کتاب بازی با پول
چگونه اجازه ندهیم که پول با ما بازی کند!
معرفی کتاب بازی با پول
کتاب بازی با پول نوشته رابرت کیوساکی و ترجمه ابوالفضل طاهریان ریزی است که انتشارات طاهریان آن را منتشر کرده است. این اثر از دل تجربهها و روایتهایی شکل میگیرد که نشان میدهند مسئلهی پول فقط داشتن یا نداشتن آن نیست، بلکه به نوع تصمیمگیری، شناخت ریسک و درک گردش مالی گره خورده است. متن کتاب با مثالهایی از بدهی، سرمایهگذاری، خرید ملک و تغییر نگاه به امنیت مالی پیش میرود و نشان میدهد چرا بعضی انتخابها سرنوشت مالی افراد را عوض میکنند. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب بازی با پول
کتاب بازی با پول نوشته رابرت کیوساکی بر یک ایدهی محوری بنا شده است: پول فقط وسیلهی مبادله نیست، بلکه میتواند میدان آزمون ذهن، عادتها و تصمیمهای روزمره باشد. متن از همان ابتدا آموزش مالی را بهصورت مفهومی خشک مطرح نمیکند، بلکه آن را در قالب تجربه، بازی و موقعیتهای واقعی زندگی پیش میبرد. محور اصلی اثر این است که امنیت مالی از دل آگاهی، سنجش شرایط و انتخابهای حسابشده بیرون میآید، نه از امید بستن به درآمد ثابت یا تکرار عادتهای قدیمی. نویسنده در خلال روایتها نشان میدهد که چگونه نگاه افراد به بدهی، دارایی، ریسک و سرمایهگذاری میتواند مسیر زندگیشان را تغییر دهد.
کتاب بازی با پول بخش زیادی از محتوای خود را بر داستان چند نفر متمرکز کرده است؛ افرادی که هرکدام از نقطهای متفاوت وارد مسئلهی پول شدهاند. اد و تری کلمن با تجربهی خریدوفروش ملک، تریسی رودریگرز با عبور از ورشکستگی و ساختن کسبوکار، و سیسیلیا موریسون با نگاه محتاطانهی سالهای نزدیک به بازنشستگی، سه مسیر متفاوت را پیش چشم میگذارند. این تنوع باعث شده کتاب فقط دربارهی ثروتمندشدن نباشد، بلکه دربارهی تغییر ذهنیت، تحمل ابهام، یادگیری از اشتباه و بازبینی تعریف امنیت مالی هم باشد. در این روایتها، بازی گردش مالی فقط یک سرگرمی نیست؛ ابزاری است برای تمرین تصمیمگیری و دیدن پیامد انتخابها پیش از آنکه در زندگی واقعی هزینهساز شوند.
کتاب بازی با پول در کنار روایت تجربهها، بر چند موضوع ثابت هم مکث میکند: اهمیت شناخت جریان ورود و خروج پول، تفاوت میان خریدوفروش ساده و سرمایهگذاری سنجیده، نقش مشاوران و اطلاعات درست، و خطر بیتوجهی به جزئیات مالی. فضای اثر بیشتر بر تجربههای شخصی، تغییر تدریجی نگرش و آزمونوخطا استوار است. بههمین دلیل، خواننده با مجموعهای از موقعیتهای ملموس روبهرو میشود که در آنها ترس، تردید، امید، اشتباه و اصلاح مسیر کنار هم قرار گرفتهاند. حاصل کار متنی است که مسئلهی پول را از سطح عدد و حساب فراتر میبرد و آن را به موضوعی مرتبط با سبک فکرکردن و شیوهی زندگی تبدیل میکند.
