌های خانوادگی و نگاه شخصی شاعر به زندگی شکل گرفته است. در این مجموعه، شعرها گاهی در قالبی کوتاه و فشرده ظاهر می‌شوند و گاهی به‌سمت بیان مفصل‌تر می‌روند. حضور موضوع‌هایی مثل عشق، فراق، امید، رنج، انتظار، مرگ، خاطره و دعا باعث شده است فضای اثر مدام میان اندوه و دل‌بستگی در نوسان باشد. نام برخی شعرها مثل زندگی، سوز عشق، منتظر، فاصله‌ها، رهایی و آرزوی رود هم نشان می‌دهد که شاعر بیشتر از هر چیز درگیر بیان حال درونی و ثبت لحظه‌های عاطفی بوده است.
کتاب دل گفته های من فقط به یک حال‌وهوای ثابت محدود نمی‌ماند و از همین جهت می‌توان در آن چند مسیر متفاوت را دید. بخشی از شعرها رنگ عاشقانه دارند و بر دوری، اشتیاق، بی‌قراری و گفت‌وگو با معشوق تکیه کرده‌اند. بخشی دیگر به سوگ و مضامین آیینی نزدیک می‌شوند و با اشاره به محرم، کربلا، عباس، زینب و علی‌اکبر، لحن مرثیه‌وار پیدا می‌کنند. در کنار این‌ها، شعرهایی هم به پدر، همسر، فرزند، خواهر، رفیق و ایران اختصاص یافته‌اند و وجه شخصی‌تر کتاب را پررنگ‌تر کرده‌اند. این جابه‌جایی میان سوژه‌های مختلف، کتاب را به مجموعه‌ای از دل‌مشغولی‌های پراکنده اما هم‌خانواده تبدیل کرده است.
کتاب دل گفته های من از نظر بیان، بیشتر بر صراحت احساس استوار است تا پیچیدگی زبانی. شاعر در بسیاری از قطعه‌ها مستقیم سراغ درد، دلتنگی، امید یا ستایش می‌رود و سعی می‌کند فاصله‌ی کمی میان حس و کلمه بگذارد. به‌همین دلیل، کتاب بیشتر از آنکه بر تصویرسازی دشوار تکیه کند، بر انتقال حال و ثبت لحظه بنا شده است. نتیجه، مجموعه‌ای است که می‌توان آن را دفتر عاطفه‌ها، سوگ‌ها، دعاها و یادها دانست؛ دفتری که در آن عشق زمینی، باور مذهبی و پیوند خانوادگی کنار هم قرار گرفته‌اند.

خلاصه کتاب دل گفته های من

چرا باید کتاب دل گفته های من را بخوانیم؟

دلایل خواندن کتاب دل گفته های من را می‌توان این‌طور خلاصه کرد:

• این کتاب مجموعه‌ای متنوع از شعرهای عاشقانه، آیینی، خانوادگی و اجتماعی را در کنار هم قرار می‌دهد.
  • خواننده می‌تواند با حال‌وهوای عاطفی شاعر در موضوع‌هایی مثل فراق، انتظار، رفاقت، سوگ و امید همراه شود.
  • بخش‌های مربوط به محرم و کربلا برای علاقه‌مندان به شعرهای مذهبی، سهم پررنگی از کتاب را تشکیل می‌دهد.
  • شعرهای مربوط به پدر، همسر، فرزند و خواهر، وجه شخصی و خانوادگی اثر را آشکار می‌کنند.
  • کوتاهی بسیاری از قطعه‌ها باعث می‌شود کتاب برای خواندن مقطعی و انتخابی هم مناسب باشد.

خواندن کتاب دل گفته های من به این گروه‌ها پیشنهاد می‌شود:

• علاقه‌مندان به مجموعه‌شعرهایی که بر احساسات شخصی و تجربه‌های عاطفی تکیه دارند.
  • خوانندگانی که شعرهای آیینی و سوگ‌محور درباره‌ی محرم و کربلا را دنبال می‌کنند.
  • کسانی که به شعرهایی درباره‌ی دلتنگی، عشق، فراق و انتظار علاقه دارند.
  • مخاطبانی که دوست دارند در کنار شعرهای عاشقانه، سروده‌هایی درباره‌ی خانواده و رفاقت هم بخوانند.
  • خوانندگانی که از قطعه‌های کوتاه شاعرانه و دل‌نوشته‌های احساسی لذت می‌برند.

معرفی این کتاب در تاریخ ۱۹ مرداد ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب دل گفته های من و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابدل گفته های من
موضوعشعر نو، شعر معاصر
نویسندهعبداله نادعلی
انتشاراتانتشارات نسل روشن
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۴/۱۲/۰۱
فرمت کتابPDF
برچسبفارسی، ادبیات ایران

نظری برای کتاب ثبت نشده است.