معرفی و دانلود کتاب رها کن تا رها شوی pdf + خلاصه رایگان

کتاب رها کن تا رها شوی

روشی متحول‌کننده و تضمینی که میلیون‌ها نفر از صحبت درباره‌اش دست برنمی‌دارند

نوع کتاببدون نظر

معرفی کتاب رها کن تا رها شوی

کتاب رها کن تا رها شوی نوشته‌ی مل روبینس با ترجمه‌ی علیرضا صالحین اثری است که بر تغییر رابطه‌ی انسان با دیگران و بازپس‌گیری انرژی و تمرکز از «کنترل‌کردن بقیه» تمرکز دارد. نویسنده که پیش‌تر قانون ۵ ثانیه و عادت های‌فایو را معرفی کرده بود در این کتاب به سراغ نظریه‌ی تازه‌ای می‌رود که بر دو کلمه استوار است: «رهایشان کن» و «به من اجازه بده». نشر دانشگاهی فرهمند آن را منتشر کرده است و متن حاضر نسخه‌ای است که برای مطالعه‌ی الکترونیکی آماده شده است. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب رها کن تا رها شوی

کتاب رها کن تا رها شوی با روایت زندگی شخصی مل روبینس آغاز می‌شود؛ جایی که نویسنده از بدهی سنگین، بیکاری و اضطراب فلج‌کننده به تدریج به ساختن مسیری تازه در زندگی و کار می‌رسد. در همان صفحات ابتدایی کتاب رها کن تا رها شوی، داستان شکل‌گیری قانون ۵ ثانیه و تبدیل‌شدن آن به یک ابزار جهانی برای غلبه بر اهمال‌کاری و ترس توضیح داده شده است و سپس نویسنده نشان می‌دهد که این قانون، فقط نیمی از ماجراست. در ادامه‌ی کتاب رها کن تا رها شوی، نظریه‌ی «رهایشان کن + به من اجازه بده» معرفی شده است؛ رویکردی که بر تمایز میان چیزهای قابل‌کنترل و غیرقابل‌کنترل در روابط انسانی تکیه دارد. کتاب رها کن تا رها شوی توضیح می‌دهد که چگونه تلاش مداوم برای مدیریت احساسات، انتخاب‌ها و قضاوت‌های دیگران، منبع اصلی فرسودگی، اضطراب و احساس ناکافی‌بودن است و چگونه می‌توان با رهاکردن این تلاش، تمرکز را به زندگی شخصی، رؤیاها و اهداف برگرداند. ساختار کتاب رها کن تا رها شوی شامل مقدمه‌ای مفصل درباره‌ی زندگی نویسنده، تشریح نظریه، و سپس فصل‌هایی موضوع‌محور است که هرکدام به یک حوزه‌ی مشخص می‌پردازد؛ از «ترس از نظرات دیگران» و «چگونه به افراد دشوار عشق بورزیم» تا «تسلط بر دوستی در بزرگسالی»، «چرا برخی دوستی‌ها کم‌رنگ می‌شوند»، «قدرت نفوذ»، «حمایت درست از دیگران» و «چگونه هر پایانی یک شروع زیباست». در پایان نیز پیوستی درباره‌ی به‌کارگیری نظریه‌ی رها کن در فرزندپروری آمده است.

خلاصه کتاب رها کن تا رها شوی

کتاب رها کن تا رها شوی بر یک ایده‌ی مرکزی بنا شده است: بیشتر رنج‌های روزمره از تلاش برای کنترل چیزهایی ناشی می‌شود که ذاتاً قابل‌کنترل نیستند؛ به‌ویژه افکار، احساسات و رفتار دیگران. مل روبینس ابتدا نشان می‌دهد چگونه قانون ۵ ثانیه به او کمک کرده است از فلج فکری و ترس عبور کند و دست‌کم «اقدام» را آغاز کند. سپس گام بعدی را معرفی می‌کند: نظریه‌ی «رهایشان کن + به من اجازه بده». در کتاب رها کن تا رها شوی، «رهایشان کن» ابزاری است برای جداشدن از وسواس نسبت‌به قضاوت‌ها و واکنش‌های دیگران و «به من اجازه بده» دعوتی است به تمرکز بر آنچه در اختیار فرد است: انتخاب‌ها، مرزها، واکنش‌ها و نحوه‌ی سرمایه‌گذاری زمان و انرژی. نویسنده این نظریه را در هشت حوزه‌ی اصلی زندگی از روابط عاطفی و دوستی‌ها تا خانواده، کار، نفوذ بر دیگران و پایان‌دادن به رابطه‌ها بسط داده است و با ترکیب روایت‌های شخصی، مثال‌های روزمره و ارجاع به روان‌شناسی و فلسفه‌های قدیمی، نشان داده است که چگونه می‌توان از نقش «مدیر همه‌چیز» فاصله گرفت و زندگی متعادل‌تری ساخت.

چرا باید کتاب رها کن تا رها شوی را بخوانیم؟

کتاب رها کن تا رها شوی به شکل مشخص روی نقطه‌ای دست گذاشته است که در متن کتاب بارها تکرار می‌شود: خستگی از مدیریت احساسات و انتظارات دیگران. خواننده با این اثر می‌تواند یاد بگیرد چگونه میان مسئولیت شخصی و کنترل‌گری تمایز بگذارد، مرزهای سالم‌تری در روابط بسازد و انرژی خود را از «راضی‌کردن همه» به «ساختن زندگی دلخواه» منتقل کند.

کتاب رها کن تا رها شوی به کسانی پیشنهاد می‌شود که از ترس قضاوت دیگران، کمال‌گرایی در روابط، احساس گناه مداوم یا فرسودگی عاطفی در نقش‌هایی مثل والد، شریک عاطفی، دوست یا همکار خسته شده‌اند و به‌دنبال چارچوبی روشن برای رهاشدن از این چرخه هستند.

معرفی این کتاب در تاریخ ۱۸ خرداد ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب رها کن تا رها شوی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابرها کن تا رها شوی
عنوان دیگرروشی متحول‌کننده و تضمینی که میلیون‌ها نفر از صحبت درباره‌اش دست برنمی‌دارند
عنوان در زبان مبدأThe let them theory
موضوعموفقیت و خودیاری، روان‌شناسی عمومی
نویسندهمل روبینس
مترجمعلیرضا صالحین
انتشاراتنشر دانشگاهی فرهمند
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۴/۱۲/۰۱
فرمت کتابPDF

نظری برای کتاب ثبت نشده است.