خلاصه کتاب بازی با پول
کتاب بازی با پول مجموعهای از روایتها و ایدهها دربارهی رابطهی انسان با پول، بدهی، سرمایهگذاری و امنیت مالی است. رابرت کیوساکی در این اثر نشان میدهد که مشکل اصلی بسیاری از افراد فقط کمبود پول نیست، بلکه ناآشنایی با منطق گردش مالی و تصمیمگیری اقتصادی است. متن با نمونههایی از زندگی واقعی پیش میرود؛ از زوجی که با بدهی و سردرگمی روبهرو هستند تا کسانی که با یادگیری تدریجی، ورود به خریدوفروش ملک و بازنگری در عادتهای مالی، مسیر تازهای برای خود میسازند. دغدغهی اصلی کتاب این است که آگاهی مالی چگونه میتواند ترس را کمتر و انتخابها را دقیقتر کند.
چرا باید کتاب بازی با پول را بخوانیم؟
دلایل خواندن بازی با پول را میتوان اینطور خلاصه کرد:
- این کتاب رابطهی میان ذهنیت مالی و تصمیمهای روزمره را با مثالهای روشن نشان میدهد.
- خواننده با مسئلهی بدهی، ریسک و سرمایهگذاری فقط در سطح تعریف روبهرو نمیشود، بلکه پیامدهای هرکدام را در تجربههای واقعی میبیند.
- این اثر کمک میکند تفاوت میان درآمد، دارایی و گردش مالی دقیقتر فهمیده شود.
- کتاب نشان میدهد که تغییر وضعیت مالی معمولاً از تغییر نگاه و عادتها شروع میشود، نه فقط از افزایش درآمد.
- حضور چند روایت متفاوت باعث میشود موضوع پول از زاویههای گوناگون مانند خانواده، کسبوکار و سالهای نزدیک به بازنشستگی بررسی شود.
- بازی گردش مالی در متن کتاب بهعنوان ابزاری برای تمرین تصمیمگیری مالی معرفی میشود و همین ایده به فهم عملیتر مفاهیم کمک میکند.
خواندن بازی با پول به این گروهها پیشنهاد میشود:
- کسانی که میخواهند درمورد بدهی، دارایی و امنیت مالی تصویر دقیقتری داشته باشند.
- خوانندگانی که به موضوع سرمایهگذاری در املاک و تجربههای واقعی این حوزه علاقه دارند.
- مخاطبانی که میخواهند ببینند تغییر نگرش مالی چگونه بر زندگی شخصی و کاری اثر میگذارد.
- کسانی که در آغاز مسیر کسبوکار شخصی هستند و با ترس از ریسک یا شکست دستوپنجه نرم میکنند.
- افرادی که بهدنبال شناخت بهتر فرایند تصمیمگیری مالی در موقعیتهای واقعی زندگی هستند.
بخشی از کتاب بازی با پول
«تا آن روز فکر میکردم که پول باعث ایجاد آرامش و اطمینان خاطر در وجود انسان میگردد، اما پس از گذشت چند سال سرمایهگذاری و بازی با پول دریافتم که آگاهی از آنچه که انسان میخواهد انجام دهد تنها عامل آرامش درونی اوست.
من حتی رفتارهایم را نسبت به ریسک به کلی تغییر داده بودم. قبلا در مقابل ریسک دستپاچه میشدم اما حالا قبل از انجام هر کاری سود و زیان خود را روی تکهای از کاغذ به شکل لیست در میآورم و آنها را الویت بندی میکنم تا بدانم که در مقابل به دست آوردن چه چیزی قرار است چیزهایی را از دست بدهم.
در گذشته برای تصمیمات بزرگ خود همیشه تنها بودم و گاهی از همسرم کمک میگرفتم اما امروز در راس یک تیم مشاورهای شامل کارگزار، وکیل مالیاتی، حسابدار، بازاریاب و یک سرمایهگذار تصمیماتم را عملی میکنم. من در هر زمینهای به تک تک آنها اعتماد دارم و از حساسیت آنها نسبت به افزایش میزان بهره وری شرکت آگاه هستم.»
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب بازی با پول و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | بازی با پول |
| عنوان دیگر | چگونه اجازه ندهیم که پول با ما بازی کند! |