معرفی و دانلود کتاب آشنایی با مبانی امنیت شبکه؛ امنیت اطلاعات pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب آشنایی با مبانی امنیت شبکه؛ امنیت اطلاعاتsubscriptionAvailable

کتاب آشنایی با مبانی امنیت شبکه؛ امنیت اطلاعات

۳.۸(از ۱۱ امتیاز)
categoryدسته‌بندی:
کامپیوتر

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب آشنایی با مبانی امنیت شبکه؛ امنیت اطلاعات

«آشنایی با مبانی امنیت شبکه؛ امنیت اطلاعات» تألیف رمضان عباس‌نژادورزی و آتنا فرجی حاوی مطالبی پیرامون رمزگذاری‌های کلاسیک، رمزگذاری‌های پیشرفته متقارن و نامتقارن، امنیت شبکه و محیط کاری، بدافزار، امنیت در تجارت الکترونیک، فایروال، سرویس‌ها و برنامه‌های کاربردی امنیت اطلاعات، هرزتماس و هرزنامه،.... است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب آشنایی با مبانی امنیت شبکه؛ امنیت اطلاعات و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابآشنایی با مبانی امنیت شبکه؛ امنیت اطلاعات
موضوعکامپیوتر
نویسندهرمضان عباس نژادورزی، آتنا فرجی
انتشاراتانتشارات فناوری نوین
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۸۹/۱۲/۱۳
فرمت کتابPDF

۱۴۰۴/۰۴/۱۲

یه دنیا تشکر استاد خوبم. همه اش دنبال یه کتاب خوب در خصوص امنیت شبکه به زبان فارسی بودم که به یکی از دوستانم معرفی کنم. با جستجویی کوتاه به کتاب شما برخوردم. تمام خاطرات تحصیل در مازندران رو یادم...بیشتر

پیشگیری از شگفتی در عصر پیشرفت جهانی فناوریتصویر جلد کتاب پیشگیری از شگفتی در عصر پیشرفت جهانی فناوری
کمیته ‌ پیش‌بینی‌ها و مرور فناوری آژانس هوشمندی دفاعی شورای ملی پژوهش
طراحی الگوریتم با رویکرد عملیتصویر جلد کتاب طراحی الگوریتم با رویکرد عملی
شهرام حاجتی چناری
مبانی رایانش امنتصویر جلد کتاب مبانی رایانش امن
مادح شکری
آموزش نرم افزار پاورپوینت (2013 PowerPoint)تصویر جلد کتاب آموزش نرم افزار پاورپوینت (2013 PowerPoint)
ایمان اشکاوندراد
یادگیری عمیق برای انسان هاتصویر جلد کتاب یادگیری عمیق برای انسان ها
محیط دشپنده
مفاهیم سیستم پایگاه داده‌هاتصویر جلد کتاب مفاهیم سیستم پایگاه داده‌ها
آبراهام سیلبرشاتس
اپراتوری و تعمیرات پرینترهاتصویر جلد کتاب اپراتوری و تعمیرات پرینترها
حجت معصومی
پروژه های کاربردی علم داده در پایتونتصویر جلد کتاب پروژه های کاربردی علم داده در پایتون
جاوید مولاپور
ریاضیات (جبر ماتریس)تصویر جلد کتاب ریاضیات (جبر ماتریس)
اسمعیل ابونوری
اصول و مبانی شبکه‌های کامپیوتری ( +Network )تصویر جلد کتاب اصول و مبانی شبکه‌های کامپیوتری ( +Network )
حسین نیازخانی
راهنمای علم داده سلامت با استفاده از پایتونتصویر جلد کتاب راهنمای علم داده سلامت با استفاده از پایتون
پروبیر کومار قوش
لذت برنامه نویسی به زبان ++Cتصویر جلد کتاب لذت برنامه نویسی به زبان ++C
کوروش کیانی
آموزش مبانی هوش مصنوعیتصویر جلد کتاب آموزش مبانی هوش مصنوعی
محمدحسین محمدی
گرافیک رایانه‌ای با زبان برنامه‌نویسی #Cتصویر جلد کتاب گرافیک رایانه‌ای با زبان برنامه‌نویسی  #C
رمضان عباس نژادورزی
آموزش گام به گام شبکه‌های کامپیوتریتصویر جلد کتاب آموزش گام به گام شبکه‌های کامپیوتری
پاتریک چیکارلی
شروع هک اخلاقی با کالی لینوکستصویر جلد کتاب شروع هک اخلاقی با کالی لینوکس
حسام محمدی‌ ده چشمه
حل مسائل پایتون (حل ۱۰۰۰ برنامه - مرجع کامل)تصویر جلد کتاب حل مسائل پایتون (حل ۱۰۰۰ برنامه - مرجع کامل)
رمضان عباس نژادورزی
مبانی داده کاوی و آموزش کار در کلمنتاینتصویر جلد کتاب مبانی داده کاوی و آموزش کار در کلمنتاین
حامد آقایارزاده
رسانه و تصویر جهانتصویر جلد کتاب رسانه و تصویر جهان